Przeszłość
- Dragon_Scale
Bracia bliźniacy to byli Rush i Johnny(?). Rush ich więził, a ten drugi to później z Lauren kręciłDragon_Scale pisze:Czy ktoś pamięta może(napewno pamięta ktoś)jak nazywali się bracia bliźniacy o ile się nei mylke ,którzy więzili Lauren i Ericka w cahtce w górach czy coś w tym stylu??
Co złego, to nie ja 
- Marek Forrester
Taylor Hayes. Ale jej ojciec nazywa się Jack Hamilton.
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
- PetroPython
- Adex-fan Brooke
Taylor je chyba zachowała w celach kariery bo stała się panią doktor z tym nazwiskiem i aby pacjenci mogli do niej trafić nadal go używa 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
DziękujęPetroPython pisze:Początkowo też myślałem, że panieńskie nazwisko Tay to Hayes.
Trochę to dziwne, że w napisach końcowych MODY jest umieszczone Taylor Hayes Forrester. Skoro nazwisko Hayes ma po byłym mężu, to powinni je juz zdjąć. I przedstawiać jako Taylor Hamilton Forrester.
Dobrze myślałam.
Necie natknęłam się na dwa drzewka genealogiczne rodziny Taylor i w jednym była Hamilton a w drugim była Hayes. No i tak zgłupiałam.
Taylor tam poleciała, lub jak kto woli uciekła przed wiecznieBaritza pisze:Ja mam pytanie dotyczące wydarzeń na ST. Thomas, ale tych sprzed lat... Co tam się stało, dlaczego Ridge i taylor tam pojechali i kiedy to było przed I czy II ślubem...
niezdecydowanym Ridgem, aby dać mu czas do namysłu, aby
spokojnie mógł się zdecydować, co jest dla niego ważne i z którą
panią /Taylor czy Brooke/ chce spędzić życie.
Ridge odszukał panią doktor, poleciał za nią i na
cudownej wyspie oświadczył się.
Oczywiście było to przed pierwszym ślubem.
B@r, jak coś pomyliłam lub pominęłam to popraw mnie.
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
- Adex-fan Brooke
Formalnie tak (razem mieszkali), ale Eryk romansował już z Sheilą, a Brooke sypiała regularnie z Ridgem i w zasadzie było to powszechnie wiadome.Adex-fan Brooke pisze:A Brooke była z Erykiem chyba jeszcze?
Nawet Stephanie filmowała ich ukrytą kamerą gdy kochali się w laboratorium pracując nad nową tkaniną.
Ridge w pewnym momencie (gdy Eryk miał wypadek z regałem i trochę oślepł) poczuł wyrzuty sumienia i postanowił oddalić się od Brooke.
Poleciał wtedy za Taylor na wyspę i zaczęli swoje nudne pieszczoty.
Pamiętasz Adex jak Brooke dowiedziała się, że jest w ciązy (z Bridget) i prosto od lekarza pędziła na ślub Ridge'a i Taylor żeby o tym powiedzieć Ridgowi, ale już nie zdążyła.
Pamiętam tę dramatyczną scenę gdy stała w przedsionku Kościoła zalana łzami i patrzyła na końcówkę tej uroczystości.
Oczywiście była pewna, ze to dziecko Ridge'a, bo tylko z nim w tym okresie spała.
Poza tym jedynym, nieszczęsnym wypadkiem gdy była pijana po przyjęciu i Eryk ją odwiózł do domu i wykorzystał. I tak powstała Bridget uwazana zresztą długo przez wszystkich jako córka Ridge'a, bo Sheila pozamieniała próbówki z krwią.
To były czasy, pamiętam jaka wtedy byłam wściekła na wszystko i na wszystkich
Nie no Stephanie jest nie poważnaBoldfanka pisze:Formalnie tak (razem mieszkali), ale Eryk romansował już z Sheilą, a Brooke sypiała regularnie z Ridgem i w zasadzie było to powszechnie wiadome.
Nawet Stephanie filmowała ich ukrytą kamerą gdy kochali się w laboratorium pracując nad nową tkaniną.![]()
Co Stephanie przez to osiągnęła