a no i ta piosenka ze wspomnień Taylor - piątkowego(?) odcinka... kojarze ją, ale nie pamiętam wykonawcy
Oprawa muzyczna serialu
- Adex-fan Brooke
-
anna27
jaka to melodia
witam wszystkich.
mam prośbe- czy ktoś wie kto napisał melodię do tego serialu ( nie chodzi mi o te która sie zaczyna na poczatku i na koncu serialu tylko czasem jest w akcjach kiedy dzieje sie coś smutnego np. kiedy zmarła Becky i słychać " jeszcze czasem jak ktoś umrze lub jest smutek w rodzinie Foresterów lub Spectra ) strasznie mi sie podoba jest taka nastrojowa ale nie wiem kto ja wykonuje. szukałam juz wszędzie i nie mogę jej znaleźć.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
mam prośbe- czy ktoś wie kto napisał melodię do tego serialu ( nie chodzi mi o te która sie zaczyna na poczatku i na koncu serialu tylko czasem jest w akcjach kiedy dzieje sie coś smutnego np. kiedy zmarła Becky i słychać " jeszcze czasem jak ktoś umrze lub jest smutek w rodzinie Foresterów lub Spectra ) strasznie mi sie podoba jest taka nastrojowa ale nie wiem kto ja wykonuje. szukałam juz wszędzie i nie mogę jej znaleźć.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
-
Ryan Lavery
Re: jaka to melodia
Kompozytorami muzyki w "Modzie.." są Jack Allocco i David Kurtz. Niestety żadne z utworów, które słyszymy w tle scenek nie są udostępnione ani w internecie, ani na płytach...anna27 pisze:witam wszystkich.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
- Adex-fan Brooke
Wielka szkoda bo wiele melodii jest świetnych właśnie. Czasem jakieś graja mi w głowie
Pamiętam że u Ciebie tez tak było Martin 
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Re: jaka to melodia
Sarah McLachlan- I will remember you.anna27 pisze:witam wszystkich.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
-
scurek
wielka prośba
Mam wielki problem i prosbe.
Ostanie odcinki w TVP1 były o rzekomej smierci Steffy. Za każdym razem, gdy byla pokazywana Taylor leciala taka sliczna piosenka.
Boze bardzo mi sie podoba.
Czy ktos zna jej tytuł lub chociaz wykonawce?
BARDZO PROSZE O POMOC:(:(
Ostanie odcinki w TVP1 były o rzekomej smierci Steffy. Za każdym razem, gdy byla pokazywana Taylor leciala taka sliczna piosenka.
Boze bardzo mi sie podoba.
Czy ktos zna jej tytuł lub chociaz wykonawce?
BARDZO PROSZE O POMOC:(:(
-
k@tie
Dziś w zapowiedziach leciało "Fallin'" Alici Keys. Wtedy, kiedy to nakręcono to było na topie i świeże, pamiętam bo mam wspomnienia z tamtego okresu z którymi kojarzy mi się ta właśnie piosenka:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Gabra-Sheila