No i nareszcie Polska wyszła z twarzą
Po tym ośmieszeniu z Ich Troje i Ivanem i Delfinem (te zespoły to dosłownie koneic świata) nareszcie pokazaliśmy Europie, że coś tam potrafimy
Z pewnością awansujemy do finału, ale podejrzewam, że w finale już niestety dużego sukcesu nie będzie. Ale i tak uważam, że wszysliśmy naprawdę z twarzą, po tamtych latach, narpawdę było dobrze.
Po tym ośmieszeniu z Ich Troje i Ivanem i Delfinem (te zespoły to dosłownie koneic świata) nareszcie pokazaliśmy Europie, że coś tam potrafimy
Z pewnością awansujemy do finału, ale podejrzewam, że w finale już niestety dużego sukcesu nie będzie. Ale i tak uważam, że wszysliśmy naprawdę z twarzą, po tamtych latach, narpawdę było dobrze.
Były takie głupie piosenki ,że nasza na trym tle całkiem dobrze wypadła .
Podobają mi się piosenki : Bułgarii, Gruzji, Andory i Turcji
Podobają mi się piosenki : Bułgarii, Gruzji, Andory i Turcji
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Białoruś , Białoruś i jeszcze raz Białoruś .
Dla mnie Koldun był najlepszy i mam nadzieję , że wygra.
No i do 2-giego etapu obowiązkowo Polska , wydaje mi się , że mają szanse , bo piosenki w półfinale dość kiepskie
Mi podobały się także utwory z państw Turcji Austrii Norwegii Cypru oraz Czarnogóry.
Dla mnie Koldun był najlepszy i mam nadzieję , że wygra.
No i do 2-giego etapu obowiązkowo Polska , wydaje mi się , że mają szanse , bo piosenki w półfinale dość kiepskie
Mi podobały się także utwory z państw Turcji Austrii Norwegii Cypru oraz Czarnogóry.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Fatalne piosenki, przeciętne umiejętności wokalne, nieciekawe show, brak melodyjności piosenek. Bluesowa Węgierka jako jedyna zaprezentowała dobry wokal i przyjemną dla ucha kompozycję. Ciekawy i dobry wokalnie też występ Polski. Jedna z gorszych Eurowizji za moich lat. Może w finale będzie coś ciekawszego. 
Niestety musimy się pogodzić z tym, że na Eurowizji przewagę zawsze będą miały kraje bałkańskie. 
To jest skandal
Oprócz Białorusii wszystkie kraje , które się dostały do finału miały beznadziejne piosenki .
Może Turcja jeszcze ujdzie . Ja nie wiem czym się kierują kraje odnośnie głosowania
Wogóle to była najgorsza Eurowizja od lat .
Ja będe się kierował w sobotę zdecydowanie JAK ONI ŚPIEWAJĄ , kończę z Eurowizją
Oprócz Białorusii wszystkie kraje , które się dostały do finału miały beznadziejne piosenki .
Może Turcja jeszcze ujdzie . Ja nie wiem czym się kierują kraje odnośnie głosowania
Wogóle to była najgorsza Eurowizja od lat .
Ja będe się kierował w sobotę zdecydowanie JAK ONI ŚPIEWAJĄ , kończę z Eurowizją
Ostatnio zmieniony 2007-05-10, 23:52 przez Tkk_Bolly, łącznie zmieniany 1 raz.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Ale szajs przeszedł
Po prostu załamka, kto na takie @#$%& głosuje
Moje trzy główne typy (oczywiście pomijając Polskę, która się dobrze wyróżniała na tle grupy) to były Holandia-taka popowa, przyjemna piosnka
, Węgry - zgadzam się z LoLexem, oraz Łotwa - super tenory
Po raz kolejny pomyślałam sobie "obejrzyj, może w tym roku coś się zmieniło i do finału dojdą naprawdę dobre zespoły", po raz kolejny sie bardzoooo rozczarowałam, żeby nie powiedzieć wkurzyłam
Nie żeby mi zależało, ale trochę to męczące że wygrywa choćby Gruzja z panią która fałszowała niemiłosiernie, czy zespól z nr 1 który był żenujący
Ogólnie jestem zdegustowana

Moje trzy główne typy (oczywiście pomijając Polskę, która się dobrze wyróżniała na tle grupy) to były Holandia-taka popowa, przyjemna piosnka
Po raz kolejny pomyślałam sobie "obejrzyj, może w tym roku coś się zmieniło i do finału dojdą naprawdę dobre zespoły", po raz kolejny sie bardzoooo rozczarowałam, żeby nie powiedzieć wkurzyłam
Ogólnie jestem zdegustowana