Amber Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Forrester

Post autor: Forrester »

A co to był za pocałunek Kimberly? Tak jakby go prawie w ogóle nie było... Wszyscy postępują teraz nie najlepiej. Kimberly źle, bo wie,że Rick ma dziewczynę, Rick niby chce się rozerwać,ale też trochę przesadza. Natomiast Amber to już zachowuje się poniżej krytyki. Nie ma za grosz godności. Udaje,że pozwoli Rickowi odejść, ale sprytnie nim manipuluje i zmusza do ślubu. Na razie oceniam tę postać zupełnie negatywnie.

P.S. Witam po kolejnej dłuższej nieobecności.
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Witaj Forrester!!!
najważniejsze, że oglądasz jeszcze MNS 8) :D
Pozdrawiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Tak. Amber zachowuje się poniżej krytyki. Forrester,chcesz zasugerować,iż za surowo oceniam Kimberly? Nie dość,iż pocałowała Rick'a to utorowała mu drogę do wyznania jej prawdy.
Forrester

Witaj Bartex. Tak, sporo spraw mam teraz na głowie, ale "MNS" oglądam wciąż regularnie, teraz zresztą są bardzo ciekawe odcinki.

Nic takiego nie miałem na myśli Thornie. Dla mnie dobrze się stało,że Rick nie ujawnił przynajmniej na razie prawdy Kimberly.
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A ja uważam ,że Rick powinien powiedzieć Kimberly o dziecku w końcu chce być szczery to musi jej powiedzieć, wiadomo jaka może być reakcja w kiedy Rick będzie odkładał mówienie prawdy! Jeśli Kimberly dowie się o dziecku od Amber będzie jeszcze gorzej niż miała by dowiedzieć się tego od Ricka.
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Masz rację Alexander. Szkoda tylko, że Kim będzie cierpiała... Wczorajsze zachowanie Amber było poniżej pasa. Mam na myśli głównie teksty wobec Brooke. Ja chyba nie miałbym tyle cierpliwości co Brooke.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Przyznajcie chociaż że z Amber jest ciekawie w serialu ::jezyk::
z czasem myślę że ją trochę polubicie
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Ryan Lavery

:nie:
Awatar użytkownika
Thorne

Post autor: Thorne »

Biedna Kimberly. Jednak wyszło szydło z worka. W pełni jej dusza nie jest taka anielska na jaką wydaje się być.
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Martin pisze:Masz rację Alexander. Szkoda tylko, że Kim będzie cierpiała... Wczorajsze zachowanie Amber było poniżej pasa. Mam na myśli głównie teksty wobec Brooke. Ja chyba nie miałbym tyle cierpliwości co Brooke.
Teskty Amber były ok i trafne, natomiast zachowanie Brooke bylo tak oburzajace, że aż trudno to w ogole komentować. Ona nawet nie dawała dojsć do słowa. Zresztą zarzucała Amber cechy, ktore sama ma (przykładam jest jej zachowanie w windzie). Tak się zaciała jak Staphenie wobec niej, a teraz nawet jeszcze bardziej, bo do półrzytomnej Brooke w ciąży Stpehanie wezwała lekarza.
Zbieraj me gesty, przyklejaj do papieru, powstanie z nich osobowosc, dla Ciebie - przyjacielu. Zadumaj się nad nią, odczytaj ją "inaczej" - zabacz jak wiele może mieć ona znaczeń.
Ryan Lavery

Roxi pisze:
Martin pisze:Masz rację Alexander. Szkoda tylko, że Kim będzie cierpiała... Wczorajsze zachowanie Amber było poniżej pasa. Mam na myśli głównie teksty wobec Brooke. Ja chyba nie miałbym tyle cierpliwości co Brooke.
Teskty Amber były ok i trafne, natomiast zachowanie Brooke bylo tak oburzajace, że aż trudno to w ogole komentować. Ona nawet nie dawała dojsć do słowa. Zresztą zarzucała Amber cechy, ktore sama ma (przykładam jest jej zachowanie w windzie). Tak się zaciała jak Staphenie wobec niej, a teraz nawet jeszcze bardziej, bo do półrzytomnej Brooke w ciąży Stpehanie wezwała lekarza.
No cóż, każdy z nas ma prawo do własnych opinii. Opinie moje i Roxi pokazują, że Moda jednoczy fanów zupełnie różniących się w swoich poglądach. To jest fajne! :)

Pozdrówka, Roxi :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Nie wiem czemu ale ja lubie Amber taka dziewczyna rozrywkowa :)
Forrester

Na razie nie zmienie swojego zdania o Amber, natomiast zgodzę się, że Brooke faktycznie ma wielkie pretensje do Stephanie, że się wtrąca do życia swojego syna, a sama przecież nie dała Amber dojść do głosu.
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Heh, tyle że syn Stephanie jest po trzydziestce, a syn Brooke jest niepełnoletni ;)
Primok

Post autor: Primok »

Ja uważam, że Amber mimo, iż jest "głupkowata" to jest w porządku! ::jezyk::
Jedyne co mi się w Amber nie podoba to jej image - przesadzają z podkreślaniem jej wizerunku ::kwasny:: Bardziej denerwują mnie słodkosci Kimberly - poprostu nie mam słów - chyba przestanę oglądać sceny z Kim ::kwasny::
ODPOWIEDZ