Programy rozrywkowe
- Adex-fan Brooke
Ale się uśmiałem z Cichopek
Jak pojechała tej Edycie pytając jej mamę odnośnie piosenki czy jest mężczyzna któremu jej córka odda ona nagość za szept -matka taktownie na takie głupie pytanie że to obecnie tajemnica a ta że pewnie jest takich wielu
-co sugerowałoby że to jakaś puszczalska 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
SallyFan
Hah!
Grażynce moim zdaniem b. dobrze poszło, ale Edytka G.
powiedziała swoje
Z odcinka na odcinek trace szacunek dla tej kobiety... Skromny SMS-ik z mojej strony (a raczej mojej mamy
) dla Grażynki i ja może tez wyśle potem ^^ W końcu to Grażynka
I super że była Iza!!!
Płoszajski beznadzieja, zresztą jak zwykle. Dla Edytki Herbuś też SMS-ik
Ufff, dobrze że odpadła Lewińska
Już sie bałem że Halinka
"Ferdek, ale ty jełop jesteś!"
Jeśli bedzie następna edycja to ma być Laura Łącz!
Adex: zgadza się, Kasia chyba pomyliła teksty - wielu sie do niej klei, nie ona do wielu

Grażynce moim zdaniem b. dobrze poszło, ale Edytka G.
I super że była Iza!!!
Płoszajski beznadzieja, zresztą jak zwykle. Dla Edytki Herbuś też SMS-ik
Ufff, dobrze że odpadła Lewińska
Jeśli bedzie następna edycja to ma być Laura Łącz!
Adex: zgadza się, Kasia chyba pomyliła teksty - wielu sie do niej klei, nie ona do wielu
Przynajmniej śmiesznie byłoAdex-fan Brooke pisze: Jak pojechała tej Edycie pytając jej mamę odnośnie piosenki czy jest mężczyzna któremu jej córka odda ona nagość za szept -matka taktownie na takie głupie pytanie że to obecnie tajemnica a ta że pewnie jest takich wielu-co sugerowałoby że to jakaś puszczalska
Grażynka dobrze wypadła - nie wiem o co tej Górniak chodzi, zwłaszcza jak dała Herbusiowej 5.
Natasza
A co do Górniak - w końcu wygląda jak człowiek!
Co złego, to nie ja 
- Marek Forrester
Spodziewałem się ,że to Gosia odpadnie... Szkoda ale za to Marzenka zostaje i też jest OK. Dzisiejszy odcinek trochę nudny jednak z propozycji na przyszły tydzień wygląda na to ,że będzie ciekawie. Najbardziej podobała mi się Agnieszka Włodarczyk i Edyta Herbuś, ładnie też zaśpiewał Marek Siudym, to zdecydowanie jego rytmy. Nie najgorzej było z Małgosią Ostrowską Królikowską. Natomiast bardzo słabo Włodek, Robert i Łukasz. Te 3 osoby już dawno powinny odpaść z programu, nie wiem co one jeszcze tu robią... Co do nominacji to totalnie jestem rozczarowany, miałem nadzieje ,że Robert i Włodek dzisiaj zostaną zagrożeni a nie Marzenka i Małgosia... Teraz jest dopiero trudny orzech do zgryzienia. Obie panie są bardzo lubiane, Marzenka za rolę śmiesznej Halinki i Gosia za rolę Grażynki z "Klanu".... Nie wiem co dalej będzie, trudny wybór!
Nobody does it better
Najbardziej podobał mi się dziś występ Agnieszki Włodarczyk i Małgosii Lewińskiej .Nominacje do przewidzenia .
Po świętach zaczynam oglądać Sąsiadów , ze względu na Lewińską, chyba Sąsiedzi jeszcze są , a Lokatorów chyba już nie ma , orientuje się ktoś?
A z Jarkiem Mikulskim to jak ktoś oglądał B@r to wie , że był szurnięty i moim zdaniem nie warto wierzyć w takie komentarze , poprostu jest zawiedziony , że nie wygrał i tyle i teraz niby mamy uwierzyć , że wszystko jest opłace...
Moim zdaniem to bzdura
Po świętach zaczynam oglądać Sąsiadów , ze względu na Lewińską, chyba Sąsiedzi jeszcze są , a Lokatorów chyba już nie ma , orientuje się ktoś?
A z Jarkiem Mikulskim to jak ktoś oglądał B@r to wie , że był szurnięty i moim zdaniem nie warto wierzyć w takie komentarze , poprostu jest zawiedziony , że nie wygrał i tyle i teraz niby mamy uwierzyć , że wszystko jest opłace...
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Są nowe teraz, ale numerów nie znam...Tkk_Bolly pisze:A Sąsiadów teraz są premiery czy powtórki no i który odcinek jest teraz?anka_ pisze: Ja się orientujęDobrze napisałeś, Sąsiedzi jeszcze są, Lokatorzy się skończyli.
