Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

mucha331 pisze:
Tkk_Bolly pisze:JOŚ jak już kogoś zaprasza to jest to już prawdziwa gwiazda jak Fergie czy teraz Shakira , a w TZG ostatnio śpiewał Wodecki i dawno zapomniany już zwyciężca Drogi do Gwiazd Jarek Weber. ::kwasny::
Jeśli nie zauważyłeś, TzG jest programem, w którym uczestnicy tańczą, a nie śpiewają. Co program możemy zauważyć świetne choreografie muzyczne grupy VOLT, a jeżeli już zapraszają kogoś do zaśpiewania, to są to gwiazdy mniejszych formatów. Ja oglądam TzG, aby obejrzeć tańce, a nie śpiew ;)
To mogliby zaprosić jakiegoś mistrza tańca( takiego na większą skalę) :wink:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

A Edyta Śliwińska tańczy w 4 edycji amerykańskiego Tańca z gwiazdami. Jak co edycję jej partnerem jest "starszy pan". Edyta po 4 odcinkach oczywiście wypada marnie...
Quickstep 21/30
Tango 20/30
Cha Cha 17/30
Paso Doble 16/30
Jej partnerem jest John Ratzenberger, amerykański 60-letni aktor a ostatnio głównie dubbinguje filmy.
Nobody does it better
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Damians pisze:
mucha331 pisze:
Tkk_Bolly pisze:JOŚ jak już kogoś zaprasza to jest to już prawdziwa gwiazda jak Fergie czy teraz Shakira , a w TZG ostatnio śpiewał Wodecki i dawno zapomniany już zwyciężca Drogi do Gwiazd Jarek Weber. ::kwasny::
Jeśli nie zauważyłeś, TzG jest programem, w którym uczestnicy tańczą, a nie śpiewają. Co program możemy zauważyć świetne choreografie muzyczne grupy VOLT, a jeżeli już zapraszają kogoś do zaśpiewania, to są to gwiazdy mniejszych formatów. Ja oglądam TzG, aby obejrzeć tańce, a nie śpiew ;)
To mogliby zaprosić jakiegoś mistrza tańca( takiego na większą skalę) :wink:
Dokładnie , albo chociaż inną grupę niż Volt ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

Już się nie mogę doczekać występu Shakiry , a jest chyba bardzo prawdopodobna bo Shakira ma przyjechać do Polski.
JOŚ to marny program więc musi się ratować gwiazdami,czego TzG nie musi :mrgreen:

A Shakira,super :serce:
Tkk_Bolly

Newsy o Ryzykantach
Survivor 07: Pearl Islands, Panama : "Survivor 7" w AXN
Już 14 kwietnia stacja AXN rozpocznie emisję jednego z najlepszych sezonów reality show "Survivor".
Pierwszy epizod "Survivor 7: Pearl Islands, Panama" wyemitowany zostanie w sobotę, 14 kwietnia o godzinie 17:00. W kolejne soboty stacja emitować będzie po dwa epizody programu - o godzinie 16:25 i 17:20.
Przypomnijmy, że do tej pory na antenie AXN było można zobaczyć 8 sezonów programu: "Survivor: Borneo", "Survivor 2: The Australian Outback", "Survivor 3: Africa", "Survivor 4: Marquesas", "Survivor 5: Thailand", "Survivor 6: The Amazon", "Survivor 9: Vanuatu, Islands of Fire" oraz "Survivor 10: Palau". Obecnie w Stanach Zjednoczonych można oglądać "Survivor 14: Fiji".

Będe oglądał na bank , właśnie w AXN skończył się 6 seria Amazon , która będzie w wakacje na TVP2 i muszę powiedzieć , że będzie ciekawie , podobała mi się , może nie była taka dobra ja 10Palau ale i tak nie była zła.
Mam nadzieję , że AXN następnie wyemituje 8 serię All Stars , a później 11 Guatemala

I kolejny news tym razem o kolejnej edycji
Jeff Probst w jednym z ostatnich wywiadów zdradził kilka szczegółów na temat przyszłych edycji "Survivor".
Probst potwierdził plotki, że możliwa jest realizacja kolejnego sezonu "Survivor: All-Stars" z udziałem zawodników znanych z poprzednich edycji. Dodał, że znalezienie interesujących lokacji staje się coraz trudniejsze i prawdopodobne jest przeniesienie akcji widowiska w chłodniejsze klimaty.
Ponadto prowadzący program wyraził opinię, że podział uczestników w "Survivor 14: Fiji" na dwa plemiona żyjące w dobrych i złych warunkach, był błędem. "To było niesprawiedliwe" - powiedział, dodając przy tym, że sezon jeszcze się nie skończył i niedługo akcja się rozwinie. "Cieszę się, że widownia nas nie opuściła. Nigdy do tej pory nie mieliśmy dwóch sezonów pod rząd z bezbarwnymi uczestnikami" - powiedział Probst.
Super by było gdyby 15 seria była All Stars ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Trochę to dziwne, że ten program nie ma osobnego tematu, ale no cóż- nie ma sprawiedliwości na tym świecie...

Jakie są Wasze wrażenia po obejrzeniu Jak Oni Śpiewają???

