Taniec z gwiazdami

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ

Czy będzie Ci brakowało Ewy Kasprzyk jako jurorki?

Czas głosowania minął 2026-07-01, 22:00

Tak
1
17%
Nie
3
50%
Obojętne mi to
2
33%

Liczba głosów: 6
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Bo ta piosenka dopiero wchodzi .Poczekajmy miesiąc , dwa i dopiero oceńmy czy to był przebój . a nie teraz ::ysz:: Oczywiście Tatianie nie dorasta do pięt .Może fan to za dużo powiedzianie , ale chce aby jej się udało zrobić większą karierę .
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

LoLex pisze:Bo 6. edycja pewnie....
Na onecie przeczytałam, że będzie wersja po liftingu :lol:
http://film.onet.pl/0,0,1524595,wiadomosci.html <--- a tutaj link ;)
Co złego, to nie ja ;)
Tomala

Post autor: Tomala »

Jeśli w tej 6. edycji mają być takie bezsensowne gwiazdy jak w tej to lepiej żeby wgóle jej nie było. Ta edycja jest zdecydowanie najgorsza a co dopiero byłoby z następną. Najbardziej wkurza mnie Kasia Tusk: nie umie tańczyć, jest głupia, jest córką Donalda, a i tak przechodzi dalej kosztem par które tańczą od niej lepiej. A po ostatnim odcinku bardzo ją znienawidziłem bo odpadła moja ulubiona para zamiast niej :evil:
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

anka_ pisze:
LoLex pisze:Bo 6. edycja pewnie....
Na onecie przeczytałam, że będzie wersja po liftingu :lol:
http://film.onet.pl/0,0,1524595,wiadomosci.html <--- a tutaj link ;)
Z tego wynika, że to będzie tylko kilka odcinków. Jestem ciekawy jak TVN ma zamiar to zorganizować, np. pokaz najlepszych tańców. W tym odcinku obowiązkowo musiałaby wziąć udział Cichopkowa i Hakiel, a jak wiadomo oni teraz są w Polsacie i jeżeli Polsat zdecyduje się na drugą edycję JOŚ, to oni tam zostaną. A Cichopkowa podpisując kontrakt pewnie zobowiązała się, że nie będzie występowała w żadnym innym show :wink:

Moim zdaniem i tak żadne liftingi temu programowi już nie pomogą, chodzi tutaj przede wszystkim o gwiazdy, których była już tutaj co niemiara i tak na prawdę już nie ma kto przyjść... ::kwasny::

Po prostu TVN musi wymyślić inne, nowe show( albo oczywiście zgapić coś z zachodu ::jezyk:: )
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

May pisze:Jak widzę Tuskównę to szału dostaję :evil: ::ke:: ! Szkoda mi Cerekwickiej, bo ładnie tańczyła :( . Tyniec super tańczy ::rad:: :: bow :: :serce: ! Do Ivana ogólnie nic nie mam i jest mi obojętny :| .
Może ludzie głosują na jej partnera a nie na nią czy to nikomu do głowy nie przyszło? ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Debora

Post autor: Debora »

Mi tam się Tuskowej taniec nie podoba i dobrze,że odpadła cerekwicka.Nawet ją lubie,ale tanczy jak krowa.Wydaje mi się,że Tyniec wygra. ::ok::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Debora pisze:Wydaje mi się,że Tyniec wygra. ::ok::
Wątpię, choć nie powiem - chciałabym:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

No to za dwa dni żegnamy Ivana... :|
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Misia pisze:No to za dwa dni żegnamy Ivana... :|
Mam nadzieję ze nie...Nie mam zamiaru patrzec na Kasię Tusk w finale... :zmiesz::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Lizzy pisze:
Misia pisze:No to za dwa dni żegnamy Ivana... :|
Mam nadzieję ze nie...Nie mam zamiaru patrzec na Kasię Tusk w finale... :zmiesz::
Ja też!Ale niestety wątpie baaaardzo wątpie żeby ona odpadła...
Team Hunter:)A jak!
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

No co wy! :mrgreen: Teraz musi odpaść Ivan , aby Tuskówna w finale wygrała z najlepiej tańczącym Tyńcem .To bedzie komedia , bo jury ma obowiązek aby pary punktowo były równe w finale. I jestem bardzo ciekawy co Kaśka powie jak wygra ::loll:: W sumie to będzie najlepszy finał ::ok:: A w najpiękniejszych tańcach liczę na Patrycję Markowską , Magdę Wójcik i Agnieszkę Włodarczyk .Ale ta ostatnia raczej nie wystąpi bo nadal jest w JOŚ
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Debora

Post autor: Debora »

Ja chcę,żeby Tyniec wygrał on jest zabawny ::loll:: ::loll::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Wolę już Kasię Tusk niż Ivana. Przynajmniej będzie ciekawy finał. Oczywiście kibicuję p. Tyńcowi i Kamili Kajak. 8) Co do dodatkowego odcinka z najlepszymi tańcami to mam nadzieję, że wystąpi Joasia Liszowska - najlepiej z sambą albo rumbą i Agnieszka Rylik :!:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Ivan ma tylu fanów że sie tak trzyma? ::kwasny:: On jakiś dziwny jest.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Primok

Post autor: Primok »

Tą edycje TzG musi wygrać Krzysztof Tyniec - to jest zdecydowanie największa gwiazda tej edycji i do tego najlepiej tańczy 8) .

Jutro Krzysztof Tyniec wystąpi u mnie w mieście z teatrem Ateneum z Warszawy :wink: . Szkoda, że nie mogłem pójść, bo mnie akurat nie będzie, ale popytam się znajomych i rodziny jak wypadł - biletów nie ma już od dawna :wink: .
ODPOWIEDZ