Ja nie rozumiem tego Waszego narzekania. Od wczoraj było wiadomo, że to będzie krótkie bo zostało wciśnięte w ostatniej chwili w ramówke. Niektórzy zachowują sie tak jakby obiecano im godzinny reportaz, a pokazali 10 minut. Juz wczoraj pisalem, ze wiecej nie bedzie.
Ipo pisze:Ja nie rozumiem tego Waszego narzekania. Od wczoraj było wiadomo, że to będzie krótkie bo zostało wciśnięte w ostatniej chwili w ramówke. Niektórzy zachowują sie tak jakby obiecano im godzinny reportaz, a pokazali 10 minut. Juz wczoraj pisalem, ze wiecej nie bedzie.
No ja też się dziwie. Było przecież mówione o tym na forum a poza tym można było się domyśleć że nie przeznaczą na to więcej niż 15 minut. Wy to tylko narzekać umiecie.
Zaraz wyslę podziękowania do TVP e-mailem.
Nie no, serio wysłałem podziękowania.
Zamiast non stop narzekać, że za krókie, że nie pokazali tego, że to że tamto to lepiej pokazać TVP że doceniliśmy to co dla nas zrobili.
Kaska pisze:A ja o tym myślałam cały dzień. I co chwilę patrzyłam na zegarek, żeby nie przegapić... I tak sobie obejrzę ten reportażyk jeszcze kilka razy!
Ja też Brooke ślicznie wyglądała Amber też, tylko mogła usta inaczej umalować
Jestem zachwycony. Hunter Tylo wypowiadała się chyba najdłużej ze wszystkich.
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mi się bardzo podobał reportaż ! Adrianne Frantz ślicznie wyglądała ! A Ronn Moss strasznie . Hunter Tylo powiedziała, że Ronn Moss jest tak przystojny, że gdy pierwszy raz go zobaczyła myślała, że on ma na twarzy jakąś maską ! Hunter jak zawsze super wyglądała, no i oczywiście Katherine Kelly Lang !