Gra aktorska
- Adex-fan Brooke
B@r pisze:Zauważyłem, że ja też jak się denerwuję czasem amcham rękami.GL forever pisze:Uwielbiam, jak Taylor się denerwuje. Wtedy tak agresywnie macha rękami i wygina ciało. Heh.![]()
black_dragon: my tu mówimy tylko o B&B
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
W sumie do grze aktorów nie mam nic złego do powiedzenia
Wręcz przeciwnie... w porównaniu do Polskich aktorów grają bardzo dobrze...Zastanawia mnie też gra małych dzieci, które to często na planie grają tak, jakby grający ich "rodzice" byli ich prawdziwymi rodzicami, bo w serialach polskich bardzo często widac, jak dzieci ciagle placza i wolaja, ze chca do mamy 
Och takana pisze:Sally zawsze przewraca oczami ...........Ten jej wyraz oczu jest niezastąpiony......i do tego zacięta mina...
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Ja uwielbiam mimkę twarzy Sussan. Ona robi najlepsze miny , kiedy ma starcia przede wszystkim z KKL 
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
A ja zauważyłem, że te wszystkie minki i gesty danych aktorów wydają się takie same dlatego ponieważ ciągle są pokazywane z tych samych ujęć. Ostatnio można było zobaczyć ten reportaż "Moda na modę" to w końcu mieliśmy okazję zobaczyć ich z innych ujęć - kamera inaczej ich pokazywała, pod innym kątem, itp.
Wydaje mi się, że to jest celowe w serialu - sceny z każdym aktorem kręcą inaczej, aby jak im się wydaje pokazać ich grę najciekawiej i zakryć pewne braki
.
P.S. Uważajcie na Spoilery
Wydaje mi się, że to jest celowe w serialu - sceny z każdym aktorem kręcą inaczej, aby jak im się wydaje pokazać ich grę najciekawiej i zakryć pewne braki
P.S. Uważajcie na Spoilery
Ostatnio zmieniony 2007-04-27, 22:28 przez Primok, łącznie zmieniany 1 raz.
Zgadzam się,że amerykańscy aktorzy grają lepiej a może po prostu inaczej od polskich aktorów.Grają całym ciałem i często się przemieszczają po pomieszczeniu.No i często stoją tyłem do osoby z którą rozmawiają.Brooke często robi te same miny i otwiera buzię
np podczas zdziwienia.Ogólnie niemam zastrzeżeń 
Team Hunter:)A jak!
Są filmowani z tych samych ujęć i wykonują podobne gesty chyba nie z jakiś 'wyższych' powodów, lecz po prostu dlatego, że uważają, że większość ich widzów jest... ehem... niespecjalnie rozgarnięta, i łatwo może się zniechęcić, gdy zaczną robić eksperymenty 
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle
Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi 
-
Ryan Lavery