Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Czy zauważyliście że niedawno na Tvp1 wspomnieli o Margo?! Co porabia, przeszła im ona do głowy jako zastępstwo Morgan :) Jakoś nikt tego nie kometnował ::chytry::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Adex-fan Brooke pisze:Czy zauważyliście że niedawno na Tvp1 wspomnieli o Margo?! Co porabia, przeszła im ona do głowy jako zastępstwo Morgan :) Jakoś nikt tego nie kometnował ::chytry::
Nie zauważyłem, a widziałem każdy odcinek! ::kwasny:: Kiedy dokładnie? To sprawdzę na kasecie.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Scena z Brooke,Erykiem,Ridge'm o ile pamiętam jakoś teraz niedawno, już mi się miesza kiedy, sprawdź, sprawdź :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

To było dosłownie kilka słów. Thorne zapytał co teraz
porabia Margo a Brooke odpowiedziała, że ma kontrakt
z jakąś firmą, chyba w Europie - ale tego to już nie jestem
pewna. Scena była w biurze Brooke, była ona, Thorne i Eric.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Racja to był Thorne a nie Ridge.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

nutelka pisze:To było dosłownie kilka słów. Thorne zapytał co teraz
porabia Margo a Brooke odpowiedziała, że ma kontrakt
z jakąś firmą, chyba w Europie - ale tego to już nie jestem
pewna. Scena była w biurze Brooke, była ona, Thorne i Eric.
Chodziło o to, że Forresterowie poszukują nowego projektanta na miejsce Morgan i Thorne wspomniał, o Margo, a Brooke powiedziała, że ta prowadzi firmę... ::jezyk::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Pamiętam, pomyślałam sobie że może to jakaś zapowiedź.
A gdzie podziewa się CJ :?:
Wycofał się tak po prostu już nie zbiega o uczucia Amber i nie walczy o dziecko :shock:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wydawało mi się, że to Eric wspomniał o Margo, przez chwilę miałam nadzieję na kolejny fajny come back, ale szybko o tym zapomniałam :oops:
Zniknięcie C.J. - a też mnie dziwi :shock:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Brook na Barbados - kiedy się tam znalazła, dlaczego i o co chodzi z tą lalką?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Baritza pisze:Brook na Barbados - kiedy się tam znalazła, dlaczego i o co chodzi z tą lalką?
Jeżeli dobrze pamiętam to Brooke doznała szoku jak się okazało ,że Bridget nie jest córką Ridge . Wtedy wyjechała i znikła , a Ridge po jej kartach płatniczytch sprawdził dokąd wyjechała i ruszył w jej poszukiwanie . Logan natomiast znalazła schronienie w małym domku nad morzem gdzie były lalki jakiejś dziewczynki .
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Dzięki za info. tych odcinków akurat nie ogladałam... A dlaczego ona z takim przejęciem zajmowała się tymi lalkami?
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Abec

Post autor: Abec »

Bo oszalała, a dzieci - których symbolem są lalki - to było to co łączyło ją z Ridge'em, którego kochała jak wariatka, nawet gdy wszystko inne odpadło. Nawet gdyby Ridge ją znienawidził, porzucił, na jej oczach kochał się z Taylor, zawsze będą mieli wspólne dzieci. Trochę pokręcona logika, ale ówczesna kondycja Brooke tak się właśnie miała.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Strasznie dramatyczne to było jak jej szukał. Jej zupełnie odbiło, taz nie miała kontaktu z rzeczywistością. Błąkała się, spała byle gdzie, nie wiedziała kim jest...
stephanie na początku sugerowała, że porzuciła dzieci :evil: . Ale rycerz Ridge ją odnalazł. I żyli prawie długo i prawie szczęśliwie :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Brooke "wariatka" to było świetne :) I piękne sceny w terenie! Ridge helikopterem a potem przez arośla goniący dzikuskę Brooke i hapy end a prędzej Ridge z Lauren w jakims tłumie ludzi na ulicy szukali Brooke - świetne odcinki. KKL świetnie zagrała a z jaką miłością troszczyła się olalki dziewczynki myśląc że to jej dzieci :) A zaraz potem jak wróciła to Stephanie też zwariowała bo Sheila ją rtęcią truła ::rad:: Ale jeszcze wcześniej Stephanie kazała aresztować Brooke za wyjazd z dziećmi do Big Bear ::plask wczolo: Potem jednak Brooke jak zawsze wybaczyła jej i nawet ją przytuliła w szpitalu, cała Brooke.
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Adex-fan Brooke pisze:Brooke "wariatka" to było świetne :) I piękne sceny w terenie! Ridge helikopterem a potem przez arośla goniący dzikuskę Brooke i hapy end a prędzej Ridge z Lauren w jakims tłumie ludzi na ulicy szukali Brooke - świetne odcinki. KKL świetnie zagrała a z jaką miłością troszczyła się olalki dziewczynki myśląc że to jej dzieci :) A zaraz potem jak wróciła to Stephanie też zwariowała bo Sheila ją rtęcią truła ::rad:: Ale jeszcze wcześniej Stephanie kazała aresztować Brooke za wyjazd z dziećmi do Big Bear ::plask wczolo: Potem jednak Brooke jak zawsze wybaczyła jej i nawet ją przytuliła w szpitalu, cała Brooke.
O czym ty piszesz ::cojest::
ODPOWIEDZ