Programy rozrywkowe
Damians: niewątpliwie p. Siudym ma aktorskie sukcesy, ale wydawało mi się, że z perspektywy producentów bardziej pożądaną osobą do tego typu programu jest właśnie młoda córka polityka, która ostatnio była języczkiem uwagi niż starszy pan aktor. Swoją drogą na jej miejscu negocjowałbym większe pieniądze. Założe się, że za wszelką cenę i tak by ją chcieli do programu. 
- Marek Forrester
Przecież Płoszajski to gwiazda "Pierwszej miłości" - serialu Polsatu. To było oczywiste, że zostanie 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Najbradziej podobały mi się dzisiaj wykonania Marzeny Sztuki i Agnieszki Włodarczyk. Już się cieszyłem, że Marzena zaśpiewa za tydzień "Venus" Bananaramy, a tu... "Czarne oczy"
Herbuś się odezwała z tą "cholerą" i za karę jest nominowana. Nie wiem kto powinien wylecieć. Zarówno ona, jak i Nejman śpiewają beznadziejnie. Poparłbym jednak Edytę, bo ją lubię i jest piękną dziewczyną.
Nejman zachowuje się strasznie - wszystko bierze na poważnie.
- Marek Forrester
Miło ,że Łukasz został, wolę słuchac jego niż Marka. Natomiast co do nominacji to znów zaskoczka, Edyta jednak moim zdaniem nieco lepiej prezentuje się na scenie, Andrzej bardzo się denerwuje co psuje jego występy a jak sie dowiedział ,że jest zagrożony to robił miny, myślałem ,że wyjdzie ze studia...
A za tydzień duety
Będzie świetnie, ale kto co będzie śpiewał
A za tydzień duety
Będzie świetnie, ale kto co będzie śpiewał
Nobody does it better
Anka, ja czytam Pudelka
Czas na wielkie podsumowanie programu:
1. Czy mieliście taki problem jak ja i u Was też tak się co chwila zacinał obraz? Tak było gdzieś do połowy programu, bardzo mnie to denerwowało, aż w pewnym momencie zamknąłem oczy.
2. Wolałby aby Siudym został, ale jego śpiew wcale nie był taki rewelacyjny, choć uważam, że lepszy od Łukasza. Myślałem, że tego Jokera da Nejmanowi( w końcu Siudym to jego teść- serialowy
) a tu Łukasz....
3. Zawiodłem się na Włodarczykowej. Miała jedną z najpiękniejszych piosenek jakie tylko są, ale wcale nie zaśpiewała jej rewelacyjnie. Choć i tak uważam, że ona najlepiej śpiewa, jest prawdziwą gwiazdą i powinna wygrać program
4. Baaaardzo podobała mi się dzisiaj Marzenka. Najlepiej ze wszystkich uczestników, niech kobitka dojdzie jak najdalej
5. Najgorzej zaśpiewał Włodek( dlaczego on nie jest zagrożony
), i wykonanie Herbusiowej mi się nie podobało. Moskwa nawet może być, Natasza może ładnie śpiewa, ładnie wygląda, ale jakoś nie mogę się do niej przekonać...
6. Prowadzący zrobili duże postępy. Cichopkowa była jakaś taka bardziej wyluzowana dzisiaj była...
7. Jury- jak to Jury, w każdym odcinku mnie zaskakują. Edzia miała dzisiaj bardzo fajnie upięte włosy( no tak, w końcu ma dwie wspaniałe stylistki
), ale jej słowa o tym, że KYLIE MINOGUE, MADONNA i chyba JENIFFER LOPEZ wcale nie mają takiego wspaniałego głosu i swoje występy muszą nadrabiać robieniem show były bynajmniej dziwne…. Niech Edzia lepiej patrzy na siebie, a nie krytykuje wszystkich jak leci...
8. I na koniec wielka niespodzianka co do nominowanych. Jest mi obojętnie kto odpadnie, nie lubię ani przemądrzałego i zadufanego Najmana, ani gwiazdki Herbusiowej...
Za tydzień gwiazdy będą śpiewać w duecie, czy jakoś tak, wiecie o co dokładnie chodzi?
Czas na wielkie podsumowanie programu:
1. Czy mieliście taki problem jak ja i u Was też tak się co chwila zacinał obraz? Tak było gdzieś do połowy programu, bardzo mnie to denerwowało, aż w pewnym momencie zamknąłem oczy.
