Kuba Wojewódzki

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
LoLex

Post autor: LoLex »

Żora wydaje mi się strasznym egocentrykiem. :roll: Fajnie dobrani goście, więc raczej dziś Kubę obejrzę. 8)
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Ale Kuba jeździ bo Johnie Porterze
Nazywa go dziadem i mówi , że pewnie nie dożyje Euro 2012 ::loll::
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Skąd Kuba wczoraj wiedział ,że Ivan przegrał... ::ke:: ::ke::

Kuba zdecydowanie popierał Boys ::jezyk::
Ale mikał rację, disco polo nigdy nie przeminie i wiele ludzi woli bawić się przy takich kawałkach niż przy technie, disco polo ma fanów takich jak Moda, są, oglądają a nie mówią o tym głośno.
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Alexander pisze:Skąd Kuba wczoraj wiedział ,że Ivan przegrał... ::ke:: ::ke::
Nic nie jesteś domyślny ::plask wczolo:
Wojewódzki( podobnie jak w zeszłym roku) nagrał dwie wersje( wstępu) programu i po ogłoszeniu wyników TzG realizatorzy wybrali odpowiednią wersję- w tym wypadku przegraną Iwana ::jezyk::
Tkk_Bolly

Ale ten z Boys'ów nie ma za grosz samokrytyki i starał się u Kuby lansować na jakąś megagwiazdę , a przecież on nwet nie jest gwiazdą.Zero skromnoście.
A najlepsze było to jak powiedział , że sprzedawł więcej płyt od Rubika ."I ,że płyty normalnie powinny być platynowe.Pytanie . Dlaczego nie są? ::loll:: Całe szczęście ,ze disco-polo umarło.

I nie porównywałbym disco -polo do BB bo aktorzy z BB są rozpoznawalni, a piosenkarze dico -polo raczej nie
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A co to jest BB ::ysz:

Ja myślałam,że disco polo przemineło a tu okazuje się przeżywa renesans ::rad:: Widocznie wiele lludzi słucha i bawi się przy disco polo a po prostu wstydzi się do tego przyznać.Coś tak jak z Modą na sukces.Niby nikt nie ogląda a wszyscy wiedzą kto z kim gdzie i dlaczego :lol:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Tkk_Bolly pisze:Ale ten z Boys'ów nie ma za grosz samokrytyki i starał się u Kuby lansować na jakąś megagwiazdę , a przecież on nwet nie jest gwiazdą.Zero skromnoście.
A najlepsze było to jak powiedział , że sprzedawł więcej płyt od Rubika ."I ,że płyty normalnie powinny być platynowe.Pytanie . Dlaczego nie są? ::loll:: Całe szczęście ,ze disco-polo umarło.

I nie porównywałbym disco -polo do BB bo aktorzy z BB są rozpoznawalni, a piosenkarze dico -polo raczej nie
Oj, mylisz się ;) Na imprezach plenerowych cześto grają zespoły disco-polo i wszyscy się dobrze bawią 8) A ilość sprzedanych płyt? Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że tych pły sprzedaje się cała masa ::krzyw:: Może dlatego, że są tanie, a może dlatego, że ludzie 'wstawieni' się przy tym dobrze bawią 8)

Pamiętam moją studniówkę. Moja klasa wpadła na genialny pomysł żeby disco-polo było na naszej studnióweczce, ale oczywiście wszyscy, że będzie "wiocha", a skończył się tak, że po części artystycznej DJ puścił pare piosenek i nagle wszyscy na parkiecie 8) I co ciekawe wszyscy znali słowa :lol: I zajebiście się bawili :mrgreen:

Do tego dochodzą wesela, imprezki firmowe itp. ;)

Apropos rzekomej 'śmierci disco-polo' to muszę Cię zmartwić ;) Proponuje odwiedzić jakieś mniejsze miasteczko :lol:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Dobrze anka mówisz.Jak wesele czy impreza plenerowa to nie może obejść się bez takich piosenek.Wszyscy się na nich dobrze bawią :mrgreen:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Misia pisze:Dobrze anka mówisz.Jak wesele czy impreza plenerowa to nie może obejść się bez takich piosenek.Wszyscy się na nich dobrze bawią :mrgreen:
Ja także się zgadzam ::ok:: Wszyscy udają, że nienawidzą disco-polo, a jak przyjdzie co do czego, to podczas imprez nucą te zabawne teksty piosenek :wink:
Tkk_Bolly

anka_ pisze: Oj, mylisz się ;) Na imprezach plenerowych cześto grają zespoły disco-polo i wszyscy się dobrze bawią 8) A ilość sprzedanych płyt? Przecież nie od dzisiaj wiadomo, że tych pły sprzedaje się cała masa ::krzyw:: Może dlatego, że są tanie, a może dlatego, że ludzie 'wstawieni' się przy tym dobrze bawią 8)

