Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Też czytałęm o tym w Świecie Seriali. Ale moim zdaniem to trochę nierealne aby Tuskówna dostawała najwięcej kasy .Ale jeśli już to miała by być prawda to o Kasii Tusk to strasznie źle świadczy , ona się wahała przed wystąpieniem w programie , więc wychodziło by na to , że poszła na kasę ::kwasny:: Pewnie było coś takiego "Zgodzisz się wystapić w TZG a my damy ci 10 tyś za wystep i pewne zwycięstwo czyli łacznie 100 tyś zł. "Po zatym tym bardziej to jest absurdalne , że kasia to jest zwykła studentka psycholgii jakich jest tysiące.
Jak dla mnie to niemożliwe ::jezyk::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie wiem, co o tym sądzić. Tuskówna jak już wielokrotnie pisałem jest "nikim- w sensie, że żadna z niej gwiazda". Ale mogło tak być, jak piszesz Tkk, TVN chciał mieć kogoś innego, czym wzbudziłby zainteresowanie, ona nie chciała, ale oni ją przekonali, dając jej najlepszego tancerza, najwięcej pieniędzy i- miejmy nadzieję, że to się nie sprawdzi ::bojesie:: - pewną wygraną...
Tkk_Bolly

Właśnie najlepszego tancerza też musieli jej obiecać, o nim zapomniałem . I wszystko się układa w logiczną całość. Ale jeszcze 3 tygodnie jakoś wytrzymam z TzG, chociaż kolejnej edycji bym już nie oglądał na bank po tym co się tu wyprawia .Całe szczęście , że jej nie będzie.
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Też czytam pudla ale czasem takie rzeczy tam piszą,że glowa boli :roll: Nie można we wszystko wierzyć!Jak jest z tymi zarobkami to tylko gwiazdy wiedzą.Też mi ię zacinał obraz ::kwasny:: Wkurzające to bylo ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Jeżeli chodzi o "JAk oni śpiewają":
Szkoda że Siudym odpadł...ładniej spiewa niż Łukasz.Natomiast moją faworytka jest oczywiście Natasza :: bow :: :: bow :: świetnie śpiewa :: bow :: .Coś Agnieszkę Włodarczyk nisko ocenili...Mam nadzieję że Edytka Herbuś zostanie
Awatar użytkownika
Misia

Kiepsko śpiewa zarówno Edyta H. jak i Nejman ale wolałabym żeby został Nejman ::krzyw:: Jak znam życie zostanie Herbusiowa ponieważ wydaje mi się,ze ma większą popularność.Dziwie się,że jeszcze Moskwa nie wyleciał ::ysz:: Marzenka będzie śpiewać jej piękne czarne oczy ::plask wczolo: nie mogli ludzie wybrać tej drugiej piosenki ::kwasny:: :roll: Oczywiście cały czas kibicuje Nataszy :serce: choć Agnieszka Wlodarczyk też jest dobra ::ok::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Shakira i Moskwa... ::plask wczolo:
Polsat lepiej zrobiłby inwestując w duet Natasza/Shakira albo Agnieszka/Shakira bo to najlepsze głosy w tym programie a nie Robert... Ale zobaczymy jak będzie!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Alexander pisze:Shakira i Moskwa... ::plask wczolo:
Polsat lepiej zrobiłby inwestując w duet Natasza/Shakira albo Agnieszka/Shakira bo to najlepsze głosy w tym programie a nie Robert... Ale zobaczymy jak będzie!
Ale jak to będzie razem będą śpiewać jedną piosenkę? :shock:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Co ta Górniakowa nie wyprawia, to nie mogę ::loll:: Wiedziałem, że jest przemądrzała, ale że aż tak... ::plask wczolo: ::cojest::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Edyta ośmieszyła się kompletnie, szkoda ,że jej nie wygwizdali gdybym ja tam był tak bym zrobił to co ona wyprawia przechodzi ludzkie pojęcie, brakowało jeszcze żeby tylko powiedziała ,że ona potrafi śpiewać.... Edyta w tym momencie mogę zaliczyć Cię do kategorii "durne wokalistki"...
Nobody does it better
Debora

Post autor: Debora »

Edyta Herbuś jest jak Mandaryna:umie tańczyć,nie umie śpiewać ::loll:: ::loll:: ::loll:: i w dodatku obie są głupie ::loll:: ::loll:: Edtka niebawem odpadnie napewno....
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Tkk_Bolly

Debora pisze:Edyta Herbuś jest jak Mandaryna:umie tańczyć,nie umie śpiewać ::loll:: ::loll:: ::loll:: i w dodatku obie są głupie ::loll:: ::loll:: Edtka niebawem odpadnie napewno....
A podaj jakieś przykłady dlaczego sądzisz , że sa głupie

Właśnie też bym wygwizdał Edytę , gdybym umiał gwizdać ::jezyk::
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dlaczego głupie?? nie uważam tak.No chyba, że ktoś poda mi przykłady na to ::chytry::
Oglądałam dziś kawałek powtórki wczorajszego odcinka, i nie wiem czy się przesłyszałam czy co, ale pan Moskwa powiedział że jego córa nie ma...14 lat!! A tydzień temu odniosłam wrażenie, że ma conajmniej 20!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Tiril pisze:Oglądałam dziś kawałek powtórki wczorajszego odcinka, i nie wiem czy się przesłyszałam czy co, ale pan Moskwa powiedział że jego córa nie ma...14 lat!! A tydzień temu odniosłam wrażenie, że ma conajmniej 20!
Dokładnie. ::ok:: Jakiś czas temu w ŚS (?) był z nim wywiad i mówił, że ma 13letnią córkę :P Fakt, wygląda dojrzalej 8)
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Dzisiaj obejrzałem powtórki JOŚ . Moim zdaniem najlepiej zaśpiewały tak jak ostatnio Urbańska i Władarczyk ,ale także Sztuka .

Reszta powinna odpaść , kolejność obojętna.

Czyli co, Edzia na mistrzostwach ( 2012) znowu będzie śpiewała hymn :?: ::loll::
ODPOWIEDZ