"MnS" w Polsce

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ

Gdzie oglądasz nowsze, niż na RedGO odcinki "MnS"?

Czas głosowania minął 2026-07-10, 22:30

na YouTube
2
14%
w serwisie streamingowym "B&B"
4
29%
gdzie indziej
3
21%
nigdzie, czekam na kontynuację w polskim serwisie lub telewizji
5
36%

Liczba głosów: 14
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Może i krótkie, ale mnie się podobało :mrgreen:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

A tak się ekscytowałam przed obejrzeniem tego... ::jezyk::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Cosmo pisze:PS. Ridge wygląda jak stare próchno.
Przypomina mi się, kiedy Lauren i Eric byli na Grenlandii. On wygląda, jakby ledwo co z tamtąd przyleciał do Los Angeles ::cojest::

[ Dodano: 2007-04-14, 17:46 ]
Kaska pisze:A tak się ekscytowałam przed obejrzeniem tego... ::jezyk::
Ja również ::rad:: , ale nieco zbędne emocje już opadły.
Awatar użytkownika
Ipo

Post autor: Ipo »

Ja nie rozumiem tego Waszego narzekania. ::kwasny:: Od wczoraj było wiadomo, że to będzie krótkie bo zostało wciśnięte w ostatniej chwili w ramówke. Niektórzy zachowują sie tak jakby obiecano im godzinny reportaz, a pokazali 10 minut. Juz wczoraj pisalem, ze wiecej nie bedzie.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

PetroPython pisze: Susan Flannery lekko zarumieniona - czyżby pod wpływem widoku przystojnego Piotra Kraśki :?:
No przecież mówiła, że już są po kilku toastach :P Miała za mało tapety i dobrze nie przykryło ::chytry:: ::loll::

Ej, no chyba nie chcecie powiedzieć, że 7 minut to dużo? ::chytry:: Mogli spokojnie dać 15 - nic im by się nie stało :P
Ostatnio zmieniony 2007-04-14, 17:56 przez anka_, łącznie zmieniany 1 raz.
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Ipo pisze:Ja nie rozumiem tego Waszego narzekania. ::kwasny:: Od wczoraj było wiadomo, że to będzie krótkie bo zostało wciśnięte w ostatniej chwili w ramówke. Niektórzy zachowują sie tak jakby obiecano im godzinny reportaz, a pokazali 10 minut. Juz wczoraj pisalem, ze wiecej nie bedzie.
No ja też się dziwie. Było przecież mówione o tym na forum a poza tym można było się domyśleć że nie przeznaczą na to więcej niż 15 minut. Wy to tylko narzekać umiecie. ::chytry::
Zaraz wyslę podziękowania do TVP e-mailem. ::chytry::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Podziękowanai do TVP mailem ? Czyżby ironia ::chytry:: Reportażyk trwał 8 minut, ale nie jest tak źle. Spokojnie. To i tak baaaaaaaaardzo dużo na TVP :mrgreen:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Zamiast narzekać, że za krótko lepiej cieszyć się, że wogóle takie coś pokazali ::ok:: :: bow :: Mnie przeraziła fryzura Stephanie ::bojesie:: w pierwszej chwli jej nie ponałam
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kurcze zapomniałam oglądać ::plask wczolo: Skleroza :evil: Dobrze,że B@r wczucił już na neta ten reportaż :: bow ::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

A ja o tym myślałam cały dzień. I co chwilę patrzyłam na zegarek, żeby nie przegapić... ::krzyw:: I tak sobie obejrzę ten reportażyk jeszcze kilka razy! :serce:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Nie no, serio wysłałem podziękowania.
Zamiast non stop narzekać, że za krókie, że nie pokazali tego, że to że tamto to lepiej pokazać TVP że doceniliśmy to co dla nas zrobili.
Awatar użytkownika
paulincia

Kaska pisze:A ja o tym myślałam cały dzień. I co chwilę patrzyłam na zegarek, żeby nie przegapić... ::krzyw:: I tak sobie obejrzę ten reportażyk jeszcze kilka razy! :serce:
Ja też ::ok:: Brooke ślicznie wyglądała :serce: Amber też, tylko mogła usta inaczej umalować ::ok::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Jestem zachwycony. Hunter Tylo wypowiadała się chyba najdłużej ze wszystkich. :serce:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
paulincia

B@r pisze:Jestem zachwycony. Hunter Tylo wypowiadała się chyba najdłużej ze wszystkich. :serce:
Szkoda mi jej :cry: Ridge chyba ją zahipnotyzował, skoro twierdzi, że jest taaaaki przystojny ::loll:: ::loll:: ::loll::
May

Post autor: May »

Mi się bardzo podobał reportaż ::rad:: ! Adrianne Frantz ślicznie wyglądała :serce: ! A Ronn Moss strasznie ::loll:: . Hunter Tylo powiedziała, że Ronn Moss jest tak przystojny, że gdy pierwszy raz go zobaczyła myślała, że on ma na twarzy jakąś maską ::loll:: ! Hunter jak zawsze super wyglądała, no i oczywiście Katherine Kelly Lang :serce: ::ok:: !
ODPOWIEDZ