Pierwsza miłość

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Majka stara się sobie wszystko przypomnieć, pyta i chce się jak najwięcej dowiedzieć, Jacek się boi ,że wyda się w końcu kim jest i jak trafiła na wieś więc chce zmusić ją do pracy aby myślała o niej a nie o wydarzeniach sprzed kilku dni. Biedna dziewczyna stała się teraz niewolnicą!

Jestem ciekaw spotkania Kingi z Emasem, ciekawe czy jej uczucie nie zgaśnie kiedy dowie się ,że chłopak jest... [shadow=black]nie widomy[/shadow]. Mam nadzieje ,że to Kinge nie zrazi i poznają się bliżej, on wydaje się być przystojny, Kinga jest szalona i z tego może być fajna parka!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Oglądałam dziś jakąś powtórkę PM, i o co chodzi z tymi ochroniarzami Majki?Co to się porobiło?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Debora

Post autor: Debora »

O tym,że Marysia będzie miała przebłyski pamięci przeczytałam w świecie seriali.Znajomość Klaudi i jakiegoś Henryka,rozkwitnie :zeby: dojdzie do tego,że Mariusz będzie pił wódkę :zeby:
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Debora.... Takie informacje cieniujemy. Czytałaś regulamin forum ::chytry:: ::chytry:: Nie wszyscy czytają ŚS i chcą wiedzieć o postaciach spoilerowych i takich wydarzeniach!

Tiril kilka tematów wcześniej wszystko pisze, Majka jest świadkiem koronnym w sprawie mafiozy i jeden z policjantów wydał ją i w aucie który przewoził Marysie wybuchła strzelanina, Marysia uciekła, potrącił ją samochód Jacka który ze strachu zawiózł Marysię do siebie do domu, teraz ona nic nie pamięta a on wmawia jej ,że znalazł ją w lesie.
Nobody does it better
Debora

Zapomniało mi się....będę cieniować sorry.

[shadow=red]Rudny będzie chciał zabić Pawła!!![/shadow]

[ Dodano: 2007-05-01, 13:58 ]
Sorry,ale coś mi się z kompem chrzani :)

Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Alexander pisze:Nie wszyscy czytają ŚS
Nie wszyscy mają możliwość kupienia ŚS, bo może zostać w pare godzin wyprzedany w całym mieście :mrgreen:
Debora

Zależy,gdzie się mieszka,ja mam łatwy dostęp,a co do Marysi to napewno odzyska pamięć i będzie z Pawłem w końcu to główna bohaterka.

Awatar użytkownika
Marek Forrester

Też jestem myśli ,że ułoży się ale do tego czasu pewnie wiele się wydarzy, ciekawe czy Marysia prześpi się z Jackiem...
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Ja również nie mogę się doczekać kiedy Marysia będzie z Pawłem ::krzyw:: Jak byli razem jakoś nie przywiązywałam do tego wagi, ale teraz gdy wszystko się zmieniło bardzo życze im, żeby byli razem :wink:
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Mnie najbardziej ciekawi wątek Moniki. Świetnie ją Artur i jego ojciec załatwili. Zasłużyła na to. Czy w końcu wyda się, co zrobiła dziecku Majki i Pawła????
La vita e bella!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Mnie już nudzą wątki Pawła, który ciagle przypomina sobie Marysię.
Wczoraj jak Paweł i Jan oglądali stare zdjęcia Marysi to dziwne że miała ciemnie włosy ::ke::
Zjaśniały jej :?: Pofarbowała?
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Może farbuje :mrgreen: Ale ta fotka komunijna to napewno Anetka Zając, wpatrzyłem się w jej oczki i to napewno ona! Ale wg mnie ten wątek jest dobry, Marysia była tak blisko Marka tuż obok jego kiosku i nici... Wróciła z Jackiem, teraz on będzie miał dobre alibi, powie ,że chciał zawieźć Majke do szpitala ale ona nie chciała...
Trójkącik Mariusz/Klaudia/Henryk jest dość dziwny... Ale to wszystko wina Klaudii bo mogła powiedzieć Henrykowi prawde o swoim wieku a nie ukrywała to i jeszcze nie mówi prawdy co łączy ją z Mariuszem, nie dziwie się jemu ,że jest zazdrosny ale on też przesadza. Czuje się zagrożony, ale daje dowód miłości do Klaudii.
A Kinga i Emas ładnie razem wyglądają, on jest bardzo przystojny a ona szalona, coś z tego może być!

Gratulacje dla Pm z okazji 500 odcinka!
A ja kupiłem na allegro zdjecie Anety Zając z autografem:
Obrazek
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Racja, Emas to bardzo intrygujący facet i przystojny też :wink: Te wyświetlana zdjęcia :shock: Czy to średniowiecze?Mogli pokazać normalny album ze zdjęciami...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Mnie się tak wydaje że ten Emas jest niewidomy...
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Irma pisze:Mnie się tak wydaje że ten Emas jest niewidomy...
Bo jest :cry:
ODPOWIEDZ