Ja niestety mam telefon(choć adres też by się znalazł) tylko do jednego z uczestników II edycji - Jurka Kulickiego, który mieszka w tym samym mieście co ja więc siostra kiedyś w książce telefonicznej znalazła...Adex-fan Brooke pisze: A jakbyście mieli jakieś namiary do skontaktowania się z uczestnikami 1edycji BB to dajcie mi znać
Programy rozrywkowe
Jeszcze co do Lewińskiej , to moim zdaniem odpadła , bo miała bardzo orginalny głos , takie trochę skrzeczący , który nie wszystkim może się podobać .(Cos ale Tatiana) i wielka szkoda , że odpadła , bo mnie akurat bardzo się podoba .Teraz kibicuje Agnieszce Włodarczyk zdecydowanie.
I jeszcze jedna sprawa co do zagrożonych , strasznie ciężki wybór , ale mam nadzieję , że ocalona zostanie Marzena.A która z pań przejdzie to chyba ma prawie zagwarantowanego jokera,bo tylko one były nominowane i to aż po 2 razy , więc kolejny będzie naszczęście najprawdopodobniej Włodek
I jeszcze jedna sprawa co do zagrożonych , strasznie ciężki wybór , ale mam nadzieję , że ocalona zostanie Marzena.A która z pań przejdzie to chyba ma prawie zagwarantowanego jokera,bo tylko one były nominowane i to aż po 2 razy , więc kolejny będzie naszczęście najprawdopodobniej Włodek
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
-
Gabra-Sheila
Ale Lewińska była zła, że odpadła
I te jej oceny... Ale z tą trójką dla Herbuś to się zgadzam, bo mi się nie podobała
Agnieszka Włodarczyk zaśpiewała niczego sobie, ale Nataszka i tak jest lepsza
Górniak niecierpie okropnie
Nataszka będzie miała za tydzień ,,I no Corrida" to będzie mogła robić te swoje salta, szpagaty itd. do woli i Górniak nie będzie miała do czego się przyczepić
Najładniej moim zdaniem zaśpiewał Marek Siudym
W jego wykonaiu New York, New York cudownie brzmiało

- Marek Forrester
- Adex-fan Brooke
A to nie bardzo masz jego nrGoku pisze:Ja niestety mam telefon(choć adres też by się znalazł) tylko do jednego z uczestników II edycji - Jurka Kulickiego, który mieszka w tym samym mieście co ja więc siostra kiedyś w książce telefonicznej znalazła...Adex-fan Brooke pisze: A jakbyście mieli jakieś namiary do skontaktowania się z uczestnikami 1edycji BB to dajcie mi znać
Za to uczestnicy III edycji to byli chyba najgorsi (co do charakteru)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
JOŚ jak już kogoś zaprasza to jest to już prawdziwa gwiazda jak Fergie czy teraz Shakira , a w TZG ostatnio śpiewał Wodecki i dawno zapomniany już zwyciężca Drogi do Gwiazd Jarek Weber.
Już się nie mogę doczekać występu Shakiry , a jest chyba bardzo prawdopodobna bo Shakira ma przyjechać do Polski.
Już się nie mogę doczekać występu Shakiry , a jest chyba bardzo prawdopodobna bo Shakira ma przyjechać do Polski.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Wysoki, ładny, nielubiany (jak wszyscy w drugiej edycji) blondyn, strażak.B@r pisze:Nie kojarzę tego Jurka. Jak wyglądał?
Najbardziej znany z tego, że gdy Anna Buchacz wychodziła z domu, to on jej po cichu wręczył list do rodziny, a ona pokazała go na wizji wszystkim (ale była wyzywana poi tym).
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
- Marek Forrester
Shakira w JOS
Kolejny szok, ten program naprawde zaprasza wielkie gwiazdy, bo ta definitywnie jest gwiazdą! Fergie, Shakira aż boję się pomyśleć kto będzie kolejny... Jennifer Lopez? Wspaniale ale chyba to im oglądalności nie doda jednak bardzo fajnie, tylko czy ona naprawdę będzie śpiewać z Robertem Moskwą? To oznaczałoby ,że on zostaje tylko po to aby z nią zaśpiewać i to jakieś nie fair...
Nobody does it better
Jeśli nie zauważyłeś, TzG jest programem, w którym uczestnicy tańczą, a nie śpiewają. Co program możemy zauważyć świetne choreografie muzyczne grupy VOLT, a jeżeli już zapraszają kogoś do zaśpiewania, to są to gwiazdy mniejszych formatów. Ja oglądam TzG, aby obejrzeć tańce, a nie śpiewTkk_Bolly pisze:JOŚ jak już kogoś zaprasza to jest to już prawdziwa gwiazda jak Fergie czy teraz Shakira , a w TZG ostatnio śpiewał Wodecki i dawno zapomniany już zwyciężca Drogi do Gwiazd Jarek Weber.![]()
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
On był z Pabianic? Jeśli tak, to wiem o kogo chodzi.Abec pisze:Wysoki, ładny, nielubiany (jak wszyscy w drugiej edycji) blondyn, strażak.B@r pisze:Nie kojarzę tego Jurka. Jak wyglądał?
Najbardziej znany z tego, że gdy Anna Buchacz wychodziła z domu, to on jej po cichu wręczył list do rodziny, a ona pokazała go na wizji wszystkim (ale była wyzywana poi tym).
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".