Amber Moore

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Oczywiście, że tak Primok - Kimberly jest zbyt kontrastowa do Amber.
Jezeli chcieli dać dziewczynę, która byłaby zaprzeczeniem Amber, wystarczyło dać ładną, inteligentną, opanowaną ale wesołą i ciąglę uśmiechnietą dziewczynę, które wie o co łazi "w tych sprawach" ale sama ma zdanie na ten temat. I to by wystarczyło.
A tak to mamy Kimi, która przynudza o fotosyntezie :roll: i jak się na kimś zawodzi, mówi bidulka "ojej.."
Pozdarwiam
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Kingsajz

Post autor: Kingsajz »

Kiedy Kim nudzi o fotosyntezie fotograficznej, popijając przy tym rumanek z miodem jej "bidulka" zawsze mnie tak łapie za serce.
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Może teraz porozmawiamy o przemianie Amber? :D
Awatar użytkownika
Kingsajz

Z chęcią! Postać amber zmieniła się wizualnie oraz psychicznie.
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Na lepsze! :D
I kocha bardzo Ricka. :D
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ha! O tym, ze ona kocha Ricka to wiedziałem od zawsze. początkowo w to wątpiłem, ale po akcji z nerką już nie.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Kingsajz pisze:Ha! O tym, ze ona kocha Ricka to wiedziałem od zawsze. początkowo w to wątpiłem, ale po akcji z nerką już nie.
Ja tak samo :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Kingsajz pisze:Ha! O tym, ze ona kocha Ricka to wiedziałem od zawsze. początkowo w to wątpiłem, ale po akcji z nerką już nie.
Sądzę, że oddanie nerki nie miało nic wspólną miłością Amber do Ricka. Czuła się odpowiedzialna za wypadek, który miał miejsce. Faktem jest, że po operacji nawet wyznała mu miłość. Jednak jakoś sobie musiała wytłumaczyć swoją decyzję. Sądzę jednak, że Amber dopiero teraz tak naprawdę pokochała Ricka.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Kingsajz

Ja jednak zostane przy swoim. ::ok::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Fani Amber głosujcie że ją lubicie na stronce aby cieszyła nasze oczy w barometrze :wink:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Pewnie nawet Boldfanka na nią zagłosuje, bo wtedy Taylor wyleci :twisted: ale sondy mielismy chyba komentowac w temacie o stronie, ale to temat o Amber, więc pół biedy ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Oleg pisze:Pewnie nawet Boldfanka na nią zagłosuje, bo wtedy Taylor wyleci :twisted: ale sondy mielismy chyba komentowac w temacie o stronie, ale to temat o Amber, więc pół biedy ::jezyk::
bo tu lepsza reklama może ::jezyk::
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Oleg pisze:Pewnie nawet Boldfanka na nią zagłosuje, bo wtedy Taylor wyleci :twisted: ale sondy mielismy chyba komentowac w temacie o stronie, ale to temat o Amber, więc pół biedy ::jezyk::
Jestem niezmienna w swojej antypatii do Taylor, ale zagłosuję uczciwie (na nie), bo to by była intryga ::kwasny::
Niech sobie Taylor spokojnie siedzi. I tak nic nie wysiedzi :mrgreen:
Awatar użytkownika
Oleg
Administrator

Post autor: Oleg »

Hehehehe uwielbiam Twoje posty ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Ja zagłosuję też na nie, ale dlatego, że mam swoją taktykę...
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Też zagłosuje na „nie” :D Jestem tylko ciekawa ile Amber dostanie głosów na „tak” :?:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
ODPOWIEDZ