Apropos rzekomej 'śmierci disco-polo' to muszę Cię zmartwić ;) Proponuje odwiedzić jakieś mniejsze miasteczko :lol:
W moim mieście naszczęście nie grają wogóle disco-polo , przynajmniej nic o tym mi nie wiadomo , więc się cieszę

A co do sprzedanych płyt . To dla mnie oczywiste jest , że te płyty się nie sprzedawają wogóle . Ba , nawet większości nie ma w sklepach .Pozatym niby dlaczego Meler nie przyznał się jakie mają nakłady. Pozatym nie ma większości nawet w sklepach .

Pozatym polecam prześledzić Olis olis.zpav.pl czyli Oficjalną Listę Sprzedaży płyt. I naprawdę za wiele płyt zeby zyskać miejsce 50 nie trzeba sprzedać (przecież to jest Poska) a żadnej grupie disco-polo się to nie udaje .Polecam poszperać także w archiwum .Wtedy powinno się wydać wszystko jasne :wink:
Awatar użytkownika
gregi

Post autor: gregi »

mucha331 pisze:
Misia pisze:Dobrze anka mówisz.Jak wesele czy impreza plenerowa to nie może obejść się bez takich piosenek.Wszyscy się na nich dobrze bawią :mrgreen:
Ja także się zgadzam ::ok:: Wszyscy udają, że nienawidzą disco-polo, a jak przyjdzie co do czego, to podczas imprez nucą te zabawne teksty piosenek :wink:
A ja lubię i słucham disco polo. Ale takiego dobrego. Nie jakies tam "majteczki w kropeczki". Polecam balladę Boysów "Serce z kamienia" :serce:
Zresztą to nie jest disco polo tylko polska muzyka dance. Jakby przetłumaczyć na polski testy piosenek Mandaryny czy innych to też by mówili na to disco polo, a tak mówią na to pop/dance.
"...such a lonley little girl in a cold, cold world, there's someone who needs you" Jeanny/Mandaryna
Awatar użytkownika
Ireth

Post autor: Ireth »

A ja nie lubie disco polo ::krzyw:: .I nigdy nie lubiłam ::krzyw:: .Jak było takie popularne to byłam gdzieś tak w IV klasie podstawówki i już wtedy narażałam się rówiesnikom gdy mówiłam,że to szajs ::ysz:: .Nie znosiłam tego :roll:
A poza tym nie na wszystkich weselach leci disco polo-na szczęście.Na tych na których byłam(jak żenili się moi kuzyni) nie było żadnych takich "przebojów"::chytry::
Gośka

Post autor: Gośka »

CO do Kuby W. to muszę przyznać, że na TVNie idzie na niego patrzeć i jest kupa śmiechu :D
Ostatnio odcniek też wymiatał :mrgreen:
Iwan bez delfina -trochę zadżumiony ale może być :D

Koleś z Boysów (mój dawny idol :mrgreen: ) - też wyszedł cacy :D Nie słcuham disko-polo ale uwielbiam się bawić przy muzyce tego typu :D Ostatnio na jutubie oglądałam sobie stare klipyi aż się wzruszyłam :D Na tą muzykę nie ma co się gorszyć ;) Jest pcoieszna i poprawia humor:D

Pozdrawiam
Tkk_Bolly

Po ostatnim odcinku straciłem całą sympatie do Wodeckiego ::kwasny::
Za to Agata Klusza bardzo symptyczna , mogła by być w kolejnym TzG lub w JOŚ
Awatar użytkownika
nutelka

Post autor: nutelka »

Nasz Kubuś chyba ma kłopoty ::bojesie:: Zresztą, przeczytajcie sami:
Kłopoty Kuby

I co o tym sądzicie? Bierze, czy nie bierze? Był klienten gangu, czy też nie? Kto ma rację w tej sprawie? ::ysz::
... i ślubuję Ci uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę...
ODPOWIEDZ