Ja obejrzalem i np: wczoraj miałem bezsenną noc(co pewien czas zdarza mi się i wtedy analizuję wszystko co się wydarzyło lub mogło wydarzyć, rozmyślam o tym i owym) i nagle zaczęły nachodzić mnie tamte sceny(głównie te białe i jak ta dziewczynka wychodzi z telewizora) - okropienstwo.
A czy ktoś obejrzał może lecący osatnio na tvn "Ring"??????
Ja obejrzalem i np: wczoraj miałem bezsenną noc(co pewien czas zdarza mi się i wtedy analizuję wszystko co się wydarzyło lub mogło wydarzyć, rozmyślam o tym i owym) i nagle zaczęły nachodzić mnie tamte sceny(głównie te białe i jak ta dziewczynka wychodzi z telewizora) - okropienstwo.

Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Oglądałam wszystkie Ringi japońskie i amerykańskie. Dlatego przyznaję Wiwi 100 % rację. Japońskie horrory mają niesamowity klimat i są nie źle zakręcone.wiwi pisze:A która wersja leciała na TVN - amerykańska czy japońska? Ja już dawno temu widziałam tą japońską a gdy zaczęłam oglądać amerykańską to po 5 minutach wyłączyłamJapońska miała zdecydowanie lepszy klimat...
W końcu obejrzałam Piłę 2
Nadal te chore zagadki i zadania co w Pile
I nadal zaskakująca końcówka! Jeśli komuś podobała się pierwsza część to polecam i drugą. Ciekawe czy w planach jest trzecia?
[ Dodano: 2006-01-02, 14:17 ]
Może ktoś z Was słyszał już o stronce http://www.moviemistakes.com/ ? Można tam znaleźć różne wpadki w filmach i serialach, są nawet podane 4 z B&B
Można też obejrzeć zdjęcia, które ilustrują niektóre niedopatrzenia.
[ Dodano: 2006-01-02, 14:17 ]
Może ktoś z Was słyszał już o stronce http://www.moviemistakes.com/ ? Można tam znaleźć różne wpadki w filmach i serialach, są nawet podane 4 z B&B
„Wierny ogrodnik”- „Constant Gardener”, w rolach głównych: Ralph Fiennes-Justin Quayle; Rachel Weisz-Tessa Quayle.
Justin i Tessa Quale pracują dla brytyjskich służb dyplomatycznych na rozległych równinach Kenii. Kiedy w tajemniczy sposób zostaje zamordowana Tessa, zaczynają krążyć pogłoski o jej rzekomym romansie z Kenijczykiem, który zginął razem z nią. Moja ocena 10
„King Kong”- w rolach głównych: Jack Black & Naomi Watts & Adrien Brody.
Czas Wielkiego Kryzysu w Stanach Zjednoczonych. Aktorka Ann Darrow nie ma pracy i pieniędzy nawet na jedzenie. Z pomocą przychodzi jej filmowiec Carl Denham. Carl jest sfrustrowany, bo producenci chcą obciąć budżet jego nowego, jeszcze nie niedokończonego filmu. Reżyser wykrada, więc jedyną istniejącą kopię swojego filmu i kompletuje ekipę tak, by zdążyć na statek "S.S. Venture", odchodzący wieczorem z portu. Moja ocena 9
„40-letni prawiczek” 40 -„Year-Old Virgin” w rolach głównych: Steve Carell & Catherine Keene.
Bohaterem filmu jest bardzo nieśmiały 40-letni Andy, który nie ma zbyt dobrych relacji z kobietami i mimo swojego wieku wciąż jest jeszcze prawiczkiem. Moja ocena 6
Justin i Tessa Quale pracują dla brytyjskich służb dyplomatycznych na rozległych równinach Kenii. Kiedy w tajemniczy sposób zostaje zamordowana Tessa, zaczynają krążyć pogłoski o jej rzekomym romansie z Kenijczykiem, który zginął razem z nią. Moja ocena 10
„King Kong”- w rolach głównych: Jack Black & Naomi Watts & Adrien Brody.
Czas Wielkiego Kryzysu w Stanach Zjednoczonych. Aktorka Ann Darrow nie ma pracy i pieniędzy nawet na jedzenie. Z pomocą przychodzi jej filmowiec Carl Denham. Carl jest sfrustrowany, bo producenci chcą obciąć budżet jego nowego, jeszcze nie niedokończonego filmu. Reżyser wykrada, więc jedyną istniejącą kopię swojego filmu i kompletuje ekipę tak, by zdążyć na statek "S.S. Venture", odchodzący wieczorem z portu. Moja ocena 9
„40-letni prawiczek” 40 -„Year-Old Virgin” w rolach głównych: Steve Carell & Catherine Keene.
