Post autor: Misia »

Ja w sobotę nie oglądam już eurowizji!Niby po co jak nie ma naszego reprezententa...pf Żeby jeszcze te piosenki ,które przeszły były jakieś dobre...moim zdaniem nasza piosenka wyróżniała się z pośród tego tłumu ale po reakcji ludzi tam w tym studiu podejrzewałam,że raczej nie zajdziemy daleko ::kwasny:: Spośród tych 28 piosenek było kilka fajnych niepowiem ale większość :roll: bez komentarza... ::kwasny::
Team Hunter:)A jak!

Post autor: Tkk_Bolly »

Wogóle Polska powinna zastanowić się nad wycofaniem z Eurowizji , mieliśmy teraz naprawdę dobrą piosenkę .I okazało się , że na Eurowizje potrzebny jest kicz i tandeta.
I jeszcze nawet nie przeszedł DJ Bobo ze Szwajcarii , ani Cypr
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: katarzynka »

Tkk_Bolly -> DJ Bobo był beznadziejny :evil: On osobiście zaśpiewał tragicznie, pozostała dwójka ratowała utwór, ale im się nie udało ::krzyw:: Bo to paskud był ::plask wczolo:

Post autor: Tkk_Bolly »

katarzynka pisze:Tkk_Bolly -> DJ Bobo był beznadziejny :evil: On osobiście zaśpiewał tragicznie, pozostała dwójka ratowała utwór, ale im się nie udało ::krzyw:: Bo to paskud był ::plask wczolo:
Piosenka nie była powalająca , ale u mnie w 10-tce by się znalazła bo naprawdę nie było żadnej konkurencji .A DJ Bobo jest znany.
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie

Post autor: Adex-fan Brooke »

W latach '90 DJ Bobo był bardzo fajny pod względem piosenek, od czasu piosenki o piesku spadł na dno :( Nasza polska reprezentacja to też dno, więc nie zdziwiło mnie że nie dostali się. ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city

Post autor: Robi »

1. Turcja- jest, 2. Gruzja-jest , 3.Bułgaria-jest 4.Andora-nie ma. Tak czy inaczej moja trójka faworytów znalazła się finalę.

Post autor: emeralda »

Pomijajac koszmarne piosenki, badziew po prostu.
1. Polska takiej zlej piosenki nie miala. Nawet fajna. Ale kto kazal tym panienkom ubierac sie jak *** i tanczyc w tandetnej klatce. Czerwony gorsecik do tego - makabra. I pomyslec, ze Polska ma do zaoferowania takie lasencje co to moga przy drodze stac ;) No kto to wymyslil, jeszcze powinny miec futerkowe kajdanki i pejcze. Piosenka na tle tej mizeroty mieli dobra.

2. Migawki miedzy piosenkami byly takie beznadziejne, jakies scenki bez sensu, w zyciu po obejrzeniu migawek z kraju bym do Finlandii nie pojechala. Zawsze mi sie podobaly te filmiki, a tym razem byly takie okropne ...

3. Obejrzalam urywki piosenek tych finalowych tez co w sobote beda - ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Jak Niemcy dostana chociaz jeden punkt to sie zdziwie - kto im to wybral ;) gdzie maja oczy ;)

4. Takie jakies nijakie to teraz bylo. W tamtym roku przynajmniej spodobalo mi sie kilka piosenek, tym razem lichutko, lichutko ...

Na codzień nie słucham TJS i nie jestem ich fanką no ale przecież ta piosenka zdecydowanie wyróżniała się z tłumu!W porównaniu do innych była super!Nie nudziła jak inne.Co mi się nie podobało to właśnie ubiory panienek ::ysz:: Wyglądaly jak spod latarnii. ::ysz:: A gdzies pokazywali jak bedą ubrani i były to inne stroje niż mieli wczoraj.Chyba,że mieli to założyć na finał.No to niestety nie bedą mieć tej okazji :|
Tak sobie myśle jeszcze o tym i w sumie to kto miał na nas glosować?Sami polacy poza granicą to jednak za mało.Potrzebne są głosy innych państw.A jak wiadomo bałkany głosują na swoich sąsiadów,skandynawia na swoich itd A my kto na nas zagłosuje?Niemcy no już to widze...
Administrator
Awatar użytkownika
Administrator

Post autor: Oleg »

Ja zacznę od plot ::jezyk:: To pewnie nie do końca prawdziwe wyniki (oficjalne dopiero w niedzielę), ale eurowizyjny światek aż huczy ::cojest::

1/Lotwa
2/Serbia
3/Bułgaria
4/Gruzja
5/Białoruś
6/Węgry
7/Mołdawia
8/Turcja
9/Słowienia
10/BJR Macedonia

Wg tych samych wyników Polska była 15.
Ja potem napiszę, jakie mam odczucia. Teraz idę się wygrzać na słoneczku 8)

Post autor: Debora »

Eurowizja schodzi na psy!!piosenki są coraz gorsze,beznajdziejna do kwadratu była piosenka Izraela coś okropnego,nasza w porównaniu do innych była fajna,ale tak ogólnie to przeciętna.
Najbardziej podobała mi się Holandia :serce:

Polska 15 miejsce??(gorzej niż Ivan i Delfin)....Wnioskuję,że Europejczycy lubią badziew i nudne piosenki.Piosenki finałowe(pokazywali zajawki)też nie były rewelacyjne Francja,Wlk.Brytania,Niemcy jak zwykle będą mieć najniższe noty,
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....

Post autor: justyna18 »

Ja jestem zawiedziana po półfinale. :cry: Przecież nasza piosenaka była najlepsza!!!! Przynajmniej mi sie występ naszych najbardzeij podobał. Nie wiem dlaczego The Jet Set nie przeszli. Szkoda mi ich! :(

Niewiem może powinniśmy w kolejnych latach śpiewać po polsku.To by nasz kraj wyróżniło bo prawie wszyscy śpiewają po angielsku :wink: Edyta zaśpiewała po polsku i drugie miejsce zajęła więc może to jest jakiś sposób...

Post autor: Goku »

Polska powinna śpiewać po polsku!!! Ale niektóre kraje powinny po Angielsku bo z tego co śpiewali nic nie dało się zrozumieć :mrgreen: ::jezyk::

Post autor: Irma »

Misia pisze:Niewiem może powinniśmy w kolejnych latach śpiewać po polsku.To by nasz kraj wyróżniło bo prawie wszyscy śpiewają po angielsku :wink: Edyta zaśpiewała po polsku i drugie miejsce zajęła więc może to jest jakiś sposób...
Gdzieś słyszałam że gdyby Edyta wtedy zaśpiewała po angielsku zajęła by pierwsze miejsce

Post autor: Marek Forrester »

Ja jestem zadowolony z TJS, wg mnie dali nie złe show i świetnie śpiewali. Nie należy ich gnębić za to ,że Europa wybrała inaczej, i nie można mówić tutaj o wycofywaniu się z konkursu bo takie są jego reguły... Ktoś wygrywa aby ktoś mógł przegrać i na odwrót to konkurs, zabawa ale czasem wydaje mi się ,że bardziej polityczna niż muzyczna. ::ysz::
Nobody does it better
ODPOWIEDZ