Gra aktorska

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Abec

Post autor: Abec »

Ale one od początku były razem, a w wątku grandlanckim jeden z bliźniaków pojawił się dopiero potem.
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Abec pisze:Wiesz, zawsze gdy w jakiejkolwiek soupce pojawia się motyw bliźniaków, to to już jest znak, że dobrze nie będzie. ::jezyk::
Może to przez braci Kaczyńskich. ::jezyk:: :zeby: ::loll::

Ja uwielbiam wszystkich aktorów z "Mody..."
Bardzo chciałabym ich zobaczyć również w innej roli np. w jakimś serialiku, albo w filmie. :mrgreen: Ostatnio w "Świat Seriali" było zdjęcie z Jennifer Finnigan w jakimś serialu, ale on już nie leci... :(
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Kaska pisze:Ostatnio w "Świat Seriali" było zdjęcie z Jennifer Finnigan w jakimś serialu, ale on już nie leci... :(
Jeninifer Finnigan grała w serialu ,,Krok od domu" Jeszcze niedawno leciał on na TVN.
Abec

Post autor: Abec »

Generalnie leci, w Stanach jest już przerwa między trzecim a czwartym sezonem. U nas TVN przerwała emisję w połowie pierwszego :zmiesz:: ::ysz:: :? :x
Dwudziesty sezon "Klanu" wystartował, bynajmniej nie jest źle :) Zapraszam do dyskusji w temacie poświęconym temu serialowi :D
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Irma pisze:
Kaska pisze:Ostatnio w "Świat Seriali" było zdjęcie z Jennifer Finnigan w jakimś serialu, ale on już nie leci... :(
Jeninifer Finnigan grała w serialu ,,Krok od domu" Jeszcze niedawno leciał on na TVN.
No właśnie o to mi chodziło. ::ok::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale Sally tak fajnie robi czasem ustami.. tak do przodu... jakby całowała. No, wiecie. Pewnie znacie ten jej motyw...
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

GL forever pisze:Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale Sally tak fajnie robi czasem ustami.. tak do przodu... jakby całowała. No, wiecie. Pewnie znacie ten jej motyw...
Tak tak,robi takiego dziubka ::jezyk:: To jest niepowtarzalne :mrgreen:
GL Forever

Post autor: GL Forever »

ana pisze:
GL forever pisze:Nie wiem czy dobrze zauważyłem, ale Sally tak fajnie robi czasem ustami.. tak do przodu... jakby całowała. No, wiecie. Pewnie znacie ten jej motyw...
Tak tak,robi takiego dziubka ::jezyk:: To jest niepowtarzalne :mrgreen:
Tak... czyli chyba wiecie o co mi chodziło :mrgreen: taki dziubek.
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Damians, Cathin, to opiekunka bliźniaczek i Thomasa. :wink:

Po tak długim graniu w serialu aktorzy dochodzą już do perfekcji i czasami niestety do rutyny. To może być wyjaśnienie, dlaczego często aktorzy w różnych scenach mają takie same miny i ruchy. Czytałem gdzieś, że w samej grze mają dużo swobody, mogą sporo dodawać od siebie.

Ja nie dyskwalifikuję żadnego aktora z MnS. Dobrze grają K. K. Lang, S. Flannery, A. Evans, D. Conley, i oczywiście A. Framtz. Z mężczyznami jest gorzej, ale tu Was mogę zaskoczyć, gdyż pochwalę J. Tordskildena (Rick). Według mnie on gra nieźle, tylko z początku był taki trochę nieśmiały i "nieurobiony". Dobre też były aktorki grające Caroline/Karen, Sheilę (K. Brown) i S. Buxton. Z aktorów, dobrze grał też aktor grający księcia Omara. :wink:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Dawidek pisze:Damians, Cathin, to opiekunka bliźniaczek i Thomasa. :wink:
Nie, ich niania to Katherine ::krzyw::
Ana, GL forever: Ja też lubie sławny dziubek Sally :zeby:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Być może. Te imiona w brzmieniu są dość podobne do siebie. Ja często nie wychwytuję tych róźnic. Więc nie będę się kłócić. :D
Debora

Post autor: Debora »

Sally jest super.
Nie powinniśmy zapominać o Morgan i jej demonicznym spojżeniu :: bow ::
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Debora pisze:Nie powinniśmy zapominać o Morgan i jej demonicznym spojżeniu :: bow ::
Morgan naprawdę bardzo dobrze gra! :wink: Jako postaci jej nie lubię, ale aktorką jest świetną! :wink: Oczywiście nigdy nie przegoni Taylor :serce: :serce: . Podoba mi się również jak grają Stephanie, Amber i Sally ! :wink:
Awatar użytkownika
mailo

Post autor: mailo »

Chociaz nienawidzę Stephanie jako postaci to muszę przyznać że Susan Flannery jest b dobrą aktorką. Potrafi najlepiej wyrazić emocje i gra b naturalnie. Ktoś napisał że aktorzy robią przez kilka lat te same miny. Zgadzam się że każda postać ma minę charakterystyczną dla siebie - np Stephanie marszczy brwi, a Darla robi te swoje uśmieszki. W ogóle aktorzy są dobrze osadzeni w swoich rolach - nie wyobrażam sobie żeby Sheilę grała inna aktorka, szczególnie jej spojrzenie robi demoniczne wrażenie.
Totalne beztalencia aktorskie wg mnie - Ridge, Giovanni, Megan, Rick (ten nowy, stary jakoś tam jeszcze próbował)
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Morgan jest niezła, noi oczywiście respekt dla Sally i Stefy ;). Taylor też jest fajne... Ale Ridge rlz :twisted:
ODPOWIEDZ