2. Wolałby aby Siudym został, ale jego śpiew wcale nie był taki rewelacyjny, choć uważam, że lepszy od Łukasza. Myślałem, że tego Jokera da Nejmanowi( w końcu Siudym to jego teść- serialowy
3. Zawiodłem się na Włodarczykowej. Miała jedną z najpiękniejszych piosenek jakie tylko są, ale wcale nie zaśpiewała jej rewelacyjnie. Choć i tak uważam, że ona najlepiej śpiewa, jest prawdziwą gwiazdą i powinna wygrać program
4. Baaaardzo podobała mi się dzisiaj Marzenka. Najlepiej ze wszystkich uczestników, niech kobitka dojdzie jak najdalej
5. Najgorzej zaśpiewał Włodek( dlaczego on nie jest zagrożony
6. Prowadzący zrobili duże postępy. Cichopkowa była jakaś taka bardziej wyluzowana dzisiaj była...
7. Jury- jak to Jury, w każdym odcinku mnie zaskakują. Edzia miała dzisiaj bardzo fajnie upięte włosy( no tak, w końcu ma dwie wspaniałe stylistki
8. I na koniec wielka niespodzianka co do nominowanych. Jest mi obojętnie kto odpadnie, nie lubię ani przemądrzałego i zadufanego Najmana, ani gwiazdki Herbusiowej...
Za tydzień gwiazdy będą śpiewać w duecie, czy jakoś tak, wiecie o co dokładnie chodzi?
Ooo tak Pudelek rządziDamians pisze:Anka, ja czytam Pudelka![]()
![]()
Czas na wielkie podsumowanie programu:![]()
Też mi się zacinał obraz przez połowę programu. To było okropne
I wy wierzycie w te pieniądze za wystep podane przez pudelka
Dziwię się was , ale looz.10 tys. dla Tuskównej to oczywiście brednie .Chyba ,ze mi podacie jakieś obiektywne źródła to uwierze .
Co do dzisiejszego odcinka odpadł Marek tak jak myslałem , tak jak chciałem .Jednym słowem super. Łukasz może nie potrafi śpiewać, ale robi duże postępy moim zdaniem
Podobne postępy robi Edyta Herbuś , więc właśnie za nią będe trzymał kciuki , a Nejmana poprostu nie lubię, więc z tej dwójki wolę aby on odpadł.Chociaż ze wszystkich uczestników najgorszy jest Włodek Matuszak i też nie rozumiem co on tu jeszcze robi
Najlepsza była dzisiaj Marzena Sztuka , póżniej tradycyjnie panie Agnieszka Włodarczyk i Natasza Urbańksa
Jeżeli włosy Edyty były upięta to chwała za fryzurę stylistkom , bo byłem przekonany ,że Edyta ścięła włosy . Tekst o J.Lo Madonie i Kylie , smiech na sali. Jednak nie zgodzę się , że Edyta nie ma samokrytyki , owszem ma , mówiłą , że nad sobą nadal pracuje .
A za tydzień to mi się wydaje , że będzie tak , że każdy zaśpiewa po swojej jednej piosence , nastepnie będą trzy duety po dwóch uczestników + Moskwa z Shakirą
Co do dzisiejszego odcinka odpadł Marek tak jak myslałem , tak jak chciałem .Jednym słowem super. Łukasz może nie potrafi śpiewać, ale robi duże postępy moim zdaniem
Podobne postępy robi Edyta Herbuś , więc właśnie za nią będe trzymał kciuki , a Nejmana poprostu nie lubię, więc z tej dwójki wolę aby on odpadł.Chociaż ze wszystkich uczestników najgorszy jest Włodek Matuszak i też nie rozumiem co on tu jeszcze robi
Najlepsza była dzisiaj Marzena Sztuka , póżniej tradycyjnie panie Agnieszka Włodarczyk i Natasza Urbańksa
Jeżeli włosy Edyty były upięta to chwała za fryzurę stylistkom , bo byłem przekonany ,że Edyta ścięła włosy . Tekst o J.Lo Madonie i Kylie , smiech na sali. Jednak nie zgodzę się , że Edyta nie ma samokrytyki , owszem ma , mówiłą , że nad sobą nadal pracuje .
A za tydzień to mi się wydaje , że będzie tak , że każdy zaśpiewa po swojej jednej piosence , nastepnie będą trzy duety po dwóch uczestników + Moskwa z Shakirą
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Te źródła na pewno nie są obiektywne( obecnie wszystko jest subiektywneTkk_Bolly pisze:I wy wierzycie w te pieniądze za wystep podane przez pudelkaDziwię się was , ale looz.10 tys. dla Tuskównej to oczywiście brednie .Chyba ,ze mi podacie jakieś obiektywne źródła to uwierze .
Pamiętam, że najmniej za występ dostawał Olbrychski 4 tys. a w JOŚ najmniej dostawała Lewińska, a Siudym chyba nie 14 tylko 12 tys., ale nie jestem pewny...