Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ale się uśmiałem z Cichopek ::plask wczolo: Jak pojechała tej Edycie pytając jej mamę odnośnie piosenki czy jest mężczyzna któremu jej córka odda ona nagość za szept -matka taktownie na takie głupie pytanie że to obecnie tajemnica a ta że pewnie jest takich wielu ::loll:: -co sugerowałoby że to jakaś puszczalska ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Hah! 8)
Grażynce moim zdaniem b. dobrze poszło, ale Edytka G. ::ysz:: powiedziała swoje ::plask wczolo: Z odcinka na odcinek trace szacunek dla tej kobiety... Skromny SMS-ik z mojej strony (a raczej mojej mamy :mrgreen: ) dla Grażynki i ja może tez wyśle potem ^^ W końcu to Grażynka :serce:
I super że była Iza!!! :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Płoszajski beznadzieja, zresztą jak zwykle. Dla Edytki Herbuś też SMS-ik :wink:

Ufff, dobrze że odpadła Lewińska :!: Już sie bałem że Halinka :serce: "Ferdek, ale ty jełop jesteś!"

Jeśli bedzie następna edycja to ma być Laura Łącz! 8)

Adex: zgadza się, Kasia chyba pomyliła teksty - wielu sie do niej klei, nie ona do wielu ::cojest:: ::cojest:: ::cojest:: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Adex-fan Brooke pisze: Jak pojechała tej Edycie pytając jej mamę odnośnie piosenki czy jest mężczyzna któremu jej córka odda ona nagość za szept -matka taktownie na takie głupie pytanie że to obecnie tajemnica a ta że pewnie jest takich wielu ::loll:: -co sugerowałoby że to jakaś puszczalska ::rad::
Przynajmniej śmiesznie było :P

Grażynka dobrze wypadła - nie wiem o co tej Górniak chodzi, zwłaszcza jak dała Herbusiowej 5. :shock:

Natasza :serce: Chyba gorzej niż oryginał, ale jak się pięknie wyginała na koniec :P

A co do Górniak - w końcu wygląda jak człowiek! :lol:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Spodziewałem się ,że to Gosia odpadnie... Szkoda ale za to Marzenka zostaje i też jest OK. Dzisiejszy odcinek trochę nudny jednak z propozycji na przyszły tydzień wygląda na to ,że będzie ciekawie. Najbardziej podobała mi się Agnieszka Włodarczyk i Edyta Herbuś, ładnie też zaśpiewał Marek Siudym, to zdecydowanie jego rytmy. Nie najgorzej było z Małgosią Ostrowską Królikowską. Natomiast bardzo słabo Włodek, Robert i Łukasz. Te 3 osoby już dawno powinny odpaść z programu, nie wiem co one jeszcze tu robią... Co do nominacji to totalnie jestem rozczarowany, miałem nadzieje ,że Robert i Włodek dzisiaj zostaną zagrożeni a nie Marzenka i Małgosia... Teraz jest dopiero trudny orzech do zgryzienia. Obie panie są bardzo lubiane, Marzenka za rolę śmiesznej Halinki i Gosia za rolę Grażynki z "Klanu".... Nie wiem co dalej będzie, trudny wybór!
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Najbardziej podobał mi się dziś występ Agnieszki Włodarczyk i Małgosii Lewińskiej .Nominacje do przewidzenia .
Po świętach zaczynam oglądać Sąsiadów , ze względu na Lewińską, chyba Sąsiedzi jeszcze są , a Lokatorów chyba już nie ma , orientuje się ktoś?

