Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Nie uważacie, że zachowanie Edzi Górniak było w tym odcinku jakieś dziwne?
Wszystko jej się podobało, genialnie, super... ;)
Jakaś taka miła była. :mrgreen:
Prawie wszystkim 6 dawała. ::ke::
Najadła się szaleju. ::rad::

"Tylko 6 daje. Co ona innych liczb nie zna?"
"Ona tak ocenia jak śpiewała hymn" :lol:
Dawno się tak nie naśmiałam. xD
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Mam wrażenie że Natasza śpiewa piosenki o podobnej konstrukcji, jednego typu. Nie odmawiam jej głosu, ale według mnie Agnieszka jest lepsza :D Dlatego Nejman ma u mnie plusa za swój gest :zeby:
Płoszajski wibruje - nie umie zaśpiewać jednego dźwięku dłużej niż ćwierćnutę :evil:
Herbuś jest beznadziejna, miła ale kompletne beztalencie jeśli chodzi o śpiewanie, więc nie rozumiem co ona tam jeszcze robi ::kwasny::
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Mi się śpiew Nataszy w ogóle nie podoba, ona sama jest jakaś taka...pewna swego.
Trzeba wierzyć w siebie, ale bez przesady. :P
Najbardziej w tym odcinku podobała mi się Marzena, jak ona odpadnie to nie wiem co zrobię...
Chyba petycje napiszę. ^^
Nie wiem co fanki widzą w Łukaszu, w PM gra nawet fajną postać, ale zbyt przystojny to on wg mnie nie jest i jeszcze te odstające uszy. xD
Włodek był uroczy... :serce: i też nie śpiewa najgorzej. ;)
Robert Moskwa...nie śpiewa źle. :D
Agnieszka Włodarczyk pięknie śpiewa i nadaje się na gwiazdę, ale mi mimo wszystko lepiej patrzy się na niekiepską.
Łukasz...nie podoba mi się jego śpiew, nie podoba mi się co w tym programie sobą prezentuje.
Edyta...szkoda mi jej było, ale tylko przez chwilę, jak ktoś nie umie śpiewać to nie umie i tyle.

Co do jury:
Edytka :serce: w sobotnim odcinku przebiła wszystkich...zabawiła się w panią Tyszkiewicz i jakoś się od razu przyjemniej i śmieszniej zrobiło.
Rudi ma chyba za zadanie nas rozśmieszać, ale mu jakoś to nie wychodzi, on chyba w ogóle nie widzi co się tam dzieje. :P
Ela Zapendowska...czemu ja mam wrażenie, że ona się tam męczy? :/
Ale przynajmniej dzięki niej uczestnicy się czegoś uczą. ;)
Dysponuje ktoś spisem tytułów piosenek śpiewanych przez zawodników w poprzednim odcinku?
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kokoszka pisze:
Dysponuje ktoś spisem tytułów piosenek śpiewanych przez zawodników w poprzednim odcinku?
Może bedą na stronie programu :wink:
Team Hunter:)A jak!
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

A mi się bardzo Natasza podoba ::jezyk:: :zeby: Dla mnie jest świetna i od pierwszego odcinka mnie zadziwiła :wink:
Ostatni odcinek JOŚ był świetny! Edytka fochów nie stroiła, Ela była fajna i prowadzący też :) Świetnie zaśpiewała Nati z Robertem w duecie! :serce:
Zresztą nie tylko w duecie :zeby:
A Robert super piosenecke Golców zaśpiewał :mrgreen: Pierwszy raz mi się podobał :wink:
Herbu$ka powinna odpaść, bo takiego fałszu, co na piosence Britney dawno nie słyszałam :shock: Szkada, że znów Marzenka nominowana jest, bo Czarne Oczy spoko wykonała ;) Za tydzień Natasza ma Oczy Szeroko Zamknięte, a Agnieszka Anastacii jakąś ::chytry:: Wreszcie jakaś piosenka Anastacii :wink: :: bow :: Ciekawe, jak Edytka poradzi sobie z Joe Le Taxi ::jezyk:: ...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Wogóle oby Marzenka nie dała jokera Płoszajskiemu ::bojesie:: , bo inaczej odpadnie pewnie Herbuś .A dla mnie lepiej spiewa ta druga. Powinni byc oboje teraz nominowani , ale widzowie mam nadzieję , że odeślą Łukasza
Wszystko wskazuja na finał Agnieszka vs. Natasza , oj będzie ciekawe :mrgreen:
Oby tylko Robert ani tym bardziej Włodek nie prześlizgli się do finału
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Misia

Tkk_Bolly pisze: Oby tylko Robert ani tym bardziej Włodek nie prześlizgli się do finału
Myśle,ze nie mają szans na finał :nie: Natasza i Aga to między nimi zapewnie rozegra się walka.Ale Włodek i Robert i tak już długo są w programie :shock: Włodek jest sympatyczny,lubie go i troche lepiej śpiewa od Roberta.Na Moskwe głosują pewnie fani MjM ::krzyw:: Jego śpiew rzadko kiedy mi się podoba :P
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Cały czas mam nadzieję, że wygra Agnieszka. Do Nataszy jakoś nie mogę się przyzwyczaić ::kwasny:: Niby podoba mi się jej śpiew itp. ale nie mam do niej przekonania ::kwasny:: :twisted:

