Amber vs Brooke

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

No przeciez Brook wie najlepiej o wszystkim i wszystkich ::cojest:: A szczególnie co czuje jej syn ::cojest:: No ale od dziś wie co czuje Amber...przecież ona kocha Deacona... ::krzyw:: ::cojest::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Warto zauważyć że Brooke jest przekonana że ma rację bo odnosiła w tej nowej rozmowie przykład Amber do siebie mówiąc ważne słowa że wie jak to jest być pomiędzy kimś pewnym z kim można mieć rodzinę a kimś fascynującym ::chytry:: A ogólnie to mi sie kojarzy z łańcuchem pokarmowym Brooke pożera Amber, Stepanie pożera Brooke, wiem głupie skojarzenia ::loll:: ::rad::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Adex-fan Brooke pisze:A ogólnie to mi sie kojarzy z łańcuchem pokarmowym Brooke pożera Amber, Stepanie pożera Brooke, wiem głupie skojarzenia ::loll:: ::rad::
A Amber pożera Amandę. :lol:
Konsti

Post autor: Konsti »

To jest oczywiste,ze stawiam na Amber :P :) :D Brooke przegina,nie mogę juz patrzeć na to jak wtraca się w zycie swojego syna :/ Ahhh te mamusie xD :twisted:
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

Adex-fan Brooke pisze:A ogólnie to mi sie kojarzy z łańcuchem pokarmowym Brooke pożera Amber, Stephanie pożera Brooke, wiem głupie skojarzenia ::loll:: ::rad::
Podobny jest jeszcze taki łańcuch: Bridget kocha Deacona, Deacon Amber, Amber Ricka, no i może jeszce Rick Amandę, jak kto woli. :P

Wracając do tematu: Na początku kibicowałam Brooke. Teraz jestem za Amber, której bardzo nie lubię, ale muszę być obiektywna. :P
Brooke się niepotrzebnie wtrąca i nazywa Amber zdzirą i dziwką, a sama nie jest lepsza. :evil:
Mam nadzieję, że to wszystko się szybko skończy. :roll:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Oj Adex ! , z tym pożeraniem to nie przesadzaj . Brooke może i przegrywa więcej bitew ze Stephani ,ale to przeważnie Logan wygrywa całą wojnę.

Błędem Brooke było to ,że za późno wzieła się za Amber . Gdyby wcześniej interweniowała być może problemu by nie było .
Amberanna

Post autor: Amberanna »

Stoję po stronie Amber. Każdy, kto ogląda Modę od długiego czasu wie, że Brook nie jest wcale od Amber lepsza, a zdecydowanie gorsza!!! Zrobiła przecież wiele złego. Nie ma więc żadnego prawa oceniać Amber i wyzywac ją!!
Poza tym ich potyczki przypominają mi potyczki między Brook a Stephanie. Tylko wtedy Brook była tą atakowaną i gorszą. Szybko zapomniała, jak to jest.
La vita e bella!
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

W tej chwili też stoję po stronie Amber. ::ok:: I Amber i Brooke mają swoje za uszami żadna nie jest święta, ale wydaje mi się, że Brooke niepotrzebnie wtrąca się w sprawy Ricka. Owszem moze mu mówić co o tym myśli i w ten sposób wpłynąć na jego decyzje, ale nie posuwać się do zagrań typu pokazanie zdjęc Amber i ciągłe wyzywanie jej od dziwek, chociaż sama nie jest lepsza ( zmienia facetów jak rękawiczki). Zresztą jak widać jej plan obrócił się przeciwko niej i dobrze. Wkurza mnie jeszcze jedno w Brooke, że sama tak skomlała o abrobatę Stephanie a teraz nie chce chociaż spróbowac zaakceptować Amber, uprzedziła się do niej i już i nawet nie zauważa jak Amber starała się zdobyć jej akceptacje. ::kwasny::
Awatar użytkownika
Lizzy

Post autor: Lizzy »

Akurat w tym konflikcie jestem neutralna. Brooke nie ma racji wtrącając się do życia Ricka, a Amber nie lubie aż tak bardzo żeby ją poprzec :twisted: .
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Całym sercem jestem z Amber, uważam, że Brooke stanowczo przesadza z tymi ździrami, czy szmatami ::kwasny:: Szkoda, że Amber jej nie przypomina, kto naprawdę nią jest :lol: Trochę rozumiem Brooke, ale Ricki od samego początku tej znajomości z Amber jest winny ::plask wczolo: To nie Amber zniszczyła mu życie, tylko Rick. On się do niej przystawiał, w końcu Amber mu uległa. A teraz, kiedy słyszę, że ona zrujnowała życie Ricka, to mam ochotę udusić Brooke ::chytry:: .
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

PetroPython pisze:Całym sercem jestem z Amber, uważam, że Brooke stanowczo przesadza z tymi ździrami, czy szmatami ::kwasny:: Szkoda, że Amber jej nie przypomina, kto naprawdę nią jest :lol: Trochę rozumiem Brooke, ale Ricki od samego początku tej znajomości z Amber jest winny ::plask wczolo: To nie Amber zniszczyła mu życie, tylko Rick. On się do niej przystawiał, w końcu Amber mu uległa. A teraz, kiedy słyszę, że ona zrujnowała życie Ricka, to mam ochotę udusić Brooke ::chytry:: .
Zgadzam się z Tobą w 100%...Ja też trochę rozumiem Brooke, wiem, że się martwi ale niech patrzy na to obiektywnie, bo to nie Amber teraz latała za Rickiem, to nie Amber przerwała ślub itd...a może Brooke o tym już nie pamięta?
Onyks

Post autor: Onyks »

Zdecydowanie jestem za Brooke. Przyjęłą Amber do pracy, a ta pięknie jej podziękowała. Okradła ją, ubierała się w jej sukienki, romansowała z jej synem i wielokrotnie go okłamywała. Zanim zaczniecie mówić żle o Brooke musicie postawić się na jej miejscu.
Mam nadzieję, że kiedyś Brooke pozbędzię się tej bezczelnej dziewuchy.
Wercia_Taylor

Post autor: Wercia_Taylor »

Zdecydowanie stawiam ise za B R O O K E!
Awatar użytkownika
annnia

Post autor: annnia »

Ja stoje zdecydowanie po stronie Amber. ::ok:: Brooke chce jak najlepiej dla swoich dzieci i to jest zrozumiałe, ale przy okazji jest też czasami bardzo niesprawidliwa w stsunku do Amber i to mi się w niej strasznie nie podoba. Amber każe rezygnować z swojej miłości poświęcić się, a jak sama była w podobnej sytuacji to nie potrafiła odpuścić.
Awatar użytkownika
Amber Moore

Post autor: Amber Moore »

annnia pisze:Ja stoje zdecydowanie po stronie Amber. ::ok:: Brooke chce jak najlepiej dla swoich dzieci i to jest zrozumiałe, ale przy okazji jest też czasami bardzo niesprawidliwa w stsunku do Amber i to mi się w niej strasznie nie podoba. Amber każe rezygnować z swojej miłości poświęcić się, a jak sama była w podobnej sytuacji to nie potrafiła odpuścić.
annnia zgadzam się z Tobą w 100% Brooke trochę przesadza wyzywając Amber od szmat itp. ::kwasny:: Rozumiem że jako matka Ricka troszczy się o syna i chce dla niego jak najlepiej ale jeśli on postanowił być z Amber to ona powinna uszanować jego decyzję mimo nienawiści którą żywi do synowej. I powinna przestać ingerować w ich życie.
===> Uważaj z kim się moczysz herbatniczku <===
ODPOWIEDZ