Co złego, to nie ja 
B@r baaaaardzo Ci dziękujęB@r pisze:Dla Damiansa:
Szczerze mówiąc, spodziewałem się po Małgosi czegoś więcej
Ale i tak nic nie przebije tekstu Izy:" Zaleciało Dodą
Szkoda, że znowu jest ona nominowana. Znowu będę musiał słać SMS-y, ale co tam
Na początku byłem trochę smutny, ze odpadła Lewińska, ale po jej zuchwały, aroganckim, impertynenckim a wręcz chamskim zachowaniu( jak mogła dać 3 punkty
Elcia za to mi się coraz bardziej podoba: " A jakbym dała 1
Co do pozostałych uczestników to najładniej wg mnie śpiewała Agnieszka Włodarczyk. Może to zasługa fajnej piosenki, ale coś czuję, że ma ona szansę wygrać ten program. Natasza ma piękny głos- ale z niej taka aktorka jak (wg Edzi oczywiście) z Kylie Minogue piosenkarka...
Moskwa dzisiaj wyjątkowo pozytywnie wypadł- ale to nie zmienia faktu, że i tak nie umie śpiewać. O Płoszańskim nawet nie wspomnę
I to na razie tyle, jak mi się coś jeszcze przypomni to natychmiast napiszę...
Damians nie przesadzaj , każdy ma prawo do własnej opinii i przyznawać punkty jak chce .Damians pisze: Na początku byłem trochę smutny, ze odpadła Lewińska, ale po jej zuchwały, aroganckim, impertynenckim a wręcz chamskim zachowaniu( jak mogła dać 3 punkty![]()
) w Jury to nie żałuję. Mądrowała się tam jakby była jakąś mega gwiazdą- phi... Jedyne co dobre, to że przerwała tę głupią passę dawania Jokera osobie, która była poprzednio zagrożona. Ale i tak straciłem do niej sympatię...
A ile ty bys dał Płoszajskiemu ?
I z tym jokerem chwała jej za to ,bo już było nudne przyznawanie drugiej osobie zagrożnej jokera.Dla mnie Małgosia zachowywała się najlepiej w jury ,spośród uczestników ,którzy w nim byli
Tkk_Bolly za dużo na oglądałem się TzG, gdzie wiadome osoby dają "za byle co" maksymalną ilość punktów i chyba tego samego oczekuję po tym czwartym jurorze w JOŚ
Ale jednak wydaje mi się, że nawet jak wykonanie było złe( przecież ich głosy i tak się nie liczą
) to ten czwarty juror powinien jakoś podnosić na duchu i dać dużo punktów
( oczywiście, jeżeli chodzi o TzG to mam całkiem inny stosunek ponieważ tam głosy jury do czegoś się liczą…niby...»)
Właśnie ja cieszę się , że Lewińska nie podziela zachowania Wodeckiego i Tyszkiewicz , które mnie lekko mówiąc wnerwia .
Przyznawała punkty zwyczajnie jak juror i na tym to wszystko polega
Wogóle ja teraz uwielbiam Lewińska właśnie dzięki temu programowi 
Ale chyba muszisz zmienić sygnaturkę 
Ja też uważam, że to lepiej, że ona starała się oceniać jak profesjonalistka
Ja też uważam, że to lepiej, że ona starała się oceniać jak profesjonalistka
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Ostatnio najlepiej zaśpiewały wg mnie Agnieszka Włodarczyk i Edyta Herbuś - nie wiem czemu Edyta tak bardzo nie podoba się Zapendowskiej - przecież wyraźnie śpiewa z odcinka na odcinek lepiej.
Jestem już pewien, że program powinna wygrać Włodarczyk - od początku śpiewa i prezentuje się bardo dobrze i równo, a Natasza Urbańska ostatnio mniej mi się podoba. Świetnie śpiewa też Marek Siudym, ale piosenki, które śpiewa są bardzo podobne do siebie .w jego wykonaniu.
Jestem już pewien, że program powinna wygrać Włodarczyk - od początku śpiewa i prezentuje się bardo dobrze i równo, a Natasza Urbańska ostatnio mniej mi się podoba. Świetnie śpiewa też Marek Siudym, ale piosenki, które śpiewa są bardzo podobne do siebie .w jego wykonaniu.
Tak Aga bardzo dobrze śpiewa,ale ja nadal kibicuje Nataszy
Coć zgadzam się ,że ostatnio ma niezafajne piosenki.Tzn fajne ale ja myśle,że do niej pasują inne numery.Wole ją oglądać w szybkich ,żywiołowych piosenkach
A teraz z innej beczki
Bardzo mnie denerwuje zachowanie mamy A.Włodarczyk.Rozumiem ,że każda matka faworyzuje swoje dziecko i uważa ,że ono jest najlepsze no ale bez przesady.Ostatnio krzyczała mniej więcej coś takiego do swojej córki:Jesteś wielką,wspaniałą ,piękną,niezwykła kobietą.Ten mikrofon należy się tobie!!! Wygrasz!!Nawet Aga była chyba troche zawstydzona.Mogła jej to powiedzieć poza kamerami a nie tak na wizji.
A teraz z innej beczki
Team Hunter:)A jak!