Szymon Majewski Show

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

A ostatnio nie było Teleboskich, pomysły się skończyły? ::chytry::

----------------------------------------

W niedziele o 21.00 na TVN24 Tomasz Sekielski prowadzi Magazyn 24 Godziny. Ponieważ to wciąż weekend, więc zaproszeni politycy starają się pokazać trochę luzu, uśmiechu itd. W zeszłym tygodniu najpierw p. Brudziński z PiSu porównywał ich program do Tańca z Gwiazdami, potem zaś p. Olejniczak, gdy zagalopował się w czaie jednej z wypowiedzi krzyknął nagle "wróć" naśladując intonację aktorki odgrywającej Zytę Gilowską w SMS ;) Pozostali panowie szybko to podchwycili :P

SMS robi się coraz bardziej znany ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

P. Zyta kilka miesięcy temu w Mieście Kobiet powiedziała, że nie ogląda Szymona, ale wie, że ją parodiują w tym programie. Stwierdziła też, że wcale nie mówi "wróć" i obraziła się na Marzenę Rogalską za to, że pokazała jej fragment Rozmów w tłoku. Dodała coś w stylu: "Co ja mam z tym wspólnego? To jest jakiś okropny babsztyl".

Ja słyszałem "wróć" raz na konferencji prasowej, ale chyba gdzieś rok temu.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

LoLex pisze: Ja słyszałem "wróć" raz na konferencji prasowej, ale chyba gdzieś rok temu.
Szczerze mówiąc to ja chyba nigdy nie słyszałem jak Zyta mówi "wróć". Ale dzięki Majewskiemu to tak się upowszechniło, że dzisiaj większość Polaków gdy usłyszy słowo „wróć” to od razu ma skojarzenia z Zytą ::rad:: ::jezyk::
Abec

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

No Reńka niezła była,zaskoczyła mnie pozytywnie,że wystąpiła.Ale wdać reszta Samoobrony nie ma poczucia humoru :lol:
Awatar użytkownika
LoLex

Trzymam stronę pani Reni. Udowodniła przynajmniej, że potrafi być samokrytyczna. Niestety tak pomyślałem, że po tym programie będzie miała problemy w partii. Ale ja lubię ją już od czasu taśm prawdy. Szacuneczek. :: bow ::
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Reńka :shock: Prawie jej nie poznałem ,przecież ona miała złoty warkocz ::jezyk::
Wiem , nie oglądam wiadomości wogóle ::krzyw:: Bo pochłonęły mnie seriale i muzyka.
Tamara fajnie wypadała, jest bardzo sympatyczną osobą i bardzo zabawną i do tego Jan Peszek , jego średnio kojaże , ale za to ma bardzo zdolną córkę Marię Peszek , która jest piosenkarką i aktorką wydała płytę "Miastomania", która niedawno uzyskała status złotej pozatym uwielbiam jej piosenki np"Moje miasto" czy też razem z Myslovitz "W deszczu malutkich żółtych kwiatów" gdzie śpiewa gościnnie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Abec

W Kropce Nad I Olejnik pyta teraz Leppera o ten występ i pokazała mu fragmenty z Beger. Pan premier teraz komplementuje talent aktorski posłanki. Dla ciekawskich powtórka o północy.
Awatar użytkownika
LoLex

Lepper powiedział, że nigdy nie widział tego programu. Taa... już mu wierzę. ::rad:: 8)
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

LoLex pisze:Lepper powiedział, że nigdy nie widział tego programu. Taa... już mu wierzę. ::rad:: 8)
Wszyscy tak mówią ::rad::
Awatar użytkownika
Damians

Abec pisze:W Kropce Nad I Olejnik pyta teraz Leppera o ten występ i pokazała mu fragmenty z Beger. Pan premier teraz komplementuje talent aktorski posłanki. Dla ciekawskich powtórka o północy.
Co za pech ::kwasny::
Codziennie przełączam o 20.00 na TVN 24, zobaczyć kto jest u Moniki a dzisiaj po wiadomościach czekałem na pogodę i od razu przełączyłem na MjM ::kwasny:: :evil:
Oj, nie wiem czy wytrzymam do północy :P

W ostatnim SMS Sekielski i Mrozowski fajnie rapowali na początku i Familiada oczywiście super :mrgreen: ::jezyk::
Abec

Warto, pan premier, zapytany o ocenę zdjęć Lewandowskiej i Maksymiuka śmiejąc się pytał Olejnik czy ona nie opala się na plaży, w pewnym momencie byłem się gotów założyć, że zacznie nucić "Monika dziewczyna ratownika" ::rad::
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Maksymiuk po tym wyjezdzie wyglądał jakby wziął przykład z Andrew L. i zaczął się regularnie smażyć na solarium ::rad::

A co do Moniki Olejnik to jej zdjęć (prosto z plaży) jeszcze nie widziałam w żadnym brukowcu ;)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Damians

Będę oglądał SK, tam zawsze pokazują takie fragmenty... ::chytry:: ::jezyk:: Mam nadzieję, że to pokażą, bo jak nie to zostanie mi już tylko północ :| ::kwasny:: ::krzyw::
Awatar użytkownika
LoLex

Damians pisze: W ostatnim SMS Sekielski i Mrozowski fajnie rapowali na początku i Familiada oczywiście super :mrgreen: ::jezyk::
Familiada była świetnie sparodiowana przez Szymona. Dobry rewanż za "Majewski pipeski" Strasburgera.
ODPOWIEDZ