"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Już trochę ochłonąłem po tej informacji ::jezyk:: ::jezyk::
Jestem bardzo ciekawy, kto wpadł na pomysł o tym reportażu TVP, czy sam Kraśko ::chytry:: :wink: Jak wiadomo on cały czas jest w USA, ostatnio był na Oskarach, więc może ten reportaż to jego pomysł? ::jezyk::
Już sobie wyobrażam KKL mówiącą: "Pozdrawijam widzoow Moody na sukcies" :serce: :mrgreen: ::jezyk:: Tak na serio to mam nadzieję, ze Kraśko coś załatwił, i chociaż jakiś "mniejszy" aktor tak powie ::jezyk::

Ogólnie jestem pod wielkim wrażeniem i jutro, po emisji tego programu wyślę do nich podziękowania ::jezyk::

I jeszcze Kammel poświęcił tyle swojego cennego czasu aby pogadać na temat MNS ::rad::

Jeszcze niech tylko zaproszą KKL do Polski i już całkiem będziemy happy ::rad:: :serce: ::jezyk::

[ Dodano: 2007-04-13, 17:12 ]
P.S. Osoby niespoilerowe m.in. Szogunka muszą się przygotować na mocne wrażenia, jeżeli chcą to oglądać :wink: ::jezyk::
May

Post autor: May »

Super, że jutro będzie ta relacja :: bow :: :serce: ! Będę ją oglądała, choćby świat się walił ::jezyk:: ! Już nie mogę się doczekać ::rad:: ! Bardzo, bardzo dziękuję TVP :: bow :: :!:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Ja też jestem taka szczęśliwa! Nie ma tu emotki, dzięki której mogę wyrazić to uczucie, ale posłużę się tymi, co już tu są. :zeby: ::rad:: ::loll:: ::cojest:: ::krzyw:: ::ok:: :serce: :: bow :: :mrgreen: :wink: :P 8) :lol: :) :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Jupi! ::rad:: ::rad:: ::rad:: Wreszcie TVP1 robi coś, co mi się podoba ::ok::
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Jeśli mój komp nie spłata mi psikusa to będę nagrywać :D
Druga taka okazja może się już nie trafić :wink:
Ciekawe czy jak odbędzie się zlot fanów B&B planowany na 25 sierpnia, gdzie pojawić się mają wszyscy aktorzy to też dadzą jakąś wzmiankę o tym wielkim wydarzeniu :) :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

A czy ktoś mógłby to potem zamieścić w internecie? Bo obawiam się że nie będę mógł oglądać tego progremu jutro. :cry:
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Jak dam radę nagrać to może wrzucę, ale nie obiecuje na 100% :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Piotrek16

Post autor: Piotrek16 »

Moze jak bedzie wysoka oglądalność z tej rocznicy to będą puszczać jakies reklamy albo te zyczenia świąteczne ::krzyw::
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

No to namawiajcie wszystkich znajomych! :P
Myślę, że będzie duża oglądalność bo to będzie zaraz po teleekspresie. :)
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ciekawe czy będę jakieś pozdrowienia od aktorów :?:
compek

Post autor: compek »

Zakończenie pierwszego odcinka - świetne :mrgreen: Jak one ładnie wyglądaja razem, czyż nie? :D A to zdjęcie Steph i Brooke powinni zamieścić gdzieś w Internecie do kupienia. Na pewno mieli by duży zysk.

Brooke pisze:Jak dam radę nagrać to może wrzucę, ale nie obiecuje na 100% :wink:
Brooke, a jakie jest źródło twoich nagrań? Ja nagrywam sobie Modę z DVB, a poza tym to też będe nagrywał, więc mogę wrzucić - bardzo dobra jakość.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

compek pisze:
Brooke, a jakie jest źródło twoich nagrań? Ja nagrywam sobie Modę z DVB, a poza tym to też będe nagrywał, więc mogę wrzucić - bardzo dobra jakość.
Compek byłabym baaardzo wdzięczna gdybyś mógł wrzucić ::krzyw:: Bo ja również prawdopodobnie jutro nie będę mogła oglądać :evil: ::kwasny::
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Jestem w szoku od kiedy zobaczyłem ten napis, super! Ale już kiedyś dawno tez takie co było z okazji 1000 odcinków chyba. Jednak Tvp1 nas ostatnio rozpieszcza, oby tylko pokazali KKL, ale i tak jestem happy, samo to że ekipa zobaczyła że Polska się nimi interesuje. Szkoda że tylko 15 minut, ale dobre i to, prawie jak odcinek, dziwne że w sobote. Ciekawe co to będzie, niech ktoś nagra i na youtube potem wrzuci w razie czego!
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
GL Forever

Post autor: GL Forever »

A ja dzisiaj nie oglądałem MNS i nie widziałem przez to zapowiedzi reportażu :cry: :cry: :cry: no, ale sam reportaż, obejrzę jutro koniecznie :zeby: ustawiłem sobie nawet przypomnienie w komórce. Już na 17 :mrgreen: najpierw Telexpress a potem Modzia :zeby: :zeby: :zeby: :zeby: Happy :zeby: :zeby: ale dzisiaj nie widziałem Mody w ogóle ::kwasny:: :cry:
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Jak, jak chyba większość z Was po zobaczeniu paska
pomyślałam o informacji o braku emisji Mody. ::kwasny::
A tu proszę ::loll:: stał się cud ::loll::
Zatem - wciąż prosząc o więcej - kolejny raz składam
podziękowania dla naszego dzielnego Szpiega z Forum :: bow ::
Żyj nam i działaj 1000 lat! ::loll::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
ODPOWIEDZ