Kuba Wojewódzki
- Marek Forrester
Ale ten z Boys'ów nie ma za grosz samokrytyki i starał się u Kuby lansować na jakąś megagwiazdę , a przecież on nwet nie jest gwiazdą.Zero skromnoście.
A najlepsze było to jak powiedział , że sprzedawł więcej płyt od Rubika ."I ,że płyty normalnie powinny być platynowe.Pytanie . Dlaczego nie są?
Całe szczęście ,ze disco-polo umarło.
I nie porównywałbym disco -polo do BB bo aktorzy z BB są rozpoznawalni, a piosenkarze dico -polo raczej nie
A najlepsze było to jak powiedział , że sprzedawł więcej płyt od Rubika ."I ,że płyty normalnie powinny być platynowe.Pytanie . Dlaczego nie są?
I nie porównywałbym disco -polo do BB bo aktorzy z BB są rozpoznawalni, a piosenkarze dico -polo raczej nie
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A co to jest BB ::ysz:
Ja myślałam,że disco polo przemineło a tu okazuje się przeżywa renesans
Widocznie wiele lludzi słucha i bawi się przy disco polo a po prostu wstydzi się do tego przyznać.Coś tak jak z Modą na sukces.Niby nikt nie ogląda a wszyscy wiedzą kto z kim gdzie i dlaczego 
Ja myślałam,że disco polo przemineło a tu okazuje się przeżywa renesans
Team Hunter:)A jak!
Oj, mylisz sięTkk_Bolly pisze:Ale ten z Boys'ów nie ma za grosz samokrytyki i starał się u Kuby lansować na jakąś megagwiazdę , a przecież on nwet nie jest gwiazdą.Zero skromnoście.
A najlepsze było to jak powiedział , że sprzedawł więcej płyt od Rubika ."I ,że płyty normalnie powinny być platynowe.Pytanie . Dlaczego nie są?Całe szczęście ,ze disco-polo umarło.
Pamiętam moją studniówkę. Moja klasa wpadła na genialny pomysł żeby disco-polo było na naszej studnióweczce, ale oczywiście wszyscy, że będzie "wiocha", a skończył się tak, że po części artystycznej DJ puścił pare piosenek i nagle wszyscy na parkiecie
Do tego dochodzą wesela, imprezki firmowe itp.
Apropos rzekomej 'śmierci disco-polo' to muszę Cię zmartwić
Co złego, to nie ja 
Ja także się zgadzamMisia pisze:Dobrze anka mówisz.Jak wesele czy impreza plenerowa to nie może obejść się bez takich piosenek.Wszyscy się na nich dobrze bawią
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
W moim mieście naszczęście nie grają wogóle disco-polo , przynajmniej nic o tym mi nie wiadomo , więc się cieszęanka_ pisze: Oj, mylisz sięNa imprezach plenerowych cześto grają zespoły disco-polo i wszyscy się dobrze bawią
A ilość sprzedanych płyt? Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że tych pły sprzedaje się cała masa
Może dlatego, że są tanie, a może dlatego, że ludzie 'wstawieni' się przy tym dobrze bawią
Apropos rzekomej 'śmierci disco-polo' to muszę Cię zmartwićProponuje odwiedzić jakieś mniejsze miasteczko
A co do sprzedanych płyt . To dla mnie oczywiste jest , że te płyty się nie sprzedawają wogóle . Ba , nawet większości nie ma w sklepach .Pozatym niby dlaczego Meler nie przyznał się jakie mają nakłady. Pozatym nie ma większości nawet w sklepach .
Pozatym polecam prześledzić Olis olis.zpav.pl czyli Oficjalną Listę Sprzedaży płyt. I naprawdę za wiele płyt zeby zyskać miejsce 50 nie trzeba sprzedać (przecież to jest Poska) a żadnej grupie disco-polo się to nie udaje .Polecam poszperać także w archiwum .Wtedy powinno się wydać wszystko jasne
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
A ja lubię i słucham disco polo. Ale takiego dobrego. Nie jakies tam "majteczki w kropeczki". Polecam balladę Boysów "Serce z kamienia"mucha331 pisze:Ja także się zgadzamMisia pisze:Dobrze anka mówisz.Jak wesele czy impreza plenerowa to nie może obejść się bez takich piosenek.Wszyscy się na nich dobrze bawiąWszyscy udają, że nienawidzą disco-polo, a jak przyjdzie co do czego, to podczas imprez nucą te zabawne teksty piosenek
Zresztą to nie jest disco polo tylko polska muzyka dance. Jakby przetłumaczyć na polski testy piosenek Mandaryny czy innych to też by mówili na to disco polo, a tak mówią na to pop/dance.
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
A ja nie lubie disco polo
.I nigdy nie lubiłam
.Jak było takie popularne to byłam gdzieś tak w IV klasie podstawówki i już wtedy narażałam się rówiesnikom gdy mówiłam,że to szajs
.Nie znosiłam tego
A poza tym nie na wszystkich weselach leci disco polo-na szczęście.Na tych na których byłam(jak żenili się moi kuzyni) nie było żadnych takich "przebojów"::chytry::
A poza tym nie na wszystkich weselach leci disco polo-na szczęście.Na tych na których byłam(jak żenili się moi kuzyni) nie było żadnych takich "przebojów"::chytry::
-
Gośka
CO do Kuby W. to muszę przyznać, że na TVNie idzie na niego patrzeć i jest kupa śmiechu 
Ostatnio odcniek też wymiatał
Iwan bez delfina -trochę zadżumiony ale może być
Koleś z Boysów (mój dawny idol
) - też wyszedł cacy
Nie słcuham disko-polo ale uwielbiam się bawić przy muzyce tego typu
Ostatnio na jutubie oglądałam sobie stare klipyi aż się wzruszyłam
Na tą muzykę nie ma co się gorszyć
Jest pcoieszna i poprawia humor:D
Pozdrawiam
Ostatnio odcniek też wymiatał
Iwan bez delfina -trochę zadżumiony ale może być
Koleś z Boysów (mój dawny idol
Pozdrawiam
Nasz Kubuś chyba ma kłopoty
Zresztą, przeczytajcie sami:
Kłopoty Kuby
I co o tym sądzicie? Bierze, czy nie bierze? Był klienten gangu, czy też nie? Kto ma rację w tej sprawie?
Kłopoty Kuby
I co o tym sądzicie? Bierze, czy nie bierze? Był klienten gangu, czy też nie? Kto ma rację w tej sprawie?
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...