A ostatnio nie było Teleboskich, pomysły się skończyły?
----------------------------------------
W niedziele o 21.00 na TVN24 Tomasz Sekielski prowadzi Magazyn 24 Godziny. Ponieważ to wciąż weekend, więc zaproszeni politycy starają się pokazać trochę luzu, uśmiechu itd. W zeszłym tygodniu najpierw p. Brudziński z PiSu porównywał ich program do Tańca z Gwiazdami, potem zaś p. Olejniczak, gdy zagalopował się w czaie jednej z wypowiedzi krzyknął nagle "wróć" naśladując intonację aktorki odgrywającej Zytę Gilowską w SMS Pozostali panowie szybko to podchwycili
P. Zyta kilka miesięcy temu w Mieście Kobiet powiedziała, że nie ogląda Szymona, ale wie, że ją parodiują w tym programie. Stwierdziła też, że wcale nie mówi "wróć" i obraziła się na Marzenę Rogalską za to, że pokazała jej fragment Rozmów w tłoku. Dodała coś w stylu: "Co ja mam z tym wspólnego? To jest jakiś okropny babsztyl".
Ja słyszałem "wróć" raz na konferencji prasowej, ale chyba gdzieś rok temu.
LoLex pisze:
Ja słyszałem "wróć" raz na konferencji prasowej, ale chyba gdzieś rok temu.
Szczerze mówiąc to ja chyba nigdy nie słyszałem jak Zyta mówi "wróć". Ale dzięki Majewskiemu to tak się upowszechniło, że dzisiaj większość Polaków gdy usłyszy słowo „wróć” to od razu ma skojarzenia z Zytą
Trzymam stronę pani Reni. Udowodniła przynajmniej, że potrafi być samokrytyczna. Niestety tak pomyślałem, że po tym programie będzie miała problemy w partii. Ale ja lubię ją już od czasu taśm prawdy. Szacuneczek.
Reńka Prawie jej nie poznałem ,przecież ona miała złoty warkocz
Wiem , nie oglądam wiadomości wogóle Bo pochłonęły mnie seriale i muzyka.
Tamara fajnie wypadała, jest bardzo sympatyczną osobą i bardzo zabawną i do tego Jan Peszek , jego średnio kojaże , ale za to ma bardzo zdolną córkę Marię Peszek , która jest piosenkarką i aktorką wydała płytę "Miastomania", która niedawno uzyskała status złotej pozatym uwielbiam jej piosenki np"Moje miasto" czy też razem z Myslovitz "W deszczu malutkich żółtych kwiatów" gdzie śpiewa gościnnie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
W Kropce Nad I Olejnik pyta teraz Leppera o ten występ i pokazała mu fragmenty z Beger. Pan premier teraz komplementuje talent aktorski posłanki. Dla ciekawskich powtórka o północy.
Abec pisze:W Kropce Nad I Olejnik pyta teraz Leppera o ten występ i pokazała mu fragmenty z Beger. Pan premier teraz komplementuje talent aktorski posłanki. Dla ciekawskich powtórka o północy.
Co za pech
Codziennie przełączam o 20.00 na TVN 24, zobaczyć kto jest u Moniki a dzisiaj po wiadomościach czekałem na pogodę i od razu przełączyłem na MjM
Oj, nie wiem czy wytrzymam do północy
W ostatnim SMS Sekielski i Mrozowski fajnie rapowali na początku i Familiada oczywiście super
Warto, pan premier, zapytany o ocenę zdjęć Lewandowskiej i Maksymiuka śmiejąc się pytał Olejnik czy ona nie opala się na plaży, w pewnym momencie byłem się gotów założyć, że zacznie nucić "Monika dziewczyna ratownika"