Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Brooke pisze:Po przeczytaniu pierwszej strony w "Świecie Seriali" załamałam się.
Nie chcę zdradzać by nie popsuć co poniektórym oglądania.
Wszyscy co kupują lub przeglądają ŚS to wiedzą o czym piszę.
Mam nadzieję, że nie będzie to ostatni odcinek.
Reżyserzy to jakoś odkręcą i będzie happy end albo piąta seria :wink:
Niestety nie mam najnowszego numeru, a ciekawość mnie zżera po tym co napisałaś ;)
Możesz zacieniować, albo na PW mi napisać? :P ::chytry::
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

mucha, bo to niepokojące jest. Jeszcze w MjM zasugerowałeś, że lubisz kobiety o trudnym, twardym charakterze, mamy podobne spojrzenie na miłość, jak powinna być, na czym polegać... Cóż, mielibyśmy o czym gadać. :wink:
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Dzieki Cathin :: bow :: :: bow :: zapomiałam ze sa streszczenia na stronie magdy.m ;) Mam nadzieje ze z Piotrem wszystko bedzie ok :)
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

anka_ pisze:Niestety nie mam najnowszego numeru, a ciekawość mnie zżera po tym co napisałaś ;)
Możesz zacieniować, albo na PW mi napisać? :P ::chytry::
Uwaga spojler:
Piotr i Magda na ślub Marioli i Wojtka przyjdą z osobami towarzyszącymi.
"Nie dość, że będą rywalizować w składnych młodej parze toastach i robić (szczególnie Magda) osobiste wycieczki w stronę dawnego partnera, to dodatkowo nie zechcą brać udziału w zabawie"
Nowi partnerzy głównych bohaterów przez niezręczność sytuacji zbliżą się do siebie i postanowią razem uciec z przyjęcia weselnego.Mało tego bo Agata i Sebastian nie będą mieli pary :(
Nie wiadomo w którym odcinku będzie ten ślub.
Może być w 9 a potem nagle w 10 Magda z Piotrem się pogodzą i może też wezmą ślub :shock:
To by było trochę bez sensu.
Jednak gdyby ślub Marioli i Wojtka odbył się w odcinku 7 no to jeszcze mamy 3 odcinki aby mogli się zejść.
Jednak jeśli sprawdzi się pierwsza wersja to może być 5 seria lub będzie zakończenie w stylu ni z gruszki ni z pietruszki. Tak jak to było w przypadku Agaty i Bartka. Przecież ich miłość pojawiła się znikąd.
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Jak to znikąd? Kto się lubi, ten się czubi! A Bartek od dłuższego czasu szalał za Agatką (jej portret przy kominku rozmiarów pola Grunwaldziekgo :wink: ), aż się do niego przekonała!
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Brooke

Szogunka pisze:Jak to znikąd? Kto się lubi, ten się czubi! A Bartek od dłuższego czasu szalał za Agatką (jej portret przy kominku rozmiarów pola Grunwaldziekgo :wink: ), aż się do niego przekonała!
Tak to znikąd :!: Zamienili dwa słowa na przyjęciu.
Potem nagle się okazało, że Bartek szaleje za Agatą.
Nie pokazali nawet jak wyszli razem z przyjęcia :evil:
A okazało się, że spędzili razem noc :shock:
Cathin

Post autor: Cathin »

Bo to się działo w wakacje i widz musiał to sobie wyobrazić :D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Hannibal

Post autor: Hannibal »

Czy ktoś wie, gdzie znajdywać torrenty, etc. z Magdy M? Chodzi mi o te najnowsze, te które nie ukazały się jeszcze w TV.
All good things to those who wait
Awatar użytkownika
Brooke

Hannibal pisze:Czy ktoś wie, gdzie znajdywać torrenty, etc. z Magdy M? Chodzi mi o te najnowsze, te które nie ukazały się jeszcze w TV.
Można oglądać na stronie z "Magdy M" ale po wysłaniu sms'a.
Taki sms kosztuje chyba 10zł :wink:
Dzisiaj już kolejny odcinek.
Nie wiem czy będę oglądać. :(
Goku

Post autor: Goku »

Najlepszy dotychczas odcinek Magdy M.!!! Nawet Magda była bardziej... ludzka. Ciekawe co teraz sobie pomyśli Bartek jak zauważyła Agatę z Rafałem...

"Jestem Magda jestem...Do widzenia" xDD Magda jest do widzenia?? xP ::loll:: ::jezyk:: :zeby:
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Ehh, Piotr pomimo tego co zrobił dziś taki uroczy :serce: Jak się sztucznie uśmiechnął do Sebastiana i Agaty, abo jak szedł z Mariola i Wojtkiem korytarzem w białej bluzce z długim rękawem, so sweet :serce:
A Agaty totalnie nie rozumiem ::ysz:: Czemu nie powiedziała Bartkowi prawdy :?: Czemu dała się zaprosić na obiad facetowi, który wyraźnie coś do niej :?: Nie rozumiem... ::kwasny:: A Bartek się wyraźnie wkurzył i żal mi go ::ysz::

PS. spodobało mi się jak Wojtek powiedział, że z Narzeczoną sobie poradzą :serce: :zeby:
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Hmmm. Jak czytałam spoliery to myślałam, że Bartek faktycznie przegina... Ale dzisiaj to się wkurzyłam :evil: Nie rozumiem dlaczego skłamała... Przecież mogła powiedzieć, że idzie ze znajomym, byłym szefem na obiad i tyle! A tak to ją zobaczył i... jak się domyślam w następnym odcinku będzie jakaś afera...

Ojciec Piotra.. o mój boże! ::plask wczolo: Co za typek! No i jaki ma być Piotr. Nieodrodny synek tatusia... Co za rodzina ::plask wczolo:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Ehhh...
Jak dla mnie "Magda M." już się wypaliła ::kwasny:: :cry:
Oczywiście oglądam, ale wydłużanie na siłę zniszczyło wielki hit.
Scenarzyści naprawdę nie mają pomysłu...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Zgadzam się z Muchą, to już nie to samo oczekiwanie, nie ta sama wartka akcja, po prostu patrzę ale w połowie przez sentyment...
Goku

Post autor: Goku »

Widać spadek jakości serialu. Na Filmwebie z pierwszego miejsca "Magda M." spadła na dwudzieste ::ke::
ODPOWIEDZ