Pierwsza miłość
- Marek Forrester
Majka stara się sobie wszystko przypomnieć, pyta i chce się jak najwięcej dowiedzieć, Jacek się boi ,że wyda się w końcu kim jest i jak trafiła na wieś więc chce zmusić ją do pracy aby myślała o niej a nie o wydarzeniach sprzed kilku dni. Biedna dziewczyna stała się teraz niewolnicą!
Jestem ciekaw spotkania Kingi z Emasem, ciekawe czy jej uczucie nie zgaśnie kiedy dowie się ,że chłopak jest... [shadow=black]nie widomy[/shadow]. Mam nadzieje ,że to Kinge nie zrazi i poznają się bliżej, on wydaje się być przystojny, Kinga jest szalona i z tego może być fajna parka!
Jestem ciekaw spotkania Kingi z Emasem, ciekawe czy jej uczucie nie zgaśnie kiedy dowie się ,że chłopak jest... [shadow=black]nie widomy[/shadow]. Mam nadzieje ,że to Kinge nie zrazi i poznają się bliżej, on wydaje się być przystojny, Kinga jest szalona i z tego może być fajna parka!
Nobody does it better
- Marek Forrester
Debora.... Takie informacje cieniujemy. Czytałaś regulamin forum
Nie wszyscy czytają ŚS i chcą wiedzieć o postaciach spoilerowych i takich wydarzeniach!
Tiril kilka tematów wcześniej wszystko pisze, Majka jest świadkiem koronnym w sprawie mafiozy i jeden z policjantów wydał ją i w aucie który przewoził Marysie wybuchła strzelanina, Marysia uciekła, potrącił ją samochód Jacka który ze strachu zawiózł Marysię do siebie do domu, teraz ona nic nie pamięta a on wmawia jej ,że znalazł ją w lesie.
Tiril kilka tematów wcześniej wszystko pisze, Majka jest świadkiem koronnym w sprawie mafiozy i jeden z policjantów wydał ją i w aucie który przewoził Marysie wybuchła strzelanina, Marysia uciekła, potrącił ją samochód Jacka który ze strachu zawiózł Marysię do siebie do domu, teraz ona nic nie pamięta a on wmawia jej ,że znalazł ją w lesie.
Nobody does it better
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
-
Gabra-Sheila
- Marek Forrester
Może farbuje
Ale ta fotka komunijna to napewno Anetka Zając, wpatrzyłem się w jej oczki i to napewno ona! Ale wg mnie ten wątek jest dobry, Marysia była tak blisko Marka tuż obok jego kiosku i nici... Wróciła z Jackiem, teraz on będzie miał dobre alibi, powie ,że chciał zawieźć Majke do szpitala ale ona nie chciała...
Trójkącik Mariusz/Klaudia/Henryk jest dość dziwny... Ale to wszystko wina Klaudii bo mogła powiedzieć Henrykowi prawde o swoim wieku a nie ukrywała to i jeszcze nie mówi prawdy co łączy ją z Mariuszem, nie dziwie się jemu ,że jest zazdrosny ale on też przesadza. Czuje się zagrożony, ale daje dowód miłości do Klaudii.
A Kinga i Emas ładnie razem wyglądają, on jest bardzo przystojny a ona szalona, coś z tego może być!
Gratulacje dla Pm z okazji 500 odcinka!
A ja kupiłem na allegro zdjecie Anety Zając z autografem:

Trójkącik Mariusz/Klaudia/Henryk jest dość dziwny... Ale to wszystko wina Klaudii bo mogła powiedzieć Henrykowi prawde o swoim wieku a nie ukrywała to i jeszcze nie mówi prawdy co łączy ją z Mariuszem, nie dziwie się jemu ,że jest zazdrosny ale on też przesadza. Czuje się zagrożony, ale daje dowód miłości do Klaudii.
A Kinga i Emas ładnie razem wyglądają, on jest bardzo przystojny a ona szalona, coś z tego może być!
Gratulacje dla Pm z okazji 500 odcinka!
A ja kupiłem na allegro zdjecie Anety Zając z autografem:
Nobody does it better