Zagubieni (Lost)
Ja sobie nie daruję!!anka_ pisze:Ja też nie oglądałamThorne pisze:Po maturze nadrobięFanStefci pisze:Thorne, to ty jeszcze nie znasz Losta?Musisz koniecznie nadrobić zaległości.
(Serio, 1 kwietnia nie ma z tym nic wspólnego
)
Widziałam tylko zapowiedzi, i chyba 2 albo 3 odcinek... Następny zgapiłam, więc postanowiłam odłożyć to na później
Tyle rzeczy ile ja sobie odłożyłam na "po maturze" to... Głowa boliPóźniej było "po sesji" a teraz jest "jak będą wakacje"
Do dzisiaj nic nie ruszyło, zawsz jest coś pilniejszego
Źle mi z tym, bo wszyscy to oglądali/oglądają... Nawet mój dziadek.
[ Dodano: 2007-04-01, 16:16 ]
Ehhh...a tak chciałem w to uwierzyć,że uwierzyłem.
If you can't beat them, join them...
B@r, Do Taylor pasuje Jack, Sawyer powinien być z Brooke! 
Ale Abec
pokłony! Za pomysłowość, opracowanie i wysiłek. Bardzo poważenie podszedłeś do dzisiejszego dnia
co mi się podoba. Ja oczywiście zapomniałam, bo dziś jest 35 rocznica ślubu moich rodziców. Zawsze jest 1 kwietnia, ale w tym roku tak jakoś głośno obchodzona 
Ale Abec
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Dzięki wszystkim za miłe słowa pod adresem mojego żarciku. Mam nadzieję, że czytając go bawiliście się choć po części tak dobrze jak ja pisząc
No i że nie zniknie on z forum w tajemniczych okolicznościach 
A to AbecjestnajlepszysluchajcieAbeca to był przekaz podprogowy skierowany do Waszej podświadomości
A to AbecjestnajlepszysluchajcieAbeca to był przekaz podprogowy skierowany do Waszej podświadomości
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Dzięki
I dopiero teraz przypomniałem sobie, że to słowo brzmi crossover, clifhanger to co innego
Super, że nikt z Was nie wyktnął mi tego błędu 
I dopiero teraz przypomniałem sobie, że to słowo brzmi crossover, clifhanger to co innego
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Z serii "Lost na wesoło": (z jakiejś zagranicznej stronki)
Uwaga! - zawiera spoilery!
[shadow=black]Requiem for my Sub
By Ben
(To the tune of ''Yellow Submarine,'' by the Beatles)
In the land
Where I was born,
Lived a man
Whose name was Locke
He got pissed
When I grabbed his friends,
So now he's come
To get revenge (and exorcise his funky father issues, but I digress....)
We all lived in an Others submarine!
It was a Dharma submarine,
But now's it our submarine!
But now it's no one's submarine,
'Cause Locke blew it to smithereens
...all according to my fiendishly insidious plan! [/shadow]
Uwaga! - zawiera spoilery!
[shadow=black]Requiem for my Sub
By Ben
(To the tune of ''Yellow Submarine,'' by the Beatles)
In the land
Where I was born,
Lived a man
Whose name was Locke
He got pissed
When I grabbed his friends,
So now he's come
To get revenge (and exorcise his funky father issues, but I digress....)
It was a Dharma submarine,
But now's it our submarine!
But now it's no one's submarine,
'Cause Locke blew it to smithereens
...all according to my fiendishly insidious plan! [/shadow]
A co ja zrobiłam?! Chciałam usunąć z listy Losta bo mi się ściągnął i jednocześnie gadałam z bratem i wyszło tak, że kliknęłam usuń zadanie i ściągnięte pliki i usunęłam wszystko!
Aaaaa... zaraz zrobię sobie krzywdę!
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta
No właśnie, coś ostatnio ten wątek odszedł w niebyt.
Spróbujmy to naprawić, co? 
[shadow=black]Odcinek 16 - jeden z najlepszych w 3 sezonie. Świetny flashback Juliet, wartka akcja na wyspie i bombowe zakończenie.
Wydaje mi się, że Jack tylko udaje zaufanie do Julci, chyba nie jest aż tak naiwny...
Moim zdaniem ma jakiś plan, a jego elementem jest uspokojenie czujności Jules. Jak już wspomniałem, Mitchell F E N O M E N A L N A !! Po prostu padam na kolana.
Odcinek 17 - dobry, ale z drugiej dziesiątki 3 sezonu najsłabszy.
Flashback był niezbyt wciągający. Zdecydowanie najlepsze było pojawienie się zdjęcia starszej pani - medium na biurku mnicha.
