Filmy i seriale z aktorami z soap oper
Sorki, napisałabym wcześniej, ale sama się dowiedziałam przez przypadek - telewizor był włączony i o ile Meggie skojarzyłam z nazwiska podczas rozpoczęcia to Pope'a poznałam dopiero jak go zobaczyłam
Może jeszcze kiedyś będzie leciał 
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta
Spoko, znając naszą telewizję, będzie jeszcze leciał - i pewnie nie jeden razwiwi pisze:Sorki, napisałabym wcześniej, ale sama się dowiedziałam przez przypadek - telewizor był włączony i o ile Meggie skojarzyłam z nazwiska podczas rozpoczęcia to Pope'a poznałam dopiero jak go zobaczyłamMoże jeszcze kiedyś będzie leciał
Co złego, to nie ja 
-
SallyFan
-
kuba-fan-sheili
Nie wiem, czy ktoś już wcześniej o tym wspomniał, ale ponieważ jestem fanem filmów gatunku: thriller kryminalny/sensacja (głównie na podstawie powieści Mary Higgins Clark), natknąłem się na film "Jesteś tylko moja", który kupiłem na allegro. Zgadnijcie kto się okazał główną bohaterką?!
Lesley Anne Down - znana z naszej Mody (Jacqueline) i m.in. Sunset Beach ;P;D Grała niesamowicie, świetnie, fantastycznie!!! Moim zdaniem była boska..i radzę objrzeć lub kupić ten film (np.: na allegro), chodzi po około 2, 3 złotych więc to gorsze
Naprawdę warto..już nie wspominając o intrydze i tajemniczości. Jakby co podaję angielski tytuł: "You Belong To Me".. Pozdrawiam i czekam na opinie, jeśli ktoś kupi lub oglądał
)) 
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
W tej chwili na TV4 jest film ,,człowiek prezydenta'' . Występuje w nim aktor Dylan Neal , grający w Modzie Dylana Shaw.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Adex-fan Brooke
Spóźniona informacja: w piątkowym drugim odcinku "Statku miłości" był Mick Savage-z którym wyjechala Kristen w "Modzie na sukces", al eplecam pozostałe odcinki, jeszcze trochę do końca a jak zawsze różne gwiazdy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Według IMDb, z dwóch odcinków w których wystąpiła Jones, w jednym spotkała się z Finnigan.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Właśnie dzisiaj był ten odcinekAbec pisze:Według IMDb, z dwóch odcinków w których wystąpiła Jones, w jednym spotkała się z Finnigan.
Ashley pojawiła się w dwóch scenach - pierwszą miała wspólną m.in. z Jennifer
- Adex-fan Brooke
Fajny był ten film, Heather wyglądała pięknie, aż dziwne że Tvp1 dało film z roku 2007Brooklyn pisze:Dziś o 21:15 na Jedynce Angels Fall z Haether Locklear.
Jack w tym filmie co zapowiada B@r też dobrze wygląda
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city