Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Kokoszka

Post autor: Kokoszka »

Ale mnie Edzia śmieszy. :serce: ::loll:: ::loll:: ::loll::
Ja ją po prostu kocham. ;)
Kobieta ma jakieś kompleksy, niech się tak dowartościowuje jak chcę, w gruncie rzeczy i tak nic od niej nie zależy. ::ok::
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Szkoda słów na to co wyrabia Edyta Górniak ::cojest::
Nie wiem czy mam się śmiać czy płakać ale żal mi jej... Nie wiem co nią kieruje, oceniamy głównie głos a nie strój i show... Przede wszystkim śpiew...
Nobody does it better
Goku

Post autor: Goku »

Górniak to Sędzia kalosz!!! Tylko Adze kretynka szóstki daje ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Nienawidzę jej!!! Niech ją do psychiatryka zabiorą!!! ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Awatar użytkownika
Kokoszka

Po prostu Edycie się Natasza nie podobała zbytnio, ale jak już to mogła jej 4 dać no, przecież nie fałszowała ani nic.
Fajny komentarz Edzi, co do Agi, jaka ona poetka, o ja fandzole. xD

Agnieszka powinna wygrać. :serce:

Natasza miała fajną minę jak Edzia jej 2 dała. ::loll::
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Niestety, choć kibicuję Agnieszce, to też się mocno zdziwiłam tymi ocenami... ::kwasny:: Według mnie Natasza zaśpiewała lepiej od Agi.

[ Dodano: 2007-05-12, 22:18 ]
Herbuś jest jak Tuskówna w TzG - nic nie umie ale publika na nią głosuje, żenada ::kwasny::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie wiem jak możecie to oglądać, to jest koszmarne, ja nie mogę wytrzymać na tej stacji jak słucham damulki Górniak lub głupich tekstów przesłodzonej Cichopek, tylko jeszcze Ela Zapendowska i Agnieszka Włodarczyk są fajne. Strata czasu ten programik. ::plask wczolo:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
anka_

Post autor: anka_ »

Kibicuję Agnieszce :serce: Ale dzsiejsze występy Nataszy bardzo mi się podobały :serce: Górniakowa zakompleksiona wieśniara! Jak mogła dać Nataszy 2? ::kwasny:: To wykonanie było po prostu boskie! ::ok:: :serce: Moskwa 5 a Natasza 2 ::ke:: Odbija jej :P Boi się konkurencji i faworyzuje cieniasów? Szczerze mówiąc po drugiej piosence Agnieszki myślałam, że Edzia ją skrytukuje... :P Ale chyba już nie chciała żeby na nią gwizdali 8) Pierwsza piosenka w wykonaniu Agni mi się nie podobała - ale jak dla mnie drugą nadrobiła! :mrgreen:
Co złego, to nie ja ;)
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Podobno Edzia mści się na Nataszy bo kiedyś ojciec Nataszy zalazł Edzi za skóre, to żałosne że teraz ona na oczach kamer takie coś odwala ::kwasny::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Ja tam lubię oglądać JOS ::rad::

Tak czułem ,że Edytka przejdzie dalej, czy jest lepsza od Włodka nie wiem ale chyba prezentują równie słaby poziom wokalny. Jednak jak dla mnie decyzja widzów jest zrozumiała gdybym to ja decydował też ocaliłbym Edytę. A co do śpiewania to:
Edyta zaśpiewała ładnie piosenkę od widzów, jej głos pasuje do takich melodyjnych dziewczęcych piosenek, wykonanie piosenki z NDINZ marne ale nie najgorzej. Za tydzień "Smak słów" moja ulubiona ballada :serce:
Marzenka jest dla mnie póki co nie zaskakująca, śpiewa na średnim poziomie, ani dobrze ani źle, jest fajna, lubie ją i sam nie wiem czy powinna odejść czy zostać.
Robert moim zdaniem robi wspaniałe SHOW i nic poza tym, jego piosenki są bardziej mówione niż śpiewane, myśle ,że to on powinien odejść jak najszybciej!
Natasza zaśpiewała przyzwoicie, wykonanie piosenki z NiD było ładne i napewno na tej piosence nieźle się napracowała, opłacało się, przyjemność dla uszu, natomiast piosenka Michaela Jacksona zaśpiewana perfekcyjnie, Nataszka porwała mnie do tańca!
Agnieszka niestety zanudziła mnie śpiewając piosenkę do CPiP (Boże te polskie skróty seriali ::jezyk:: ) nudzilem się szczerze powiem ale za to wynagrodziła mi występ piosenką "Kocham Cię życie", ta ekspresja! 6,6,6 i jeszcze raz sześć!
Co do nominowanych, to Marzenka i Robert, tak czułem myśle ,że pożegnamy Roberta chociaż sam nie wiem... Są dwa powody dla których Robert może zostać:
- Gra w MJM;
- Robie najlepsze show.

