Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ohhy i ahhy dla dotknięcia ręką Magdy policzka Piotra :wink: Trochę ciepła się wdarło :wink: Ale wolę nie myśleć co oznaczał ten telefon do Filipa na końcu :evil:
A Bartek nie wiem co odstawia, ale Agatka chyba za uległa jest, ten text że kobieta jest tylko wisienką - no ja przepraszam, ale czy to na prawdę nasza Agata ::chytry::
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

To było cudowne, kiedy Magda dotknęła policzka Piotra :serce: Mogłaby dać mu szansę... :( Trochę nie rozumiem jej zachowania ::kwasny:: Jak można odrzucać takiego faceta ::jezyk:: ::plask wczolo:
Ostatnie słowa Magdy (w rozmowie telefonicznej z Filipem) były zagadkowe, ale myślę, że prawniczka zerwie zaręczyny ::ok:: Po co ma dalej w tym trwać, skoro nie kocha Filipa ::jezyk:: ::ok::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Odcinek bardzo fajny :D
Jednak denerwuje mnie Agata :( potajemne spotkania z Filipem. Poza tym ona jako jedyna jest za związkiem Magda-Filip. Reszta jej przyjaciół jest za Piotrusiem :!: Słusznie :!: Mam nadzieję że Karolina i Sebastian doradzą coś Piotrowi dzięki czemu odzyska Magdę ::ok::
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Mnie wczoraj na całego rozbawiła Agata ::loll::
Zauważcie, jak przyjaciele Magdy zachowują się za jej plecami. Agata spiskuje z Filipem, a Karolina i Bartek z Piotrem.

Piotr się zrobił beee. Taki cwaniak ::kwasny::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Zauważcie, jak przyjaciele Magdy zachowują się za jej plecami. Agata spiskuje z Filipem, a Karolina i Bartek z Piotrem.
Chyba mówisz o Sebku, nie o Bartku ::chytry::

Fajny odcinek.
Fajnie Karolinka przygadała Magdzie :serce: I super że razem z Sebkiem chcą żeby Piotrek wrócił do Madzi :P
Agata "troche" mnie wkurza ::krzyw:: Lubie ją ze względu na fajne sceny z Bartkiem ( :mrgreen: ) ale że nie chce Magdy i Piotra, tylko umówiła się z tym.. a fee! .. Filipem ::ysz:: Beznadzieja.
Ehh motorek coming out :P
Waligóra jest rlz :mrgreen: ::jezyk::
Wow, była Kasia i nawet miała ciekawą jak dla mnie scenke ::ke:: Jeszcze zaczne ją lubić ::chytry::
Mariolka tez troche przesadza, ale Wojtek ją uzupełnia i są razem boscy :serce:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Masz rację, chodziło o Sebka! ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Karolina, a raczej ją grająca pani Herman coś kiepsko wyglądała. Mam nadzieję, że to nie skutek żadnej choroby. Palant się robi z tego Piotra ::kwasny::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Szogunka pisze:Karolina, a raczej ją grająca pani Herman coś kiepsko wyglądała.
No właśnie też to zauważyłem ::kwasny:: Kompletnie mi się nie podoba w takich ciemnych włosach, o wiele lepiej wyglądała w brązie :serce: Mam nadzieje że coś zrobi z sobą i tymi włosami. ::krzyw::
Awatar użytkownika
Brooke

Szogunka pisze:Karolina, a raczej ją grająca pani Herman coś kiepsko wyglądała. Mam nadzieję, że to nie skutek żadnej choroby. Palant się robi z tego Piotra ::kwasny::
Rzeczywiście jakoś mizernie wygląda :( może akurat przechodziła jakąś grypę albo była przeziębiona :? . Może też przemęczona jest :?
Nie uważam by z Piotra robił się palant. :nie:
Piotr już ma taki charakter.
Jest zdezorientowany chciał dla Magdy jak najlepiej a wyszło odwrotnie.
Piotr zdaje sobie sprawę, że ta tajemnica nie była mądrym posunięciem i chce to wszystko odkręcić.
Awatar użytkownika
Tęczowy

A ja mam wrażenie, że on wcale nie żałuje swego wyjazdu i swej dawnej decyzji. Jeśli kocha Magdę, powinien wreszcie się przyznać, że źle postąpił. Miłość polega przecież na kompromisach.
Awatar użytkownika
Brooke

mucha331 pisze:A ja mam wrażenie, że on wcale nie żałuje swego wyjazdu i swej dawnej decyzji. Jeśli kocha Magdę, powinien wreszcie się przyznać, że źle postąpił. Miłość polega przecież na kompromisach.
Dobrze, że nie żałuje swojego wyjazdu, bo gdyby nie wyjechał to pewnie by umarł.
Szkoda tylko, że nie powiedział o swojej chorobie Magdzie. :( Przez co Magda nie mogła przy nim być. Może po prostu nie wiedział jak jej o tym powiedzieć więc wymyślił staż USA. :|
Cathin

Post autor: Cathin »

Mógłby się przyznać, że zachował wyjazd w tajemnicy ze strachu. Nie se strachu, że Magda będzie musiała patrzeć na jego chorobę i może nawet śmierć. Ale ze strachu, że on by tego nie zniósł. Nie chciał zaoszczędzić cierpienia Magdzie, ale sobie. To smutne :( Chciałabym, żeby Magda mu wybaczyła i zostawiła tego pajaca, Filipa. W I serii mówiła, że chce żyć w zgodzie ze sobą, ale czy to oznacza, że ma wyjść za mężczyznę, którego nie kocha? Nie wydaje mi się.

Agata się stoczyła. To mój komentarz do jej zachowania. Zaborczość Bartka wreszcie może zostać pokazana w pełnej krasie.

Mariola i Wojtek wymiatają.

Ciekawe, kiedy porób Kasi :)
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Rozumiem, czemu Piotr wyjechał. Ale gdyby bliskość była między nimi prawdziwa, nie mógłby ukryć takiej sprawy przed ukochaną. Na własne życzenie wyłączył Magdę ze swojego życia. Kto by się cieszył, że nie mógł cierpieć i dzielić ból z ukochaną osobą, że ukochana osoba wykluczyła nas ze swojego życia. Wiem, że chciał dobrze, ale sam zadecydował o tym że nie ma między nimi "tej" więzi.
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Związek Agaty i Bartka jest przepełniony seksem, oboje myślą głównie o tym a Bartek to jakiś maniak...
Magda kocha Piotra, to widać odrazu, te jej spojrzenia na Korzeckiego są zupełnie inne. Te na Filipa to spojrzenia z żalu, z poczucia winy a na Piotra z miłości.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Karolina pojawia się dość rzadko (zamiast niektórych scen z Agatą mogłaby być jakaś scena z Karoliną :serce: ), ale jak już się pojawi to aż ciepło się w sercu robi, super postać. (:
Fajnie wymyśliła z tą rozprawą.
Pani Herman rzeczywiście nie wyglądała najlepiej, taką twarzyczkę miała zmarniałą i wolałam ją we wcześniejszej fryzurze. :zeby:
Ten post jest na cześć Karolinki, więc zachowań pozostałych bohaterów jak na razie nie komentuje. ;)
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
ODPOWIEDZ