Typowo lostowy cukiereczek.
Niestety od początku wiedziałem, że Charlie przeżyje, bo to oczywiste w świetle jego flashbacka w 3x21. Wiedziałem też o spadochroniarce ze spoilerów, więc i to mnie nie zaskoczyło. Jednak czytanie spoilerów zdecydowanie negatywnie wpływa na poziom ekscytacji podczas oglądania.
Moi nieznający spoilerów rodzice 2 razy prawie pospadali z krzeseł - najpierw jak zobaczyli strzałę wbijającą się w krtań Charliego, a drugi raz, gdy usłyszeli helikopter.
Kate zachowuje się jak gówniara. Żal mi się zrobiło Sawyera i to mimo, tego że za nim nie przepadam. Ale Sawyer szybko zaradził mojemu żalowi - gdy powiedział Kate, że wystarczy gdy następny raz poprosi na usta cisnęło się pytanie: A gdzie godność, James?
Kate, z drugiej strony, mogłaby skończyć te głupie gierki i powiedzieć wprost co czuje, a nie bawić się w podchody i czarować Jacka jakimiś gadkami o myciu naczyń.
Oblizanie łyżeczki było strasznie perwersyjne.
Swoją drogą, ciekawe na ile znacząca była kwestia Jacka: "Ciesz się tym (spokojem) dopóki możesz. Jestem pewien, że niedługo wydarzy się coś złego." Coś mi się wydaje, że on nie powiedział tego ot tak... Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Jack tylko nabiera Juliet i udaje zaufanie do niej...
Tekst odcinka: Sawyer do Jacka: "Musimy rozgrywać mecze co 108 minut, bo inaczej wyspa wyleci w powietrze".
Za tydzień odcinek o Koreańczykach i wreszcie się dowiemy czyje dziecko nosi Sun. [/shadow]
[shadow=black]Odcinek 16 - jeden z najlepszych w 3 sezonie. Świetny flashback Juliet, wartka akcja na wyspie i bombowe zakończenie.
Odcinek 17 - dobry, ale z drugiej dziesiątki 3 sezonu najsłabszy.
Niestety od początku wiedziałem, że Charlie przeżyje, bo to oczywiste w świetle jego flashbacka w 3x21. Wiedziałem też o spadochroniarce ze spoilerów, więc i to mnie nie zaskoczyło. Jednak czytanie spoilerów zdecydowanie negatywnie wpływa na poziom ekscytacji podczas oglądania.
Kate zachowuje się jak gówniara. Żal mi się zrobiło Sawyera i to mimo, tego że za nim nie przepadam. Ale Sawyer szybko zaradził mojemu żalowi - gdy powiedział Kate, że wystarczy gdy następny raz poprosi na usta cisnęło się pytanie: A gdzie godność, James?
Kate, z drugiej strony, mogłaby skończyć te głupie gierki i powiedzieć wprost co czuje, a nie bawić się w podchody i czarować Jacka jakimiś gadkami o myciu naczyń.
Swoją drogą, ciekawe na ile znacząca była kwestia Jacka: "Ciesz się tym (spokojem) dopóki możesz. Jestem pewien, że niedługo wydarzy się coś złego." Coś mi się wydaje, że on nie powiedział tego ot tak... Coraz bardziej się utwierdzam w przekonaniu, że Jack tylko nabiera Juliet i udaje zaufanie do niej...
Tekst odcinka: Sawyer do Jacka: "Musimy rozgrywać mecze co 108 minut, bo inaczej wyspa wyleci w powietrze".
Za tydzień odcinek o Koreańczykach i wreszcie się dowiemy czyje dziecko nosi Sun. [/shadow]
[shadow=black]A ja myślałam, że tylko ja jestem taka spostrzegawcza i zauważyłam tą babkę na zdjęciu
Na szczęście nie czytałam żadnych spoilerów i nie wiedziałam do końca czy ta spadochroniarka to Penny czy nie, choć myślałam że pewnie to nie ona. Ten tekst o rozgrywaniu meczy co 108 minut też mnie powalił
W sprawie Kate-Jack również bym chciała, żeby wszystko zostało powiedziane zamiast bawić się w podchody. Trochę mnie zawiódł zarówno Jack (gdy poszedł zjeść z Juliet) jak i Kate (jak przespała się z Sawyerem, choć to że płakała jakoś ją jeszcze ratuje). Obawiam się jednak, że Jack naprawdę lubi i ufa Juliet i może nie być tak łatwo by Jate się zeszli
Nie podoba mi się to
[/shadow]
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- celna riposta
- dobrze
- celna riposta