A co w tym złegoCosmo pisze: ciągle by chciała tylko baraszkować z Ridge'uniem.
Brooke vs Taylor
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
[ Dodano: 2007-03-05, 17:08 ]
Być może zamieściłam post nie tam, gdzie trzeba, bo jest o przyszłym odcinku... Sorki za pomyłkę...
Ale o Brook zdania nie zmienię! 
Być może zamieściłam post nie tam, gdzie trzeba, bo jest o przyszłym odcinku... Sorki za pomyłkę...
Ostatnio zmieniony 2007-03-05, 19:27 przez Kaska, łącznie zmieniany 1 raz.
Oj, niektórzy niespoilerowcy się wściekną.Kaska pisze: [ Dodano: 2007-03-05, 17:08 ]
Być może zamieściłam post nie tam, gdzie trzeba, bo jest o przyszłym odcinku... Sorki za pomyłkę...Ale o Brook zdania nie zmienię!
Ostatnio zmieniony 2007-03-05, 19:28 przez Cosmo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adex-fan Brooke
Brooke ładnie wsparła Taylor na pogrzebie Steffy, Taylor aż zaśpiewała 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- kimberly1990
- PetroPython
Ta rywalizacja trwa już tak długo, że obie panie miały już swoje racje. Ale zdecydowanie popieram Taylor. Woli ustabilizowane życie w małżeństwie i ceni sobie rodzinę, a Brooke
........ no cóż. Jednak Ridge nie zasługuje na Taylorkę; co by nie zrobił to zawsze niewinny aniołek. Najbardziej wnerwiającymi mnie odcinkami były te, kiedy to Brooke z Thornem działali na spółę, okłamując Ridge'a na temat ojcostwa Thomasa. Miałem ochotę ich obu udusić, a tu proszę: zleciało jak z bicza strzelił, a oni już małżeństwem
. Jednak nie wierzę, jak chyba każdy niespoilerowiec
, że Brooke wytrzyma w tym związku do końca swojego życia
. Jak powszechnie wszystkim wiadomo Ms Brooke, nie lubi długich, męczących związków. Zatem uważam (
nie wiem co będzie, wyrażam tylko swoje zdanie
) , że niedługo Brooke zmieni partnera. Żal tylko Taylor, że zdobyczą Loganowej może okazać się właśnie Ridżunio sprzed lat
Na razie Tayka trwa w tej szczęśliwej sytuacji, ale jak długo ten błogostan potrwa
Strach pomyśleć, że szajba Brooke do Ridge'a mogłaby powrócić, ale szczerze mówiąc, nie wykluczam tego 
-
Ambrossia Moore
- PetroPython
- Adex-fan Brooke
Z Taylor tez nie kojarze dobrowolnej samotności, bo to B&B i prawie ze wszystkimi tak jest, no ale zobaczymy co w przyszłości 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Wercia_Taylor