Ja w sobotę nie oglądam już eurowizji!Niby po co jak nie ma naszego reprezententa...pf Żeby jeszcze te piosenki ,które przeszły były jakieś dobre...moim zdaniem nasza piosenka wyróżniała się z pośród tego tłumu ale po reakcji ludzi tam w tym studiu podejrzewałam,że raczej nie zajdziemy daleko
Spośród tych 28 piosenek było kilka fajnych niepowiem ale większość
bez komentarza... 
Team Hunter:)A jak!
Wogóle Polska powinna zastanowić się nad wycofaniem z Eurowizji , mieliśmy teraz naprawdę dobrą piosenkę .I okazało się , że na Eurowizje potrzebny jest kicz i tandeta.
I jeszcze nawet nie przeszedł DJ Bobo ze Szwajcarii , ani Cypr
I jeszcze nawet nie przeszedł DJ Bobo ze Szwajcarii , ani Cypr
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Piosenka nie była powalająca , ale u mnie w 10-tce by się znalazła bo naprawdę nie było żadnej konkurencji .A DJ Bobo jest znany.katarzynka pisze:Tkk_Bolly -> DJ Bobo był beznadziejnyOn osobiście zaśpiewał tragicznie, pozostała dwójka ratowała utwór, ale im się nie udało
Bo to paskud był
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
W latach '90 DJ Bobo był bardzo fajny pod względem piosenek, od czasu piosenki o piesku spadł na dno
Nasza polska reprezentacja to też dno, więc nie zdziwiło mnie że nie dostali się. 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
1. Turcja- jest, 2. Gruzja-jest , 3.Bułgaria-jest 4.Andora-nie ma. Tak czy inaczej moja trójka faworytów znalazła się finalę.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Pomijajac koszmarne piosenki, badziew po prostu.
1. Polska takiej zlej piosenki nie miala. Nawet fajna. Ale kto kazal tym panienkom ubierac sie jak *** i tanczyc w tandetnej klatce. Czerwony gorsecik do tego - makabra. I pomyslec, ze Polska ma do zaoferowania takie lasencje co to moga przy drodze stac
No kto to wymyslil, jeszcze powinny miec futerkowe kajdanki i pejcze. Piosenka na tle tej mizeroty mieli dobra.
2. Migawki miedzy piosenkami byly takie beznadziejne, jakies scenki bez sensu, w zyciu po obejrzeniu migawek z kraju bym do Finlandii nie pojechala. Zawsze mi sie podobaly te filmiki, a tym razem byly takie okropne ...
3. Obejrzalam urywki piosenek tych finalowych tez co w sobote beda -
Jak Niemcy dostana chociaz jeden punkt to sie zdziwie - kto im to wybral
gdzie maja oczy 
4. Takie jakies nijakie to teraz bylo. W tamtym roku przynajmniej spodobalo mi sie kilka piosenek, tym razem lichutko, lichutko ...
1. Polska takiej zlej piosenki nie miala. Nawet fajna. Ale kto kazal tym panienkom ubierac sie jak *** i tanczyc w tandetnej klatce. Czerwony gorsecik do tego - makabra. I pomyslec, ze Polska ma do zaoferowania takie lasencje co to moga przy drodze stac
2. Migawki miedzy piosenkami byly takie beznadziejne, jakies scenki bez sensu, w zyciu po obejrzeniu migawek z kraju bym do Finlandii nie pojechala. Zawsze mi sie podobaly te filmiki, a tym razem byly takie okropne ...
3. Obejrzalam urywki piosenek tych finalowych tez co w sobote beda -
4. Takie jakies nijakie to teraz bylo. W tamtym roku przynajmniej spodobalo mi sie kilka piosenek, tym razem lichutko, lichutko ...
Na codzień nie słucham TJS i nie jestem ich fanką no ale przecież ta piosenka zdecydowanie wyróżniała się z tłumu!W porównaniu do innych była super!Nie nudziła jak inne.Co mi się nie podobało to właśnie ubiory panienek
Wyglądaly jak spod latarnii.
A gdzies pokazywali jak bedą ubrani i były to inne stroje niż mieli wczoraj.Chyba,że mieli to założyć na finał.No to niestety nie bedą mieć tej okazji
Tak sobie myśle jeszcze o tym i w sumie to kto miał na nas glosować?Sami polacy poza granicą to jednak za mało.Potrzebne są głosy innych państw.A jak wiadomo bałkany głosują na swoich sąsiadów,skandynawia na swoich itd A my kto na nas zagłosuje?Niemcy no już to widze...
Tak sobie myśle jeszcze o tym i w sumie to kto miał na nas glosować?Sami polacy poza granicą to jednak za mało.Potrzebne są głosy innych państw.A jak wiadomo bałkany głosują na swoich sąsiadów,skandynawia na swoich itd A my kto na nas zagłosuje?Niemcy no już to widze...
Team Hunter:)A jak!
Ja zacznę od plot
To pewnie nie do końca prawdziwe wyniki (oficjalne dopiero w niedzielę), ale eurowizyjny światek aż huczy
1/Lotwa
2/Serbia
3/Bułgaria
4/Gruzja
5/Białoruś
6/Węgry
7/Mołdawia
8/Turcja
9/Słowienia
10/BJR Macedonia
Wg tych samych wyników Polska była 15.
Ja potem napiszę, jakie mam odczucia. Teraz idę się wygrzać na słoneczku
1/Lotwa
2/Serbia
3/Bułgaria
4/Gruzja
5/Białoruś
6/Węgry
7/Mołdawia
8/Turcja
9/Słowienia
10/BJR Macedonia
Wg tych samych wyników Polska była 15.
Ja potem napiszę, jakie mam odczucia. Teraz idę się wygrzać na słoneczku
Eurowizja schodzi na psy!!piosenki są coraz gorsze,beznajdziejna do kwadratu była piosenka Izraela coś okropnego,nasza w porównaniu do innych była fajna,ale tak ogólnie to przeciętna.
Najbardziej podobała mi się Holandia
Polska 15 miejsce??(gorzej niż Ivan i Delfin)....Wnioskuję,że Europejczycy lubią badziew i nudne piosenki.Piosenki finałowe(pokazywali zajawki)też nie były rewelacyjne Francja,Wlk.Brytania,Niemcy jak zwykle będą mieć najniższe noty,
Najbardziej podobała mi się Holandia
Polska 15 miejsce??(gorzej niż Ivan i Delfin)....Wnioskuję,że Europejczycy lubią badziew i nudne piosenki.Piosenki finałowe(pokazywali zajawki)też nie były rewelacyjne Francja,Wlk.Brytania,Niemcy jak zwykle będą mieć najniższe noty,
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Gdzieś słyszałam że gdyby Edyta wtedy zaśpiewała po angielsku zajęła by pierwsze miejsceMisia pisze:Niewiem może powinniśmy w kolejnych latach śpiewać po polsku.To by nasz kraj wyróżniło bo prawie wszyscy śpiewają po angielskuEdyta zaśpiewała po polsku i drugie miejsce zajęła więc może to jest jakiś sposób...
Ja jestem zadowolony z TJS, wg mnie dali nie złe show i świetnie śpiewali. Nie należy ich gnębić za to ,że Europa wybrała inaczej, i nie można mówić tutaj o wycofywaniu się z konkursu bo takie są jego reguły... Ktoś wygrywa aby ktoś mógł przegrać i na odwrót to konkurs, zabawa ale czasem wydaje mi się ,że bardziej polityczna niż muzyczna. 
Nobody does it better