Powtórki pewnie dopiero w wakacjeAdex-fan Brooke pisze:O nie! Więc było superNie ma gdzies powtórki lub w necie?
Kuba Wojewódzki
- Adex-fan Brooke
- Dragon_Scale
- Adex-fan Brooke
A ja się spodziewałem że będzie gorzej, nie było takie źle. W końcu co miały mądrego mówić w takim wydaniu programu? Nie znamy ich w sumie(no przynajmniej ja
).
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dla mnie wypowiedzi tych dziewczyn to była zwykła żenada
Ale trzeba przynać, że większość z nich była bardzo ładna. Zresztą, nie ma brzydkich kobiet
Każda jest piękna na swój sposób 
Ale trzeba przynać, że większość z nich była bardzo ładna. Zresztą, nie ma brzydkich kobiet
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Nie ma brzydkich kobieta. Tylko czasem alkoholu brakmucha331 pisze:Dla mnie wypowiedzi tych dziewczyn to była zwykła żenada![]()
Ale trzeba przynać, że większość z nich była bardzo ładna. Zresztą, nie ma brzydkich kobietKażda jest piękna na swój sposób
Faktycznie nic mądrego nie powiedziały, ale Kuba zadawał im dziwne pytania, więc niby co miały mu odpowiedzieć
Co złego, to nie ja 
"Już w najbliższą niedzielę w programie Kuba Wojewódzki pojawią się:Tiril pisze:A jaki jest na dziś gość (goście)przewidziany?
Krystyna Janda - wybitna aktorka, prozaiczka, felietonistka, reżyser oraz właścicielka i dyrektor artystyczny Teatru Polonia oraz Żora Korolyow – tancerz „Tańca z Gwiazdami” gdzie partneruje Katarzynie Cerekwickiej. Powszechnie uważany za jednego z najprzystojniejszych tancerzy w Polsce.
Ponadto w programie jedyny w swoim rodzaju reportaż superświra 2007 Michała Koterskiego, autorski przegląd prasy oraz muzyka zespołu Not."
źródło: www.kuba.onet.pl
Buhaha.. Tylko nie wiem po co tam Żora?
Co złego, to nie ja 
Moim zdaniem on jest najbardziej charaktrystyczny spośród tancerzy z TzG 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
Trudno uzasadnić, że takie jest moje zdanie. Po prostu gdyby ktoś pokazał mi 10 ludzi, stwierdził, że 5 sposród nich to tancerze z TzG i poprosił o wskazanie tej 5, to zacząłbym od Żory Korolyowa.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi