Dziś przypadkiem przełączyłam na polsat i "Świecie według Bundych" zobaczyłam ojca Becky z Mody
Ogólnie o filmach
Wiwi: oczywiscie Efekt 2 nie porywnywalny z boska pierwsza czescia, chociazby ze wzgedu na aktorow, ale watek mnie sie podba i uwazam ze warto 
They're gonna hang me in the morning A'fore this night is done
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
They're gonna hang me in the mornin' And I'll never see the sun
http://www.pat.cba.pl
A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolemBrooke pisze: Wstyd się przyznać, ale do dzisiaj boję się filmów z Freddym
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Sad but true
- Adex-fan Brooke
A ile lat ma teraz twoje dziecko jeśli można wiedzieć? Ale fajnie że jednak ktoś lubi te serie horrorków, Jason jest jak Sheila z B&B lub ona jak onblack_dragon pisze:Ja kiedyś straszyłam dziecko, jak nie chciało spac
- Raz, dwa, trzy Freddie puka do mych drzwi
A on wtedy piszczał![]()
![]()
![]()
![]()
ALe miał jakieś 5-6 lat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Teraz jak idzie spac, czasem uśnie a gra u niego TV. Chodze spac ostatnia, więc robięobchód po domu i kiedy widze ten "snieg" na ekranie mam wrazenie, że ujrzę studnię, z której wyjdzie SAMARA![]()
![]()
![]()
![]()
Nie, no przez ten wątek zaczynam sie bac![]()
![]()
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
No to Cię podziwiamTiril pisze:A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolem
Ja teraz też już raczej nie oglądam filmów tego typu;) nie mam już do tego zdrowiaBrooke pisze:No to Cię podziwiamTiril pisze:A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolem. Bo gdy ja zobaczę jedną z części z udziałem Friediego to boję się zasnąć a jak już usnę to śnią mi się koszmary
![]()
I’m your dream, make you real
Sad but true
Sad but true
Ja mam to samo..........Oglądam Freddiego z kimś bo lubię, a potem nie mogę spać.......................Jest to jedyny ze "starszych" horrorów, który tak na mnie działaBrooke pisze:No to Cię podziwiamTiril pisze:A ja swojego czasu (jeszcze za czasów szkolnych) miałam wielkiego fioła na punkcie filmów o nim:) oglądałam je po 8 razy każdy:) można powiedzieć, że Fredi był moim idolem. Bo gdy ja zobaczę jedną z części z udziałem Friediego to boję się zasnąć a jak już usnę to śnią mi się koszmary
![]()
Z nowszych to przeraził mnie "Ring"-szczególnie końcowka oraz "Egzorcyzmy Emilii Rose"
- Adex-fan Brooke
- Adex-fan Brooke
Tym razem czysto fantastyczny -podobno odmrożony w kosmosie
Chyba nie znam tej części nawet
,ale tez chyba do takiej fantastyki to jednak nie mam cierpliwości
, wole horrory
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
- Adex-fan Brooke
Ja dzisiaj rano na dobry początek dnia i długiego weekendu obejrzałem "Za horyzontem" z Tomem Cruisem i Nicole Kidman. Ach, jak zawsze na sam koniec filmu się wzruszyłem.
Piękna historia...
Piękna historia...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".