Morgan DeWitt

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Mareczek

Post autor: Mareczek »

Ja zawsze lubiłem Morgan. Wszyscy mówią, że ona jest już nudna, a ja sądze że to Stephanie lub Ridge są nudni ::ok:: Morgan durzo wnosi do serialu i za to ją lubię :serce: :serce: :serce:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Debora pisze:xxxxxxxxxxxxxxxxx ::loll:: ::loll::
Spoiler!
Ostatnio zmieniony 2007-05-04, 23:28 przez Adex-fan Brooke, łącznie zmieniany 1 raz.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Adex-fan Brooke pisze:
Debora pisze:xxxxxxxxxxxxxxloll:: ::loll::
Spoiler!
Czy aż takim problemem jest zapamiętać, że to jest dział niespoilerowy?! :roll:

A co do Morgan, to już mnie trochę denerwuje ten cały wątek z więzieniem Taylor... Nie wierzę, że Tay nie umie zdjąć tego czegoś z nogi... :roll:
Ale swoją drogą ciekawe co by zrobiła Morgan gdyby Ridge jednak okazał jej trochę zainteresowania i chciał się z Nią spotykać :?
Ostatnio zmieniony 2007-05-04, 23:29 przez paulincia, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Morgan chyba telepatycznie dała część swojej głupoty i psychopatycznych uwarunkowań Timowi bo ten jest w niej całkowicie zadurzony, opętała go, stali się wspólnikami. Czy tak postępuje psycholog?! :roll: I tak pewnie im nie wyjdzie, Ridge uruchomił szare komórki więc może odszuka Taylor i ją uwolni. ::kwasny::
Gośka

Post autor: Gośka »

Postać fajnie ubarwia serial to prawda :) Co jak co ale szajbusy w "Modzie...." zawsze przykuwały moją uwagę :D Ale z drugiej strasznie też mnie drażni ta postać :P

Dziś pewno "Moda..." jak zwykle o tej samej porze :) Ciekawe co dziś będzie :D

Pozdrawiam!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

A mnie wczoraj przemknęło przez głowę, ze ciekawe gdzie i jak Taylor załatwia sprawy fizjologiczne np?
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tiril pisze:A mnie wczoraj przemknęło przez głowę, ze ciekawe gdzie i jak Taylor załatwia sprawy fizjologiczne np?
Też o tym myśłałam ::chytry:: No i czy w ogóle się myje?? A jak tak, to czy Tim i Morgan jej towarzyszą w łazience::chytry:: ::krzyw:: ::jezyk::
O spaniu juz nie wspomnę,bo chyba kładzie się koło kominka ::krzyw::
Awatar użytkownika
Cosmo

Tiril pisze:A mnie wczoraj przemknęło przez głowę, ze ciekawe gdzie i jak Taylor załatwia sprawy fizjologiczne np?
Też sie nad tym zastanawiam.
Może dają jej nocnik!? ::loll:: ::ke::
Gośka

Post autor: Gośka »

No jeśc jej napewno dają, bo w prawie każdej akcji z Taylor jest, że dostaje jakieś papu ale jak to jest resztą, ciekawe :D

Wogóle strasznie podobała mi się minka Morgan po tym jak zadzwonił do niej Ridż :D
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cosmo pisze:
Ahahaha ::loll:: ::loll::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Nawet o tym nie pomyślałam :roll: Może do kominka? ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
Goku

Post autor: Goku »

paulincia pisze:
Nawet o tym nie pomyślałam :roll: Może do kominka? ::cojest:: ::cojest:: ::cojest::
W takim razie niech się napije trochę benzyny xP... Byłaby wybuchowa(dosłownie) akcja ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Cosmo

Misia pisze:
Cosmo pisze:
Ahahaha ::loll:: ::loll::
Już widzę Tima wynoszącego nocnik z "zawartością". ::loll:: ::loll:: ::loll::
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Wracając do tematu Morgan: pożądanie do Ridga zaślepia ją strasznie. Nie przewiduje, nie kontroluje, nie zachowuje należytej ostrożności. Po kiego grzyba zgodziła się, by Ridge ją odwiózł. Jedyne, co zaliczam jej na plus, to jej wygląd. Ostatnio wygląda olśniewająco :D
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Morgan zawsze wygladala swietnie, ale w tych dzisiejszych odcinkach rzeczywiscie wygladala jeszcze lepiej. No ale szkoda, ze to jej pragnienie Ridge'a tak strasznie ja zaslepia i wyprawia te rozne rzeczy. Chociaz z drugiej strony takie wariatki sie fajnie oglada :D A w dodatku Sarah Buxton jest naprawde swietna w tej roli :)
ODPOWIEDZ