A z Jarkiem Mikulskim to jak ktoś oglądał B@r to wie , że był szurnięty i moim zdaniem nie warto wierzyć w takie komentarze , poprostu jest zawiedziony , że nie wygrał i tyle i teraz niby mamy uwierzyć , że wszystko jest opłace... ::kwasny:: Moim zdaniem to bzdura
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
anka_

Sąsiedzi jeszcze są , a Lokatorów chyba już nie ma , orientuje się ktoś?
Ja się orientuję :P Dobrze napisałeś, Sąsiedzi jeszcze są, Lokatorzy się skończyli.
Co złego, to nie ja ;)
Tkk_Bolly

anka_ pisze: Ja się orientuję :P Dobrze napisałeś, Sąsiedzi jeszcze są, Lokatorzy się skończyli.
A Sąsiadów teraz są premiery czy powtórki no i który odcinek jest teraz?
Awatar użytkownika
anka_

Tkk_Bolly pisze:
anka_ pisze: Ja się orientuję :P Dobrze napisałeś, Sąsiedzi jeszcze są, Lokatorzy się skończyli.
A Sąsiadów teraz są premiery czy powtórki no i który odcinek jest teraz?
Są nowe teraz, ale numerów nie znam... :roll: Kiedyś to był jeden serial ("Sąsiedzi" i "Lokatorzy" i wtedy się zwali "Lokatorzy"), później się pozmieniało, rozdzielili się, a teraz zostali tylko "Sąsiedzi" ;) Więc, nawet nie wiem czy są numerowane 8)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

B@r pisze:Dla Damiansa :mrgreen: :
B@r baaaaardzo Ci dziękuję :mrgreen: :: bow :: :: bow :: :: bow :: Tego, to się nie spodziewałem... ::jezyk:: Jeszcze raz wielkie dzięki za piękne fotki :serce: ::jezyk::

Szczerze mówiąc, spodziewałem się po Małgosi czegoś więcej ::jezyk:: , ale i tak było super :mrgreen: I dobrze Iza powiedziała, że dolne dźwięki były bardzo dobre, a oni mają tylko kilka dni na przygotowanie utworu, gdzie taka Edzia uczy się całe życie....i czasami efektów nie widać ::krzyw:: Nie wiem jak Wy, ale ja odniosłem wrażenie, że Edzia coś nie przepada za Izą ::jezyk:: Gdyby ona nie siedziała z tyłu to pewnie byśmy usłyszeli od Edzi tekst typu: "Ale Trojanowska to wokalistka -phi, co za durna piosenka".... ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Ale i tak nic nie przebije tekstu Izy:" Zaleciało Dodą :mrgreen: "
Szkoda, że znowu jest ona nominowana. Znowu będę musiał słać SMS-y, ale co tam ::jezyk:: uratuję Grażynkę :serce: ::jezyk::

Na początku byłem trochę smutny, ze odpadła Lewińska, ale po jej zuchwały, aroganckim, impertynenckim a wręcz chamskim zachowaniu( jak mogła dać 3 punkty ::ke:: ::plask wczolo: ) w Jury to nie żałuję. Mądrowała się tam jakby była jakąś mega gwiazdą- phi... Jedyne co dobre, to że przerwała tę głupią passę dawania Jokera osobie, która była poprzednio zagrożona. Ale i tak straciłem do niej sympatię...

Elcia za to mi się coraz bardziej podoba: " A jakbym dała 1 ::jezyk:: ..."

Co do pozostałych uczestników to najładniej wg mnie śpiewała Agnieszka Włodarczyk. Może to zasługa fajnej piosenki, ale coś czuję, że ma ona szansę wygrać ten program. Natasza ma piękny głos- ale z niej taka aktorka jak (wg Edzi oczywiście) z Kylie Minogue piosenkarka... ::jezyk:: ::jezyk:: Podoba mi się też Herbusiowa- nie wiem dlaczego tak jej się czepiają....
Moskwa dzisiaj wyjątkowo pozytywnie wypadł- ale to nie zmienia faktu, że i tak nie umie śpiewać. O Płoszańskim nawet nie wspomnę ::plask wczolo: Dobrze, że oni doskonale to wiedzą i potrafią się z siebie śmiać, w przeciwieństwie do Nejmana, który wg mnie brzydko śpiewa i jeszcze ma pretensje do całego świata…

I to na razie tyle, jak mi się coś jeszcze przypomni to natychmiast napiszę... ::jezyk::
Tkk_Bolly

