Filmy i seriale z aktorami z soap oper

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Sorki, napisałabym wcześniej, ale sama się dowiedziałam przez przypadek - telewizor był włączony i o ile Meggie skojarzyłam z nazwiska podczas rozpoczęcia to Pope'a poznałam dopiero jak go zobaczyłam ;) Może jeszcze kiedyś będzie leciał ;)
- cześć chłopaczki, jak leci?
- dobrze
- dla kogo dobrze, dla tego dobrze
- dla kogo kogo, dla tego kogo...
- celna riposta :D
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

wiwi pisze:Sorki, napisałabym wcześniej, ale sama się dowiedziałam przez przypadek - telewizor był włączony i o ile Meggie skojarzyłam z nazwiska podczas rozpoczęcia to Pope'a poznałam dopiero jak go zobaczyłam ;) Może jeszcze kiedyś będzie leciał ;)
Spoko, znając naszą telewizję, będzie jeszcze leciał - i pewnie nie jeden raz ;) :zeby:
Co złego, to nie ja ;)
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Ejjj Barbara Crampton grała tą zwariowaną burmistrzynie? :mrgreen: ::jezyk:: Super była ::cojest::
W tym samym filmie grał też Jeff z "Dynastii" !
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

SallyFan pisze:Ejjj Barbara Crampton grała tą zwariowaną burmistrzynie?!
Boże, ja oglądałem ten film i ta pani burmistrz mi kogoś przypominała, ale w ogóle nie skojarzyłem, ze to Maggi ::plask wczolo: ::jezyk::
kuba-fan-sheili

Post autor: kuba-fan-sheili »

Nie wiem, czy ktoś już wcześniej o tym wspomniał, ale ponieważ jestem fanem filmów gatunku: thriller kryminalny/sensacja (głównie na podstawie powieści Mary Higgins Clark), natknąłem się na film "Jesteś tylko moja", który kupiłem na allegro. Zgadnijcie kto się okazał główną bohaterką?! ::chytry:: Lesley Anne Down - znana z naszej Mody (Jacqueline) i m.in. Sunset Beach ;P;D Grała niesamowicie, świetnie, fantastycznie!!! Moim zdaniem była boska..i radzę objrzeć lub kupić ten film (np.: na allegro), chodzi po około 2, 3 złotych więc to gorsze :) Naprawdę warto..już nie wspominając o intrydze i tajemniczości. Jakby co podaję angielski tytuł: "You Belong To Me".. Pozdrawiam i czekam na opinie, jeśli ktoś kupi lub oglądał :))) ::rad::
Kuba...fan Sheili Carter. Wkurzyłeś Sheilę? Teraz za to słono zapłacisz...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

W tej chwili na TV4 jest film ,,człowiek prezydenta'' . Występuje w nim aktor Dylan Neal , grający w Modzie Dylana Shaw.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Spóźniona informacja: w piątkowym drugim odcinku "Statku miłości" był Mick Savage-z którym wyjechala Kristen w "Modzie na sukces", al eplecam pozostałe odcinki, jeszcze trochę do końca a jak zawsze różne gwiazdy.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Ogląda ktoś serial "Jordan" na Hallmark :?:
Dzisiaj w odcinku powinna pojawić się Ashley Jones (Bridget, B&B), a co któryś odcinek występuje Jennifer Finnigan (także Bridget, B&B) :wink: . A więc dzisiaj w jednym odcinku powinny pojawić się dwie Bridgetki (godz. 22.00) :P .
Abec

Post autor: Abec »

Według IMDb, z dwóch odcinków w których wystąpiła Jones, w jednym spotkała się z Finnigan.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Primok

Abec pisze:Według IMDb, z dwóch odcinków w których wystąpiła Jones, w jednym spotkała się z Finnigan.
Właśnie dzisiaj był ten odcinek :wink: .
Ashley pojawiła się w dwóch scenach - pierwszą miała wspólną m.in. z Jennifer :zeby: , a w drugiej przepięknie wyglądała w sukni ślubnej (miała ciemne włosy) :serce: . A Jennifer bardzo dużo dzisiaj było - w ogóle w tym serialu bardzo podobna jest do Bridget z B&B :wink: .
Goku

Post autor: Goku »

Właśnie na Polsacie leci "Dziewczyna z sąsiedztwa" z Jacob'em Young'iem(dawny Rick z B&B i J.R. z AMC)... Gra on drugoplanową(albo nawet trzecioplanową) postać Hunter'a... Nie wiem też czy jeszcze się w filmie pojawi - na razie pojawił się dwa razy... :) :) :)
Awatar użytkownika
Brooklyn

Post autor: Brooklyn »

Dziś o 21:15 na Jedynce Angels Fall z Haether Locklear.
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

W czwartek (03.05.) o 21:30 na TVNie film z Jackiem Wagnerem, "Człowiek, który lubił latać". :)
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Brooklyn pisze:Dziś o 21:15 na Jedynce Angels Fall z Haether Locklear.
Fajny był ten film, Heather wyglądała pięknie, aż dziwne że Tvp1 dało film z roku 2007 :shock:
Jack w tym filmie co zapowiada B@r też dobrze wygląda :)
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Dzisiaj o 23.05 (jutro powtórka o 21.10) na TVN7 film "Sfinks" z Lesley-Anne Down (Jackie, B&B) w roli głównej. Film jest jeszcze sprzed czasów serialu "Północ-Południe", gdzie Lesley-Anne wyglądała przepięknie :serce: . Polecam :wink: .
ODPOWIEDZ