Na początku, te wielkie napięcie kto odpadnie, Ibisz tak przedłużał i przedłużał... :twisted:
Trochę było mi smutno, że odpadła moja ulubienica Małgosia, ale jakoś to wytrzymałem ::jezyk:: Od początku było wiadomo, ze da Jokera Marzenie, i dobrze, bo gdyby tego nie zrobiła to na pewno byłaby zagrożona... Małgosia bardzo ładnie śpiewała na końcu, na pewno będzie mi jej brakować... :( :?

Dzisiaj został założony Klub Durnej piosenki i jak dobrze pamiętam pojawiły się tam trzy nowe utwory ::cojest::

Nie chce mi się rozpisywać, więc napiszę tak: Moim zdaniem najlepiej śpiewa Natasza( ale jej nie lubię i nie chcę, żeby wygrała :twisted: ) Tak więc powinna wygrać Agnieszka Włodarczyk, która w przyszłym tygodniu na pewno powali wszystkich na kolana piosenką Maryli...
Jestem wielce zdziwiony, że Siudym jest zagrożony, on na prawdę dobrze śpiewa i myślałem, ze widzowie go bardziej lubią...Mam nadzieję, ze przejdzie dalej...
Debora

Post autor: Debora »

Co do "jak oni śpiewają" nie mile zaskoczyła mnie Kaśka Cichopek,która bardzo sztucznie prowadzi ten program. ::kwasny::
Myślę,że niebawem Edyta Herbuś,Marzena Sztuka I Łukasz Płoszański odpadną bo nie umieją śpiewać ::ok::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Szkoda ,że Małgosia odpadła ale chyba jednak pod względem śpiewania Marzenka jest o punkcik lepsza. Natomiast co do zagrożonych w tym tygodniu Marek i Łukasz to chyba nie trzeba długo mówić kto odpadnie, jestem prawie pewny ,że Łukasz. Najlepiej moim zdaniem wystapiła Natasza a najsłabiej Włodek...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Mimo ze Edyta nie umie spiewac to i tak ją lubię. Mam nadzieję że odpadnie Łukasz bo jest słabszy...Najlepiej śpiewa Natasza Urbańska :: bow :: :: bow :: .Mam nadzieję że ona wygra
Tkk_Bolly

Ale JOŚ mnie wczoraj zaskoczyło , myślałem ,że będą nominowani Matuszak i Nejman , a tymczasem Płoszajski i Siudym.
Moim zdaniem powiniem odpaść Marek ,
-jest już starszy , więc trochę zapóźno na rozpoczęcie kariery muzycznej
-nie usłyszał dzwięku w jednej z piosenek , co by było gdyby to był jakiś ważny festiwal i reprezentował by Polskę (ktoś już o tym pisał)
-wczoraj śpiewał okropnie, zupełnie mu nie wyszło , a w poprzednich odcinkach jak dla mnie było tylko średnio
Łukasz Płoszajski moim zdaniem śpiewa coraz lepiej i chyba wyśle na niego sms-a

Wczoraj najlepsi Natasza Urbańska , Agnieszka Włodarczyk
Najgorsi Marek Siudym i Marzena Sztuka (z każdym występem coraz gorzej ::kwasny:: , a szkoda , bo uwielbiam Halinkę
I mnie się podoba Edyta Herbuś jak śpiewa , nawet bardzo , jak dla mnie mogła by być w końcowej trójce z Włodarczyk i Urbańską
I brawo dla Ibisza , że nazwał Kasię Klich "najlepszą" :: bow :: Bo to jest moja ulubiona wokalistka i mam jej wszystkie płyty , w blondwłosach wygląda świetnie :serce:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Byłam zaskoczona nominowaniem Siudyma :shock: Pytam się kiedy wreszcie odpadnie Moskwa ::kwasny:: Matuszak jest sympatyczny ale ze śpiewem gorzej ::rad:: Nejman też mi się nie podobał ::kwasny:: Ta czapeczka i sztuczne tatuaże ::kwasny:: Fajna piosenka a tak głupio zaśpiewana ::ysz:: Oczywiście dalej kibicuje Nataszy ::ok:: :serce:
Team Hunter:)A jak!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Natasza, Natasza :D Świetne to wykonanie I No Corrida! :wink: Najładniej ze wszystkich zaśpiewała :zeby: Brzydko Włodarczyk ::jezyk:: I okropnie wygladała! ::chytry:: Szkoda Siudyma :( Wg mnie powinien być w pierwszej trójce ::ok:: Obok Włodarczyk i rewalecyjnej Urbanskiej :serce: Nominowany powinien być Łukasz (tak jak jest, ale myślę, że fanki go uratują :P ) i Włodek. Za tydzień Nataszka śpiewa Bailamoo (czy jakoś tak ::jezyk:: ) a Aguśka Niech Żyje Bal =)
Awatar użytkownika
Misia

Za każdym razem prowadzący podkreślają jaki to Płoszajski jest przystojny i ,że ma miliony fanek ::cojest:: Zaraz zrobią z niego drugiego polskiego Brada Pitta :lol:
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Misia pisze:Za każdym razem prowadzący podkreślają jaki to Płoszajski jest przystojny i ,że ma miliony fanek ::cojest:: Zaraz zrobią z niego drugiego polskiego Brada Pitta :lol:
Hehehe, wg mnie jest ładniejszy od Pitta ::krzyw:: Łukasz jest fajny i śmieszny, ale w tym programie trzeba brać pod uwagę występ, a jemu najlepiej nie poszło, choć źle nie było.
Awatar użytkownika
Misia

W PM on strasznie mnie denerwuje ::kwasny::
ODPOWIEDZ