Stephanie Nic nie osiągnęła. Chciała skompromitować Brooke żeby Eryk szybko się rozwiódł i wrócił do niej. Ale nic z tego nie wyszło, bo Eryk wolał Sheilę i z ozenił się z nią szybciutko.Brooke pisze:Nie no Stephanie jest nie poważnaBoldfanka pisze:Formalnie tak (razem mieszkali), ale Eryk romansował już z Sheilą, a Brooke sypiała regularnie z Ridgem i w zasadzie było to powszechnie wiadome.
Nawet Stephanie filmowała ich ukrytą kamerą gdy kochali się w laboratorium pracując nad nową tkaniną.![]()
![]()
by filmować syna jak kocha się z kobietą jest to nie do przyjęcia
Co Stephanie przez to osiągnęła
Przeszłość
Hahahaha ciekawe czy ma to nagranie jeszcze:P może przechowuje je tak jak się przechowuje zdjęcia i filmiki dzieci i o dzieciachBoldfanka pisze:Stephanie filmowała ich ukrytą kamerą gdy kochali się w laboratorium pracując nad nową tkaniną.:
I nagle po latach tak ni stąd ni zowąd wymyślili sobie zrobić jeszcze raz badanie na ojcostwo?Boldfanka pisze: I tak powstała Bridget uwazana zresztą długo przez wszystkich jako córka Ridge'a, bo Sheila pozamieniała próbówki z krwią.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Po latach ( nie pamiętam dokładnie ) Sheila napisała list i zaniosła go do domu Brooke i Ridge . Ridge go odnalazł i przeczytał ,że Bridget nie jest jego córką . List był anonimowy . Tylko nie pamiętam co nasza kochana Sheila wtedy chciała osiągnąć . Ktoś pamiętaTiril pisze: I nagle po latach tak ni stąd ni zowąd wymyślili sobie zrobić jeszcze raz badanie na ojcostwo?
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Już wiem . Sheila chciała ponownie zostać przyjaciółką Brooke ,ale ta powiedziała ,że dopiero co się z Forresterami zaprzyjaźniła i nie chcę tych stosunków zepsuć . Logan powiedziała ,że za jakiś czas będą się mogły ponownie spotykać ( za kilka lat ) .Brooke pisze:Chyba wtedy Brooke powiedziała Sheili że nie są już przyjaciółkami i nigdy nimi nie były.
Sheila chciała się chyba za to na niej odegrać.
Natomiast Sheila obmyśliła plan aby Brooke wróciła do niej . Chciała w pierwszej kolejności zniszczyć dobre stosunki na lini Brooke - Forresterowie i to się jej udało ,poprzez ten list . Następnie chciała być powiernicą Logan ,ale to akurat nie wypaliło . Logan uciekła na jakoś wyspe ,a Sheila zapomniała o przyjaźni z Brooke i zajęła się Jamesem .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Tak to było coś takiego.
Wtedy chyba Taylor wróciła za światów i chciała odzyskać Ridge'a.
Sprawa toczyła się w sądzie. Ridge zasłaniał się dobrem dzieci poza tym myślał wtedy, że jest ojcem Bridget. Jak Ridge znalazł list to na tej podstawie zrobili kolejne badania na ojcostwo
Zaś Brooke była jego żoną i przez zemstę Sheili straciła Ridge'a.
Wtedy chyba Taylor wróciła za światów i chciała odzyskać Ridge'a.
Sprawa toczyła się w sądzie. Ridge zasłaniał się dobrem dzieci poza tym myślał wtedy, że jest ojcem Bridget. Jak Ridge znalazł list to na tej podstawie zrobili kolejne badania na ojcostwo
Zaś Brooke była jego żoną i przez zemstę Sheili straciła Ridge'a.
Dylan Show - młody, dość sympatyczny chłopak, spotykał się z Jessicą (córką brata Erica Forrestera), a potem z jej matką, a potem znów z córką
Szukał funduszy na studia, m.in. pracował jako striptizer (miał fajne ciało), Louren chciała go 'na własność' w związku z tym, ale odmówił. Po zgwałceniu Jessici ona wyjechała z LA zacząć nowe życie w Europie, a on podążył za nią. Nie był zbyt lubiany, bo oceniano go jako mdłą osobę, takie ciepłe kluchy, ale dał się lubić.
Sly Donovan - właściciel klubu na plaży, gdzie spotykała się ówczesna serialowa młodzież. Typek spod ciemnej gwiazdy, robił jakieś ciemne interesy. Dość długo był na drugim planie, niby się czasem pokazywał, ale nie miał wątków. Potem chiał się zbliżyć z Jessicą (kuzynka Forresterów= Forsa), ale ona podsłuchała jak mówił, że jest denna i jest z nią tylko dla pieniędzy. Jessica zaciągnęła go m.in. na terapię par do Jamesa Warrica, potem chcąc się zemścić udawała, że jest w ciąży, a biedny Sly musiał w ramach przygotowań opiekować się ciąghle płaczącym dzieckiem-zabawką
Gdy oszustwo dziewczyny wyszło na jaw, zgwałcił ją, potem zginął w pożarze własnego lokalu.
Jeżeli coś pokęciłem, to na 100% za chwilę ktoś mnie poprawi
Sly Donovan - właściciel klubu na plaży, gdzie spotykała się ówczesna serialowa młodzież. Typek spod ciemnej gwiazdy, robił jakieś ciemne interesy. Dość długo był na drugim planie, niby się czasem pokazywał, ale nie miał wątków. Potem chiał się zbliżyć z Jessicą (kuzynka Forresterów= Forsa), ale ona podsłuchała jak mówił, że jest denna i jest z nią tylko dla pieniędzy. Jessica zaciągnęła go m.in. na terapię par do Jamesa Warrica, potem chcąc się zemścić udawała, że jest w ciąży, a biedny Sly musiał w ramach przygotowań opiekować się ciąghle płaczącym dzieckiem-zabawką
Jeżeli coś pokęciłem, to na 100% za chwilę ktoś mnie poprawi
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
To on ją zgwałcił?Abec pisze: Po zgwałceniu Jessici ona wyjechała z LA zacząć nowe życie w Europie, a on podążył za nią.
Nie oglądałam wtedy regularnie Mody, ale widziałam sceny w sądzie. Jak Jessica twierdziła, że chciała się z nim przespać. A on trafił przed sąd bo ona za młoda była?
Co złego, to nie ja 
-
Dawidek
- Administrator
To Sly zgwałcił Jessicę. Potem zachowywał się coraz gorzej. Uwięził dziewczynę s swoim barze i go podpalił. Ona uciekła, on zginął w eksplozji.
Jakoś nie pamiętam wątku sądu, że Jessica była za młoda. Ale faktem było, że miała gdzieś koło 17-18 lat.
Abec - nie Show, tylko Shaw, i nie Louren, tylko Lauren.
Jakoś nie pamiętam wątku sądu, że Jessica była za młoda. Ale faktem było, że miała gdzieś koło 17-18 lat.
Abec - nie Show, tylko Shaw, i nie Louren, tylko Lauren.
Kajam się.

Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi