Post autor: GL Forever »

Jejciu... strasznie kiczowaty ten serial. Dziwię się, że leci już tyle lat. Pamiętam, jak kiedyś oglądałem go na Polsacie. Dobrze pamiętam kartonowe budynki i tych dwóch fajtłapów, jeden gruby, drugi chudy ::loll:: ::jezyk:: teraz pewnie wszystko jest nowoczesne w tym serialu. Kartonowych budynków już nie ma, prawda ? ::loll::

Post autor: Martin Rode »

Podejrzewam, ze jesszcze nadal są. Ostatniuo widziałemna jJetix. Głupsze jeszcze niz kiedyś: :mrgreen:
SallyFan
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Goku pisze:I na dodatek w tym samym momencie co odeszła Kim odszedł też Jason czy jak on tam miał... ::kwasny::
Znalazłem sobie info o aktorce która grała Kim :serce: . To Amy Jo Johnson.
Obrazek
:serce: :serce: :serce: :serce: :serce:

Szukałem też o mojej kochanej Ricie :serce: Ale wyszło na to że grało kilka aktorek ; /

Obrazek
:twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

Ja wolałem najbardziej Power Rangers: Rangers, bo reszta była do niczego. No, Galaxy było spox, ale np. widziałem niedawno (chyba w tą sobote) czołówke. Nie znałem nikogo, a tych ludzi pierwszy raz na oczy widziałem. ::ysz::

I pamietam taki odcinek ze byli w dawnych latach, jak na westernie :mrgreen:

Goku: chodziło ci o...
Obrazek
???

[ Dodano: 2007-04-23, 22:03 ]
O! Nagle mi sie przypomniało.
Obrazek
Aisha! :serce: :serce: :serce: Uwielbiałem ją, to była boska postać.

Post autor: Martin Rode »

Ten facet w czerwonym to Jason

Power Rangers jest niby jeszcze głupsze, niż kiedyś ? Nie do wiary ::loll::

Post autor: Misia »

Kilka lat temu na polsacie też to oglądalam.A po tym serialiku chyba lecialo Disco Polo Relax ::cojest::
Team Hunter:)A jak!

Czyli leciał badziew po badziewiu ::loll::

Post autor: Goku »

GL forever pisze:Czyli leciał badziew po badziewiu ::loll::
Teraz... Wtedy to był Hit po hicie ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Było, minęło. Klan też był kiedyś hitem :wink:

Post autor: Goku »

Ostatnio podobno w najnowszym(chyba) Power Rangers znowu jest Tommy, ale jest jakimś starszym od nich doktorem czy czymś takim i ma kolor czarny xP...

Sallyfanie-> chyba tak :)

Kim teraz(chyba):

Obrazek

Kim jako różowy Ranger:

Obrazek

Amy Jo Johnson jest strasznie podobna do Natalie Portman czy Keiry Knightley(tylko że ona była znana jako pierwsza :))

Post autor: Gabra-Sheila »

Z Ritą i Lordem Zet Power Rangers było najlepsze!!! :D ::krzyw:: Potem zrobiło sie juz głupie ::jezyk::
Amy Jo Johnson przypomina mi Nati Portman :wink:

Post autor: Primok »

Goku pisze:Amy Jo Johnson jest strasznie podobna do Natalie Portman czy Keiry Knightley(tylko że ona była znana jako pierwsza :))
W jakim sensie podobna :?: Ja nie widzę żadnego podobieństwa do Natalie Portman :serce:

Post autor: DeaconFan »

Trzeba trochę "odświerzyć" ten temat. Ja również jestem fanem "Power Rangers", ale podobały mi się tylko te pierwsze sezony (z Tommy'm, Kimberly). Ostatni jaki oglądałem to taki z dubbingiem (koszmarny był ten dubbing), chyba Ninja Storm (był tam jakiś Shane, nie pamiętam już dobrze). Ale to już nie to samo co te pierwsze sezony z Zordonem, Zeddem, Ritą, Złotym, Alfą... Moimi ulubionymi rangerami byli Tommy, Adam, Kimberly i Jason. Pamiętam scenę pocałunku Kim i Tommy'ego. Myślałem, że będą razem, ale Kim chyba wyjechała i sprawa się rypła. A oglądał ktoś te najnowsze serie? Raz widziałem w jednej Tommy'ego, ale zupełnie inaczej wyglądał niż kiedyś, i Adama też. Ale oni chyba tylko w jednym sezonie byli. Szkoda. Pamiętam też tych dwóch głupków: Mięśniaka i Czachę. Niezła polewka z nich była. :lol: A leci gdzieś , na jakimś polskim kanale najnowsza seria: "Power Rangers Operation Overdrive" :?: Z chęcią zobaczyłbym jak to wszystko teraz wygląda.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D

DeaconFan pisze:Trzeba trochę "odświerzyć" ten temat. Ja również jestem fanem "Power Rangers", ale podobały mi się tylko te pierwsze sezony (z Tommy'm, Kimberly). Ostatni jaki oglądałem to taki z dubbingiem (koszmarny był ten dubbing), chyba Ninja Storm (był tam jakiś Shane, nie pamiętam już dobrze). Ale to już nie to samo co te pierwsze sezony z Zordonem, Zeddem, Ritą, Złotym, Alfą... Moimi ulubionymi rangerami byli Tommy, Adam, Kimberly i Jason. Pamiętam scenę pocałunku Kim i Tommy'ego. Myślałem, że będą razem, ale Kim chyba wyjechała i sprawa się rypła. A oglądał ktoś te najnowsze serie? Raz widziałem w jednej Tommy'ego, ale zupełnie inaczej wyglądał niż kiedyś, i Adama też. Ale oni chyba tylko w jednym sezonie byli. Szkoda. Pamiętam też tych dwóch głupków: Mięśniaka i Czachę. Niezła polewka z nich była. :lol: A leci gdzieś , na jakimś polskim kanale najnowsza seria: "Power Rangers Operation Overdrive" :?: Z chęcią zobaczyłbym jak to wszystko teraz wygląda.
Najnowsza seria ? Nie :nie: Z tego co wiem ::jezyk:: My jesteśmy chyba serię do tyłu i mamy teraz Mystic Force. Chyba na Jetixie leci, nie jestem pewien :P

Post autor: DeaconFan »

Tych najnowzych serii nie oglądałem. Podając nazwę najnowszej serii posłużyłem się Wikipedią, która widać się myliła.
Aktualnie oglądam: B&B (MnS), Pierwsza miłość, Na dobre i na złe, Barwy szczęścia, Stulecie Winnych, Zadzwoń do Saula. :D
ODPOWIEDZ