Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Chyba studiuje.... To raczej jest w serialu pominięte...

B@r możesz wrzucić jakieś fajne videosy? Zależy mi na tym gdzie Marysia w sukni ślubnej stoi przy oknie w szpitalu i płącze, jest wtedy także bardzo przyjemna piosenka.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Masz scenkę z pierwszych odcinków jak Artur i Marek popili. :mrgreen:

http://www.badongo.com/vid/329091
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Ooo wielkie dzięki :: bow ::
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ale ta Monika ma nogi ...super
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nogi to ma... Zawsze miniówa i kozaki... Wygląda jak pierwsza lepsza... Mnie typ urody Moniki się nie podoba.

Scenarzyści PM szaleją! [shadow=black]Marysia zostanie świadkiem w procesie mafii, porywacze będą chcieli porwać Marysię ale ta im uciknie. Próbując zatrzymać samochód Marysię potrąci pijany chłopak, który bojąc się konsekwencji, zabierze Majke do siebie, okaże się ,że dziewczyna straci pamięć... [/shadow]
Tego jeszcze w polskim serialu nie było, to co dzieje się w Pm klasyfikuje się na naprawdę amerykańską operę. Scenarzyści są niezwykle odważni, nie boją się dawać odważnych, kontrowersyjnych i kryminalnych wątków! Bardzo dobrze. I moje przeczucia pewnie się sprawdzą. [shadow=black]Majka odejdzie od Pawła dla chłopaka który ją potrąci, prawdopodobnie Majka stanie się też diabełkiem...[/shadow].
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A nie komentuje jej ubioru bo to również nie mój styl ale nogi ma bardzo,bardzo zgrabne.

A to się zapowiada ciekawie.Czyżby druga Moda na sukced?Taka polska wersja...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Wow :shock: Nie lubie [shadow=black]amenzji w serialach bo nie ma nic wspólnego z prawdą(nie istnieje taka forma amnezji jak ta serialowa),ale pomysł aby Majka stała się diabełkiem jest super :mrgreen: [/shadow]
martynia

Post autor: martynia »

A co z Kuba od Kingi???
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

martynia pisze:A co z Kuba od Kingi???
Nie żyje, już od dość dawna.

Ten kretyn Andrzej pobił Emilkę.... :evil:
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

ana pisze:
Ten kretyn Andrzej pobił Emilkę.... :evil:

Ale ona i tak [shadow=black]wycofa oskarżenie...[/shadow]
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Niestety i tego właśnie nie mogę zrozumieć ::ysz:: ::ysz:: Za każdym razem jest to samo :evil:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Emilka go kocha... Ale ja też nie rozumiem tego... Jest uczucie ale nie może dać sobą pomiatać, Andrzej powinien udać się na leczenie... To nie jest normalne aby za byle co bić kobietę wogule bić kogokolwiek... Teresa i Marek koniecznie muszą pomóc Emilce, jak ta biedaczka wygląda... :(
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

[shadow=black]Przeciez było już coś takiego, że Maryśkę porwali ::kwasny:: Nie mieli czego wymyślić nowego... :roll: [/shadow][shadow=black]Ciekawie się zapowiada z tym chłopakiem Jackiem :) Ale mam nadzieję, że Majka odzyska pamięć i wróci do swego strażaka 8) [/shadow].
Awatar użytkownika
Marek Forrester

[shadow=black]Tak i Majka rozpozna właśnie jednego z tych porywaczy...[/shadow]

Akcje z Andrzejem są świetne! Emilka ze strachu chce mu wybaczyć ale nie robi tego z serca tylko z litości i strachu o własne życie. Andrzej nigdy nie da jej spokoju, jest zdany na siebie, nikt go nie pokocha, on jest chory psychicznie, nie radzi sobie z problemami, z życiem... Emilka musi ostatecznie skończyć małżeństwo z Andrzejem, to nie ma dalej sensu, tak nie wygląda miłość...
Nobody does it better
Tomala

Post autor: Tomala »

Ten serial już kompletnie zszedł na psy. Ta cała sytuacja z mafią i utratą pamięci Marysi jest zupełnie bez sensu. To jest niesamowicie głupie. A ja kiedyś tak uwielbiałem ten serial ::plask wczolo: . Jedyne co tam zostało ciekawe to Andrzej i Emilka. Z Andrzeja można sie nieźle pośmiać. ::loll::
ODPOWIEDZ