Oprawa muzyczna serialu

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

mółby mi ktoś powiedzieć, co to była za piosenka, co Kim śpiewała w Insomni dla Thorna? Była w takim różowym wdzianku... ;-)
a no i ta piosenka ze wspomnień Taylor - piątkowego(?) odcinka... kojarze ją, ale nie pamiętam wykonawcy :P
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Nie przepadam za piosenkami, jakie "występują" w "Modzie...", ale ta ze wspomnień Taylor i Ridge`a rzeczywiście była piękna... :D
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Primok

Post autor: Primok »

Adex-fan Brooke pisze:
Primok pisze:Geri Halliwell - "It's Raining Men"
Dionne Warwick - "High Upon This Love"
Inna Geri była!
To chyba było w wykonaniu The Weather Girls :P .
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Było Look at me czy jakoś tak, bardzo lubię Geri :serce:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
anna27

jaka to melodia

Post autor: anna27 »

witam wszystkich.
mam prośbe- czy ktoś wie kto napisał melodię do tego serialu ( nie chodzi mi o te która sie zaczyna na poczatku i na koncu serialu tylko czasem jest w akcjach kiedy dzieje sie coś smutnego np. kiedy zmarła Becky i słychać " jeszcze czasem jak ktoś umrze lub jest smutek w rodzinie Foresterów lub Spectra ) strasznie mi sie podoba jest taka nastrojowa ale nie wiem kto ja wykonuje. szukałam juz wszędzie i nie mogę jej znaleźć.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
Ryan Lavery

Re: jaka to melodia

Post autor: Ryan Lavery »

anna27 pisze:witam wszystkich.
mam prośbe- czy ktoś wie kto napisał melodię do tego serialu ( nie chodzi mi o te która sie zaczyna na poczatku i na koncu serialu tylko czasem jest w akcjach kiedy dzieje sie coś smutnego np. kiedy zmarła Becky i słychać " jeszcze czasem jak ktoś umrze lub jest smutek w rodzinie Foresterów lub Spectra ) strasznie mi sie podoba jest taka nastrojowa ale nie wiem kto ja wykonuje. szukałam juz wszędzie i nie mogę jej znaleźć.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
Kompozytorami muzyki w "Modzie.." są Jack Allocco i David Kurtz. Niestety żadne z utworów, które słyszymy w tle scenek nie są udostępnione ani w internecie, ani na płytach... :nie:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Wielka szkoda bo wiele melodii jest świetnych właśnie. Czasem jakieś graja mi w głowie ::rad:: Pamiętam że u Ciebie tez tak było Martin ::jezyk::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
B@r

Re: jaka to melodia

Post autor: B@r »

anna27 pisze:witam wszystkich.
proszę o pomoc.
dziękuję.
Anna
Sarah McLachlan- I will remember you. :wink:
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
scurek

wielka prośba

Post autor: scurek »

Mam wielki problem i prosbe.

Ostanie odcinki w TVP1 były o rzekomej smierci Steffy. Za każdym razem, gdy byla pokazywana Taylor leciala taka sliczna piosenka.
Boze bardzo mi sie podoba.

Czy ktos zna jej tytuł lub chociaz wykonawce?

BARDZO PROSZE O POMOC:(:(
k@tie

Post autor: k@tie »

Ostatnio jak Deacon i Amber robili sobie tatuaże w Vegas i Deacon marzył o Amber to była piosenka Bryana Adamsa z Robin Hooda, nie wiem jaki tytuł.
Awatar użytkownika
Klaudusia

Post autor: Klaudusia »

k@tie pisze:Ostatnio jak Deacon i Amber robili sobie tatuaże w Vegas i Deacon marzył o Amber to była piosenka Bryana Adamsa z Robin Hooda, nie wiem jaki tytuł.
Ta z filmu RH to "(Everthing I Do) I Do It For You" i ona nie leciała w Modzie.
Tytuł tej z marzeń Deacona to "Heaven" :serce:
:serce: Brooke Logan :serce:
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Dziś w zapowiedziach leciało "Fallin'" Alici Keys. Wtedy, kiedy to nakręcono to było na topie i świeże, pamiętam bo mam wspomnienia z tamtego okresu z którymi kojarzy mi się ta właśnie piosenka:)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Właśnie Tiril mnie się bardzo ta piosenka podoba ( i mojemu bratu) ;) więc dzięki za tytuł bo miałam zapytac...
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Proszę bardzo 8)
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

k@tie pisze:Ostatnio jak Deacon i Amber robili sobie tatuaże w Vegas i Deacon marzył o Amber to była piosenka Bryana Adamsa z Robin Hooda, nie wiem jaki tytuł.
Może to była Please Forgive Me? :) Niedawno w zapowiedziach ,,w nastepnym odcinku" leciała piosenka Fallin Alicii Keys ::krzyw::
ODPOWIEDZ