Bohaterem filmu jest bardzo nieśmiały 40-letni Andy, który nie ma zbyt dobrych relacji z kobietami i mimo swojego wieku wciąż jest jeszcze prawiczkiem. Moja ocena 6
Z nie wymienionych tutaj filmów mogę polecić:
- Wicker Park (Apartament);
- The House of Sead and Fog (Dom z piasku i mgły);
- Czasem słońce, czasem deszcz;
- Clean;
oraz całą masę horrorów (głównie japońskich
):
- Guinea Pig - Devil's Experiment (Królik Doświadczalny - Diabelski Eksperyment)
- Guinea Pig 2 - Flowers of Flesh And Blood (Królik Doświadczalny 2 - Kwiat Ciała i Krwi)
- Guinea Pig 3 - He Never Dies (Królik Doświadczalny 3 - On Nigdy Nie Umiera)
- Guinea Pig 4 - Mermaid in a Manhole (Królik Doświadczalny 4 - Syrena w Kanale)
- Guinea Pig 5 - Android of Notre Dame (Królik Doświadczalny 5 - Android z Notre Dame)
- Guinea Pig 6 - Devil Woman Doctor (Królik Doświadczalny 6 - Diabelska Pani Doktor)
- Niku Daruma (Psycho: The Snuff Files)
- Mu Zan E (Brutalny Film)
- Evil Dead Trap (Pułapka Martwego Zła)
- Faces of Gore
- Gozu: Gangsterski Teatr Grozy
- Audition (Gra Wstępna)
- Hiruko The Goblin
- Ichi The Killer (Ichi Zabójca)
- Junk
- Dead Birds (Martwe Ptaki)
- Long Time Dead (Czas Śmierci)
- The Shutter (Shutter)
- Tale of Two Sisters (Opowieść o Dwóch Siostrach)
- Wicker Park (Apartament);
- The House of Sead and Fog (Dom z piasku i mgły);
- Czasem słońce, czasem deszcz;
- Clean;
oraz całą masę horrorów (głównie japońskich
- Guinea Pig - Devil's Experiment (Królik Doświadczalny - Diabelski Eksperyment)
- Guinea Pig 2 - Flowers of Flesh And Blood (Królik Doświadczalny 2 - Kwiat Ciała i Krwi)
- Guinea Pig 3 - He Never Dies (Królik Doświadczalny 3 - On Nigdy Nie Umiera)
- Guinea Pig 4 - Mermaid in a Manhole (Królik Doświadczalny 4 - Syrena w Kanale)
- Guinea Pig 5 - Android of Notre Dame (Królik Doświadczalny 5 - Android z Notre Dame)
- Guinea Pig 6 - Devil Woman Doctor (Królik Doświadczalny 6 - Diabelska Pani Doktor)
- Niku Daruma (Psycho: The Snuff Files)
- Mu Zan E (Brutalny Film)
- Evil Dead Trap (Pułapka Martwego Zła)
- Faces of Gore
- Gozu: Gangsterski Teatr Grozy
- Audition (Gra Wstępna)
- Hiruko The Goblin
- Ichi The Killer (Ichi Zabójca)
- Junk
- Dead Birds (Martwe Ptaki)
- Long Time Dead (Czas Śmierci)
- The Shutter (Shutter)
- Tale of Two Sisters (Opowieść o Dwóch Siostrach)
Widze, że zansz fajne horrorki, jednak Guinea Pig czy Face of Gore to produkcje chore i nienadające sie do ogladania! Po prostu chore!! W Guinea Pig 3 koles ćwartuje swoje ciało, tylko dlatego, że nie czuje bólu i wciąż życje, albo z tą gnijącą syreną w 4. częsci. Wrrr..az mnei ciarki przechodzą. Nigdy nie racjowal mnie widok porżniętych ludzkich ciał, fuu!!
http://www.bb-magazinie.webpark.pl/
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!! B&B Magazinie Nr 4 jest gotowy do ściągnięcia!!
Polski tytuł tej chorej serii to "Królik Doświadczalny"
Ja podczas ferii byłem na "Dumie i uprzedzeniu" z mamą i jej koleżanką. Początkowo byłem przekonany, że to będzie strasznie nudne i debilne, ale potem się wciągnąłem w to.
naprawdę całkiem całkiem film

naprawdę całkiem całkiem film
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Mary Alice Young.
Aha, dzięki Kingsajz za info.
Bartex, j uwielbiam książki Jane Austen, a zwłaszcza "Dumę i Uprzedzenie". Tego nowego filmu jednak nie widziałam, bo kiedyś oglądałam sześcioodcinkowy serial "Duma i Uprzedzenie" zrobiony dla BBC. Tamta wersja tak mi się strasznie podobała, że boję się iść do kina na tę najnowszą. Pan Darcy będzie inny, Elizabeth też. A tamci byli genialni. Zresztą nie lubię Keiry Knightley
A leci już w kinach "Monachium"? Widział to już ktoś z Was? Ja bym się na niego chętnie wybrała.
Bartex, j uwielbiam książki Jane Austen, a zwłaszcza "Dumę i Uprzedzenie". Tego nowego filmu jednak nie widziałam, bo kiedyś oglądałam sześcioodcinkowy serial "Duma i Uprzedzenie" zrobiony dla BBC. Tamta wersja tak mi się strasznie podobała, że boję się iść do kina na tę najnowszą. Pan Darcy będzie inny, Elizabeth też. A tamci byli genialni. Zresztą nie lubię Keiry Knightley
A leci już w kinach "Monachium"? Widział to już ktoś z Was? Ja bym się na niego chętnie wybrała.
Monachium juz leci, przynajmniej jak sprawdzałem w necie do kina Helios(Wrocław)