Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Dobrze, że chociaż szczęka pozostawała na swoim miejscu. :zeby: ::loll::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

B@r pisze:
GL forever pisze:Uwielbiam, jak Taylor się denerwuje. Wtedy tak agresywnie macha rękami i wygina ciało. Heh.
Zauważyłem, że ja też jak się denerwuję czasem amcham rękami. :shock: :mrgreen:
::loll:: Ja muszę się zastanowić czy odchylam głowe.
black_dragon: my tu mówimy tylko o B&B ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

W sumie do grze aktorów nie mam nic złego do powiedzenia ::ok:: Wręcz przeciwnie... w porównaniu do Polskich aktorów grają bardzo dobrze...Zastanawia mnie też gra małych dzieci, które to często na planie grają tak, jakby grający ich "rodzice" byli ich prawdziwymi rodzicami, bo w serialach polskich bardzo często widac, jak dzieci ciagle placza i wolaja, ze chca do mamy :roll:
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Sally zawsze przewraca oczami ...........Ten jej wyraz oczu jest niezastąpiony......i do tego zacięta mina... :serce:
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

ana pisze:Sally zawsze przewraca oczami ...........Ten jej wyraz oczu jest niezastąpiony......i do tego zacięta mina... :serce:
Och tak :serce: Kocham Sally! Potrafi we mnie wzbudzić wszystkie uczucia!
Debora

Post autor: Debora »

Sally ma fajny głos jak się złości :zeby: :zeby:
Scena jej i Stefy kiedy się upiły była świetna ::loll::
Sally śmiesznie mówiła do Stefy ::loll:: ::loll::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Ja uwielbiam mimkę twarzy Sussan. Ona robi najlepsze miny , kiedy ma starcia przede wszystkim z KKL :wink:
Debora

Post autor: Debora »

Hehe Stefa robi fajne miny w scenach z Brooke.Mnie denerwuje kiedy Amber płacze,ona okropnie wyje nie mogę w takich scenach na nią patrzeć.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Primok

Post autor: Primok »

A ja zauważyłem, że te wszystkie minki i gesty danych aktorów wydają się takie same dlatego ponieważ ciągle są pokazywane z tych samych ujęć. Ostatnio można było zobaczyć ten reportaż "Moda na modę" to w końcu mieliśmy okazję zobaczyć ich z innych ujęć - kamera inaczej ich pokazywała, pod innym kątem, itp.
Wydaje mi się, że to jest celowe w serialu - sceny z każdym aktorem kręcą inaczej, aby jak im się wydaje pokazać ich grę najciekawiej i zakryć pewne braki :wink: .

P.S. Uważajcie na Spoilery :!:
Ostatnio zmieniony 2007-04-27, 22:28 przez Primok, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Najlepiej gra chyba.... Morgan i Brooke. Bardzo nie lubię gry Thorne'a pokazuję te białe ząbki, a jak płaczę to ma okropne zmarszczki :twisted: Śmieszy mnie gra Amber (jak płacze) i Cathlin (jej uśmiech i duże zęby; uwielbiam je ::loll:: )
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Zgadzam się,że amerykańscy aktorzy grają lepiej a może po prostu inaczej od polskich aktorów.Grają całym ciałem i często się przemieszczają po pomieszczeniu.No i często stoją tyłem do osoby z którą rozmawiają.Brooke często robi te same miny i otwiera buzię :wink: np podczas zdziwienia.Ogólnie niemam zastrzeżeń :mrgreen:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Mareczek pisze:Cathlin (jej uśmiech i duże zęby; uwielbiam je ::loll:: )
Kogo? ::chytry::
Abec

Post autor: Abec »

Są filmowani z tych samych ujęć i wykonują podobne gesty chyba nie z jakiś 'wyższych' powodów, lecz po prostu dlatego, że uważają, że większość ich widzów jest... ehem... niespecjalnie rozgarnięta, i łatwo może się zniechęcić, gdy zaczną robić eksperymenty ;)
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Brooke

Post autor: Brooke »

Nie podoba mi się gra aktorska jednego aktora w MNS :(
Jest nim Ronn Moss grający rolę Ridge'a Forrester'a.
W ogóle nie potrafi wczuć się w rolę :nie: , jest bardzo sztywny i sztuczny.
Nawet bardzo tragiczna scena wykonaniu Ridge'a jest śmieszna.
Zdecydowanie bardziej wolę jak śpiewa niż jak gra :wink:
[you] Jesteś fanem B&B zajrzyj tutaj =>
http://modanasukces.boo.pl/Forum/
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Dla mnie prawdziwymi profesjonalistami w grze aktorskiej są Susan Flannery i Joh McCook. Nikt inny nie jest w stanie tak wspaniale zagrać jak oni..
ODPOWIEDZ