A jak myślicie, czy powstanie druga edycja JOŚ :?:
Moim zdaniem tak. Ciekawo tylko, czy dalej będą zapraszać tylko gwiazdy seriali, czy może zaproszą jakiegoś sportowca, polityka( co ostatnio jest modne). A jeżeli chodzi o jury, to wywaliłbym Rudiego, bo on nic, ale to nic nie wnosi. Na jego miejscu widziałbym Cygana, bądź Dodę :mrgreen: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Damians pisze:A jak myślicie, czy powstanie druga edycja JOŚ :?: . Na jego miejscu widziałbym Cygana, bądź Dodę :mrgreen: ::jezyk::
Ja myśle,że nie będzie drugiej edycji :nie: No ale zobaczymy ::chytry:: Hhehe Doda i Edzia to by było :zeby: Oj działo by się ::cojest:: Cygan byłby lepszy od Rudiego ::ok::
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Widzowie nie są obiektywni gdyby byli w tym momencie nie byłoby Włodka i Roberta, ich śpiewanie nie było najwyższe a jednak są nadal ale myśle ,że już teraz powoli będą odpadać bo już nie wiele osób zostało.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Natasza :: bow :: mam nadzieję że wygra.Dla mnie to Moskwa powinien dawno odpaśc.A z pary nominowanych obecnie nie mam faworyta. Jakoś ten "przystojny" Łukasz mnie nie przekonuje Szczuka też. Ale pewnie fanki uratują Płoszajskiego...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Albo Natasza albo Agnieszka - dla mnie to bez różnicy ::ok:: Obię są świętne i obie powinny wygrać .

Rudiego powinni wymienić na Wojewódzkiego :mrgreen:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Jak Wam się podobał sobotni JOŚ ?
Mnie bardzo , po pierwsze odadł Płoszajski , a moim zdaniem śpiewał gorzej od Marzeny .
Pozatym nie ma głosu , ale fajnie , że na zakończenie Łukasz powiedział , że nagra płytę .Niech ćwiczy może mu się uda zrobić coś przyzwoitego.
Najlepsze występy miała oczywiście Agnieszka Włodarczyk :serce: Śpiewała jak zawodowa piosenkarka i absolutnie powinna wygrać ten program.Miłe zaskoczenie sprawił Robert Moskwa , oby dwie jego piosenki mi się bardzo podobały.Po ostatnim koncercie obstawiam finał Agnieszka vs. Robert
Marzena i Natasza przyzwoicie.Jakos mnie nie porwały.Ale też nie drażniły jak... ::chytry::

Edyta Herbuś i Włodek Matuszak i bardzo się sieszę , że to oni są nominowani .Edyta śpiewa coraz gorzej .Podobała mi się w jej wykonaniu piosenka"Lepszy model" i myślałem , że coś z niej będzie.Ale 4 nieudane występy pod rząd mówią same za siebie.Włodek nie powinien dojść tak daleko nie wiem co on tu jeszcze robi.Dlatego wole aby widzowie uratowali Edytę , może jeszcze coś z niej będzie ,ale jeżeli sobotni występ jej znowu nie wyjdzie to musi odpaść z programu musowo po Włodku
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tkk_Bolly Płoszajski nie powiedział, że nagra płytę tylko, że ma pewne plany, ale nic nie zdradził... Z jego głosem ma na to marne szanse, i ja bardziej zinterpretowałem to jako zapowiedź jego występu w kolejnej edycji TzG ::ysz::

Najbardziej podobała mi się oczywiście Agnieszka. Już czekam na jej wykonanie" Kocham Cię życie"- czuje że będzie bosko :serce: ::jezyk::
Nie wiem dlaczego, ale coraz bardziej lubię Moskwę :mrgreen:
Włodka i Marzenkę też lubię, oby zostali jak najdłużej, za ta Herbusiowa( choć nie mam nic do tego jak śpiewa) niech jak najszybciej odpadnie.
Za tydzień gwiazdy śpiewają piosenki z seriali. Ciekawo jak się podzielą, bo np. do tematu z Plebani znajdzie się dwóch chętnych: Włodek i Agnieszka( chociaż ta występowała jeszcze w 13. posterunku)- ale zawsze mogą dać jej temat z Klanu ::jezyk::

P.S. Tak sobie obliczyłem, i wychodzi mi, ze finał będzie dziewiątego czerwca- w tym czasie, co Polsat organizuje Top Trendy ::chytry:: ::krzyw:: Czyżby szykowali nam wielką niespodziankę i finał JOŚ będzie w Operze Leśnej? ::rad:: ::chytry:: :mrgreen: ::jezyk:: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Lubię Łukasza ale jestem za sprawiedliwością i dlatego ciesze się ,że odpadł, Marzena jest o krok lepsza w śpiewaniu od niego. Co do zagrożonych to po raz pierwszy jest to sprawiedliwie nominacje, Edyta spiewa obecnie gorzej, Włodek bez zmian... beznadziejnie jak na początku, dałbym szansę Edycie i tak pewnie będzie.
Zaskoczył mnie Robert ale jego piosenki były łatwe i raczej wypowiedziane niż zaśpiewane. Agnieszka zaskoczyła mnie bo zazwyczaj śpiewa wolne ballady i silne kawałki i nic tanecznego a tutaj "I'm Outta Love" Anastaci zaśpiewała ,że musiałem wstać z krzesła. Nataszka także ładnie ale jakoś nudzi mnie jej śpiew, nie ma w nim ognia.
Za tydzień piosenki ze znanych seriali, mam nadzieje ,że będą piosenki z "Klanu" czy "Pierwszej miłości" bo w TzG kiedy tańczyli do piosenek z seriali to były typu "Janosik"...
Nobody does it better
ODPOWIEDZ