Jejciu... strasznie kiczowaty ten serial. Dziwię się, że leci już tyle lat. Pamiętam, jak kiedyś oglądałem go na Polsacie. Dobrze pamiętam kartonowe budynki i tych dwóch fajtłapów, jeden gruby, drugi chudy
teraz pewnie wszystko jest nowoczesne w tym serialu. Kartonowych budynków już nie ma, prawda ? 
Znalazłem sobie info o aktorce która grała KimGoku pisze:I na dodatek w tym samym momencie co odeszła Kim odszedł też Jason czy jak on tam miał...

Szukałem też o mojej kochanej Ricie
Ja wolałem najbardziej Power Rangers: Rangers, bo reszta była do niczego. No, Galaxy było spox, ale np. widziałem niedawno (chyba w tą sobote) czołówke. Nie znałem nikogo, a tych ludzi pierwszy raz na oczy widziałem.
I pamietam taki odcinek ze byli w dawnych latach, jak na westernie
Goku: chodziło ci o...
???
[ Dodano: 2007-04-23, 22:03 ]
O! Nagle mi sie przypomniało.
Aisha!
Ostatnio podobno w najnowszym(chyba) Power Rangers znowu jest Tommy, ale jest jakimś starszym od nich doktorem czy czymś takim i ma kolor czarny xP...
Sallyfanie-> chyba tak
Kim teraz(chyba):
Kim jako różowy Ranger:
Amy Jo Johnson jest strasznie podobna do Natalie Portman czy Keiry Knightley(tylko że ona była znana jako pierwsza
)
Sallyfanie-> chyba tak
Kim teraz(chyba):
Kim jako różowy Ranger:
Amy Jo Johnson jest strasznie podobna do Natalie Portman czy Keiry Knightley(tylko że ona była znana jako pierwsza
Trzeba trochę "odświerzyć" ten temat. Ja również jestem fanem "Power Rangers", ale podobały mi się tylko te pierwsze sezony (z Tommy'm, Kimberly). Ostatni jaki oglądałem to taki z dubbingiem (koszmarny był ten dubbing), chyba Ninja Storm (był tam jakiś Shane, nie pamiętam już dobrze). Ale to już nie to samo co te pierwsze sezony z Zordonem, Zeddem, Ritą, Złotym, Alfą... Moimi ulubionymi rangerami byli Tommy, Adam, Kimberly i Jason. Pamiętam scenę pocałunku Kim i Tommy'ego. Myślałem, że będą razem, ale Kim chyba wyjechała i sprawa się rypła. A oglądał ktoś te najnowsze serie? Raz widziałem w jednej Tommy'ego, ale zupełnie inaczej wyglądał niż kiedyś, i Adama też. Ale oni chyba tylko w jednym sezonie byli. Szkoda. Pamiętam też tych dwóch głupków: Mięśniaka i Czachę. Niezła polewka z nich była.
A leci gdzieś , na jakimś polskim kanale najnowsza seria: "Power Rangers Operation Overdrive"
Z chęcią zobaczyłbym jak to wszystko teraz wygląda.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. 
Najnowsza seria ? NieDeaconFan pisze:Trzeba trochę "odświerzyć" ten temat. Ja również jestem fanem "Power Rangers", ale podobały mi się tylko te pierwsze sezony (z Tommy'm, Kimberly). Ostatni jaki oglądałem to taki z dubbingiem (koszmarny był ten dubbing), chyba Ninja Storm (był tam jakiś Shane, nie pamiętam już dobrze). Ale to już nie to samo co te pierwsze sezony z Zordonem, Zeddem, Ritą, Złotym, Alfą... Moimi ulubionymi rangerami byli Tommy, Adam, Kimberly i Jason. Pamiętam scenę pocałunku Kim i Tommy'ego. Myślałem, że będą razem, ale Kim chyba wyjechała i sprawa się rypła. A oglądał ktoś te najnowsze serie? Raz widziałem w jednej Tommy'ego, ale zupełnie inaczej wyglądał niż kiedyś, i Adama też. Ale oni chyba tylko w jednym sezonie byli. Szkoda. Pamiętam też tych dwóch głupków: Mięśniaka i Czachę. Niezła polewka z nich była.A leci gdzieś , na jakimś polskim kanale najnowsza seria: "Power Rangers Operation Overdrive"
Z chęcią zobaczyłbym jak to wszystko teraz wygląda.