Nikt nie zaśpiewał piosenki z "Pierwszej miłości" :zmiesz:: Niech będzie... Za tydzień duety z prawdziwymi gwiazdami! Maryla Rodowicz, Krzysztof Cugowski, Szymon Wydra, Patrycja Markowska i Michał Wiśniewski :D Zapowiada się ciekawie!
Nobody does it better
Goku

Ja od dzisiaj jestem za Nataszą :serce: :serce: :serce:... Agnieszka wkurzyła mnie tym "Ładnie zaśpiewałam"!!! :evil: :evil: :evil: Myślałem, że jest mądrzejsza...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

2 dla Nataszy :shock: To są po prostu kpiny i jaja!!!Niedość,ze dziewczyna super zaśpiewała to jeszcze jak świetnie zatańczyła!To jest show!Ona potrafi wcieliś się w każdą postać,świetnie sobie radzi.Myślałam że Edyta sobie żartuje jak mogła dać 2 ::ysz:: za takie wykonanie?Chyba jest zazdrosna...
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Jak czytam Wasze ( użyję przerobionych słów Goku, z uwzględnieniem interpunkcji) "głupie, nienormalne, idiotyczne, chore psychicznie i w ogóle wrr wrr..." komentarze, to odechciewa mi się tego czytać.

Jak komuś się ten program nie podoba, to niech zaprzestanie go oglądać. Czy ja też mam zaraz zacząć się wypowiadać we wszystkich temacikach, dotyczących Waszych bzdurnych serialików zagranicznych? Obejrzałem kawałek odcinka w TV lub Internecie i mi się nie podoba, więc najlepiej będzie jak jak będę się z nich śmiał i je krytykował- dziwny jest Wasz tok myślenia.

Agnieszka Włodarczyk zaśpiewała boska, wspaniale, con brio i z con amore. Pokazała, że ma w sobie wiele sznyty :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce: :serce:
Piosenki z płyty, którą nagra we wrześniu od razu staną się wielkimi przebojami a jej płyta zajmie honorowe miejsce na mojej półce. Kobieta pięknie wygląda i ma przepiękny głos!!!
Mam nadzieję, ze wystąpi w duecie z moją kochaną Marylą...

Natasza- kompletne beznadzieje. Jak Edzia dała jej 2 punkty to miałem ochotę ją za to ucałować. Pewna siebie Natasza zrozumiała, że chwyty karate są na scenie zbędne... Do tego ona nie jest żadną gwiazdą serialową( występuje w jednym marnym serialu i uważa się za gwiazdę... phi...) Niech się uczy od Agnieszki, która grała w największych polskich produkcjach!!!

Marzenkę też bardzo lubię, chciałbym aby doszła jak najdalej. Teraz powinna odpaść Herbusiowa, następnie Roberto, który prawie w ogóle nie śpiewa( woli robić show niż śpiewać, ale przecież jak nagra płytę, to nikt nie będzie widział jego show, tylko będzie go słuchał- więc dla mnie robienie show jest bezsensowne- podobny tok myślenia reprezentuje Edzia ::jezyk:: ).

Edzia dzisiaj wyglądała pięknie- prawdziwa Pocahontas. Eli też nie da się nie lubić.

Już czekam na występy za tydzień, chciałbym zobaczyć Wiśniewskiego z Moskwą- ich głosy do siebie pasują ::rad::
Goku

Damians pisze:Natasza- kompletne beznadzieje. Jak Edzia dała jej 2 punkty to miałem ochotę ją za to ucałować. Pewna siebie Natasza zrozumiała, że chwyty karate są na scenie zbędne... Do tego ona nie jest żadną gwiazdą serialową( występuje w jednym marnym serialu i uważa się za gwiazdę... phi...) Niech się uczy od Agnieszki, która grała w największych polskich produkcjach!!!
Nie zgodzę się z tobą ::kwasny:: To Aga jest trochę zbyt pewna siebie. Zaśpiewała beznadziejnie po czym jeszcze to "Ładnie zaśpiewałam!!!" ::kwasny:: ::kwasny:: ::kwasny:: Chyba za dużo przebywała z mistrzynią kiczu A.K.A. Górniak

P.S. Wiem, że niektórzy mają problemy z obiektywizmem, ale nie wrzucajcie na Natkę, za to, że wolicie Agę. Dla mnie też Aga była faworytką. Do dzisiaj i jej bezsensownej wypowiedzi jak to ona dobrze śpiewa.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Nie rozumiem Cię Goku. Jeżeli zaśpiewałbym jakąś piosenkę ładnie, to też bym się cieszył, i Aga właśnie się z tego cieszyła. A czy Twoim zdaniem powinna powiedzieć, że zaśpiewała brzydko i się popłakać :?: ::plask wczolo: A w każdym odcinku, jak do tej pory to Natasza była pewna siebie, tak pewna, że nastąpił u niej przerost formy nad treścią( czyli przerost show nad śpiewem).
Popatrz na swoje posty o Edzi Górniak, i dopiero wtedy, wytykaj problemy z obiektywizmem.
Awatar użytkownika
Kokoszka

Misia pisze:Ona potrafi wcieliś się w każdą postać.
Szkoda, że nie potrafi stworzyć czegoś swojego tylko robi puste szoł.
Ładnie zaśpiewała, ale dla mnie nie jest materiałem na POWAŻNĄ artystkę, a pustych gwiazdeczek w Polsce mamy trochę, no dobra może nie aż tak dużo. ::chytry:: :P
Nataszka jest tak pewna siebie, że to aż razi, ale chociaż niczego nie udaje. :P
Te jej uśmiechy, takie miny jakieś dziwne, eee.

Agnieszka. :serce:
Jestem z tobą. ;)

P.S. Zgadzam się z Damiansem w całej rozciągłości.
ODPOWIEDZ