Damians pisze: Na początku byłem trochę smutny, ze odpadła Lewińska, ale po jej zuchwały, aroganckim, impertynenckim a wręcz chamskim zachowaniu( jak mogła dać 3 punkty ::ke:: ::plask wczolo: ) w Jury to nie żałuję. Mądrowała się tam jakby była jakąś mega gwiazdą- phi... Jedyne co dobre, to że przerwała tę głupią passę dawania Jokera osobie, która była poprzednio zagrożona. Ale i tak straciłem do niej sympatię...
Damians nie przesadzaj , każdy ma prawo do własnej opinii i przyznawać punkty jak chce . :shock: Nierozumeim twoejego stosunku do Lewińskiej skoro jej się nie podobało to i dała tyle punktów ,lepsza szczerość niż fałszywy uśmieszek i 5.
A ile ty bys dał Płoszajskiemu ?
I z tym jokerem chwała jej za to ,bo już było nudne przyznawanie drugiej osobie zagrożnej jokera.Dla mnie Małgosia zachowywała się najlepiej w jury ,spośród uczestników ,którzy w nim byli
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tkk_Bolly za dużo na oglądałem się TzG, gdzie wiadome osoby dają "za byle co" maksymalną ilość punktów i chyba tego samego oczekuję po tym czwartym jurorze w JOŚ ::jezyk:: Ale jednak wydaje mi się, że nawet jak wykonanie było złe( przecież ich głosy i tak się nie liczą :? ) to ten czwarty juror powinien jakoś podnosić na duchu i dać dużo punktów ::jezyk:: ( oczywiście, jeżeli chodzi o TzG to mam całkiem inny stosunek ponieważ tam głosy jury do czegoś się liczą…niby...»)
Tkk_Bolly

Właśnie ja cieszę się , że Lewińska nie podziela zachowania Wodeckiego i Tyszkiewicz , które mnie lekko mówiąc wnerwia . ::jezyk:: Przyznawała punkty zwyczajnie jak juror i na tym to wszystko polega :wink: Wogóle ja teraz uwielbiam Lewińska właśnie dzięki temu programowi :serce:
Abec

Post autor: Abec »

Ale chyba muszisz zmienić sygnaturkę ;)

Ja też uważam, że to lepiej, że ona starała się oceniać jak profesjonalistka ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Primok

Post autor: Primok »

Ostatnio najlepiej zaśpiewały wg mnie Agnieszka Włodarczyk i Edyta Herbuś - nie wiem czemu Edyta tak bardzo nie podoba się Zapendowskiej - przecież wyraźnie śpiewa z odcinka na odcinek lepiej.
Jestem już pewien, że program powinna wygrać Włodarczyk - od początku śpiewa i prezentuje się bardo dobrze i równo, a Natasza Urbańska ostatnio mniej mi się podoba. Świetnie śpiewa też Marek Siudym, ale piosenki, które śpiewa są bardzo podobne do siebie .w jego wykonaniu.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Tak Aga bardzo dobrze śpiewa,ale ja nadal kibicuje Nataszy :serce: Coć zgadzam się ,że ostatnio ma niezafajne piosenki.Tzn fajne ale ja myśle,że do niej pasują inne numery.Wole ją oglądać w szybkich ,żywiołowych piosenkach

A teraz z innej beczki :mrgreen: Bardzo mnie denerwuje zachowanie mamy A.Włodarczyk.Rozumiem ,że każda matka faworyzuje swoje dziecko i uważa ,że ono jest najlepsze no ale bez przesady.Ostatnio krzyczała mniej więcej coś takiego do swojej córki:Jesteś wielką,wspaniałą ,piękną,niezwykła kobietą.Ten mikrofon należy się tobie!!! Wygrasz!!Nawet Aga była chyba troche zawstydzona.Mogła jej to powiedzieć poza kamerami a nie tak na wizji.
Team Hunter:)A jak!
ODPOWIEDZ