Ostatnio tam sie dzieją takie wyskoki że sobie daruje.
Adam na starość kompletnie ze świrował. Nie dość że ku mojemu i Goku zaskoczeniu wrzucił się do czołówki na b. długi view (

) to jeszcze jego postać tak świruje. Swoją drogą - B@r widziałeś czołówke AMC v11 z nowymi zdjęciami początkowymi? Szkoda że wyrzucili zdjecia Marii i Edmunda

Ja chce come back Evy LaRue!!! Oglądałbym każdy odcinek z jej udziałem.
Wracając do Adama to w v12 licze na czołówke z kolejnością: Erica, Adam... xDD I view Adama ma trwać min. 10 minut żebyśmy sie mogli napatrzeć
Powrót Greenlee to beznadzieja, bez Rebeccy Budig to nie to samo. Sabina Singh jest taka oo, a rozwód mogli załatwić przed jej wyjazdem. Kompletnie na bok zszedł wątek Kendall i Spike'a, zasłonięty przez wątek Ryan/Annie do czego ma teraz dołączyć znów Greenlee. Ehh.. Kendall pojawia się rzadko, ostatnio była zwzględu na Greenlee.
Dalej.. Beznadziejne pojawienie się Avy - identyczna jak Lily, zresztą też grana przez Leven Rambin, i zakochała się w niej połowa PV (a Adam nie ;<), a miałem nadzieje że bedzie miała wątek z Aidanem (którego dalej nie ma! jeszcze mi go na recurring wyślą ;/)
Janet to kompletna wariatka.
Zapowiada się Colby/Sean/Ava... ^^
I wreszcie stała reaktywacja Jonathan&Lily