Amber vs Brooke
- Adex-fan Brooke
Warto zauważyć że Brooke jest przekonana że ma rację bo odnosiła w tej nowej rozmowie przykład Amber do siebie mówiąc ważne słowa że wie jak to jest być pomiędzy kimś pewnym z kim można mieć rodzinę a kimś fascynującym
A ogólnie to mi sie kojarzy z łańcuchem pokarmowym Brooke pożera Amber, Stepanie pożera Brooke, wiem głupie skojarzenia

Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
-
Konsti
Podobny jest jeszcze taki łańcuch: Bridget kocha Deacona, Deacon Amber, Amber Ricka, no i może jeszce Rick Amandę, jak kto woli.Adex-fan Brooke pisze:A ogólnie to mi sie kojarzy z łańcuchem pokarmowym Brooke pożera Amber, Stephanie pożera Brooke, wiem głupie skojarzenia![]()
Wracając do tematu: Na początku kibicowałam Brooke. Teraz jestem za Amber, której bardzo nie lubię, ale muszę być obiektywna.
Brooke się niepotrzebnie wtrąca i nazywa Amber zdzirą i dziwką, a sama nie jest lepsza.
Mam nadzieję, że to wszystko się szybko skończy.
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Oj Adex ! , z tym pożeraniem to nie przesadzaj . Brooke może i przegrywa więcej bitew ze Stephani ,ale to przeważnie Logan wygrywa całą wojnę.
Błędem Brooke było to ,że za późno wzieła się za Amber . Gdyby wcześniej interweniowała być może problemu by nie było .
Błędem Brooke było to ,że za późno wzieła się za Amber . Gdyby wcześniej interweniowała być może problemu by nie było .
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Stoję po stronie Amber. Każdy, kto ogląda Modę od długiego czasu wie, że Brook nie jest wcale od Amber lepsza, a zdecydowanie gorsza!!! Zrobiła przecież wiele złego. Nie ma więc żadnego prawa oceniać Amber i wyzywac ją!!
Poza tym ich potyczki przypominają mi potyczki między Brook a Stephanie. Tylko wtedy Brook była tą atakowaną i gorszą. Szybko zapomniała, jak to jest.
Poza tym ich potyczki przypominają mi potyczki między Brook a Stephanie. Tylko wtedy Brook była tą atakowaną i gorszą. Szybko zapomniała, jak to jest.
La vita e bella!
W tej chwili też stoję po stronie Amber.
I Amber i Brooke mają swoje za uszami żadna nie jest święta, ale wydaje mi się, że Brooke niepotrzebnie wtrąca się w sprawy Ricka. Owszem moze mu mówić co o tym myśli i w ten sposób wpłynąć na jego decyzje, ale nie posuwać się do zagrań typu pokazanie zdjęc Amber i ciągłe wyzywanie jej od dziwek, chociaż sama nie jest lepsza ( zmienia facetów jak rękawiczki). Zresztą jak widać jej plan obrócił się przeciwko niej i dobrze. Wkurza mnie jeszcze jedno w Brooke, że sama tak skomlała o abrobatę Stephanie a teraz nie chce chociaż spróbowac zaakceptować Amber, uprzedziła się do niej i już i nawet nie zauważa jak Amber starała się zdobyć jej akceptacje. 
- PetroPython
Całym sercem jestem z Amber, uważam, że Brooke stanowczo przesadza z tymi ździrami, czy szmatami
Szkoda, że Amber jej nie przypomina, kto naprawdę nią jest
Trochę rozumiem Brooke, ale Ricki od samego początku tej znajomości z Amber jest winny
To nie Amber zniszczyła mu życie, tylko Rick. On się do niej przystawiał, w końcu Amber mu uległa. A teraz, kiedy słyszę, że ona zrujnowała życie Ricka, to mam ochotę udusić Brooke
.
Zgadzam się z Tobą w 100%...Ja też trochę rozumiem Brooke, wiem, że się martwi ale niech patrzy na to obiektywnie, bo to nie Amber teraz latała za Rickiem, to nie Amber przerwała ślub itd...a może Brooke o tym już nie pamięta?PetroPython pisze:Całym sercem jestem z Amber, uważam, że Brooke stanowczo przesadza z tymi ździrami, czy szmatamiSzkoda, że Amber jej nie przypomina, kto naprawdę nią jest
Trochę rozumiem Brooke, ale Ricki od samego początku tej znajomości z Amber jest winny
To nie Amber zniszczyła mu życie, tylko Rick. On się do niej przystawiał, w końcu Amber mu uległa. A teraz, kiedy słyszę, że ona zrujnowała życie Ricka, to mam ochotę udusić Brooke
.
Zdecydowanie jestem za Brooke. Przyjęłą Amber do pracy, a ta pięknie jej podziękowała. Okradła ją, ubierała się w jej sukienki, romansowała z jej synem i wielokrotnie go okłamywała. Zanim zaczniecie mówić żle o Brooke musicie postawić się na jej miejscu.
Mam nadzieję, że kiedyś Brooke pozbędzię się tej bezczelnej dziewuchy.
Mam nadzieję, że kiedyś Brooke pozbędzię się tej bezczelnej dziewuchy.
Ja stoje zdecydowanie po stronie Amber.
Brooke chce jak najlepiej dla swoich dzieci i to jest zrozumiałe, ale przy okazji jest też czasami bardzo niesprawidliwa w stsunku do Amber i to mi się w niej strasznie nie podoba. Amber każe rezygnować z swojej miłości poświęcić się, a jak sama była w podobnej sytuacji to nie potrafiła odpuścić.
- Amber Moore
annnia zgadzam się z Tobą w 100% Brooke trochę przesadza wyzywając Amber od szmat itp.annnia pisze:Ja stoje zdecydowanie po stronie Amber.Brooke chce jak najlepiej dla swoich dzieci i to jest zrozumiałe, ale przy okazji jest też czasami bardzo niesprawidliwa w stsunku do Amber i to mi się w niej strasznie nie podoba. Amber każe rezygnować z swojej miłości poświęcić się, a jak sama była w podobnej sytuacji to nie potrafiła odpuścić.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===