Przeszłość

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Dragon_Scale

Post autor: Dragon_Scale »

Czy ktoś pamięta może(napewno pamięta ktoś :wink: )jak nazywali się bracia bliźniacy o ile się nei mylke ,którzy więzili Lauren i Ericka w cahtce w górach czy coś w tym stylu?? :D
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Dragon_Scale pisze:Czy ktoś pamięta może(napewno pamięta ktoś :wink: )jak nazywali się bracia bliźniacy o ile się nei mylke ,którzy więzili Lauren i Ericka w cahtce w górach czy coś w tym stylu?? :D
Bracia bliźniacy to byli Rush i Johnny(?). Rush ich więził, a ten drugi to później z Lauren kręcił :lol: O to chodzi? ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Mam pytanie o Taylor :)
Jak właściwie Taylor ma na nazwisko panieńskie Hamilton czy Hayles :?:
Bo się już pogubiłam :oops:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Taylor nazywa się z domu Hayes.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Taylor Hayes. Ale jej ojciec nazywa się Jack Hamilton.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Ja potwierdzam wersję black_dragon. Pomyliło się Wam Panowie 8)
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Czyżby panom przez myśl nie przeszło, że nasza święta Taylorka mogła mieć jeszcze jakiegoś innego męża... :lol:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Początkowo też myślałem, że panieńskie nazwisko Tay to Hayes.
Trochę to dziwne, że w napisach końcowych MODY jest umieszczone Taylor Hayes Forrester. Skoro nazwisko Hayes ma po byłym mężu, to powinni je juz zdjąć. I przedstawiać jako Taylor Hamilton Forrester :wink: .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Taylor je chyba zachowała w celach kariery bo stała się panią doktor z tym nazwiskiem i aby pacjenci mogli do niej trafić nadal go używa :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Baritza

Post autor: Baritza »

Ja mam pytanie dotyczące wydarzeń na ST. Thomas, ale tych sprzed lat... Co tam się stało, dlaczego Ridge i taylor tam pojechali i kiedy to było przed I czy II ślubem...
MUNDO LATINO ES MI DESTINO
Awatar użytkownika
Brooke

PetroPython pisze:Początkowo też myślałem, że panieńskie nazwisko Tay to Hayes.
Trochę to dziwne, że w napisach końcowych MODY jest umieszczone Taylor Hayes Forrester. Skoro nazwisko Hayes ma po byłym mężu, to powinni je juz zdjąć. I przedstawiać jako Taylor Hamilton Forrester :wink: .
Dziękuję :: bow ::
Dobrze myślałam.
Necie natknęłam się na dwa drzewka genealogiczne rodziny Taylor i w jednym była Hamilton a w drugim była Hayes. No i tak zgłupiałam. :oops: Bo wszystko to samo tylko nazwiska inne :evil:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Baritza pisze:Ja mam pytanie dotyczące wydarzeń na ST. Thomas, ale tych sprzed lat... Co tam się stało, dlaczego Ridge i taylor tam pojechali i kiedy to było przed I czy II ślubem...
Taylor tam poleciała, lub jak kto woli uciekła przed wiecznie
niezdecydowanym Ridgem, aby dać mu czas do namysłu, aby
spokojnie mógł się zdecydować, co jest dla niego ważne i z którą
panią /Taylor czy Brooke/ chce spędzić życie.

Ridge odszukał panią doktor, poleciał za nią i na
cudownej wyspie oświadczył się. :serce:
Oczywiście było to przed pierwszym ślubem.

B@r, jak coś pomyliłam lub pominęłam to popraw mnie.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

A Brooke była z Erykiem chyba jeszcze?
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Adex-fan Brooke pisze:A Brooke była z Erykiem chyba jeszcze?
Formalnie tak (razem mieszkali), ale Eryk romansował już z Sheilą, a Brooke sypiała regularnie z Ridgem i w zasadzie było to powszechnie wiadome.
Nawet Stephanie filmowała ich ukrytą kamerą gdy kochali się w laboratorium pracując nad nową tkaniną. :wink:
Ridge w pewnym momencie (gdy Eryk miał wypadek z regałem i trochę oślepł) poczuł wyrzuty sumienia i postanowił oddalić się od Brooke.
Poleciał wtedy za Taylor na wyspę i zaczęli swoje nudne pieszczoty. :ziewam:
Pamiętasz Adex jak Brooke dowiedziała się, że jest w ciązy (z Bridget) i prosto od lekarza pędziła na ślub Ridge'a i Taylor żeby o tym powiedzieć Ridgowi, ale już nie zdążyła.
Pamiętam tę dramatyczną scenę gdy stała w przedsionku Kościoła zalana łzami i patrzyła na końcówkę tej uroczystości. :cry:
Oczywiście była pewna, ze to dziecko Ridge'a, bo tylko z nim w tym okresie spała.
Poza tym jedynym, nieszczęsnym wypadkiem gdy była pijana po przyjęciu i Eryk ją odwiózł do domu i wykorzystał. I tak powstała Bridget uwazana zresztą długo przez wszystkich jako córka Ridge'a, bo Sheila pozamieniała próbówki z krwią.
To były czasy, pamiętam jaka wtedy byłam wściekła na wszystko i na wszystkich :evil:
Awatar użytkownika
Brooke

Boldfanka pisze:Formalnie tak (razem mieszkali), ale Eryk romansował już z Sheilą, a Brooke sypiała regularnie z Ridgem i w zasadzie było to powszechnie wiadome.
Nawet Stephanie filmowała ich ukrytą kamerą gdy kochali się w laboratorium pracując nad nową tkaniną. :wink:
Nie no Stephanie jest nie poważna ::plask wczolo: :shock: by filmować syna jak kocha się z kobietą jest to nie do przyjęcia :nie:
Co Stephanie przez to osiągnęła :?:
ODPOWIEDZ