Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Kokoszka pisze:[
P.S. Zgadzam się z Damiansem w całej rozciągłości.
Och, jak miło :D ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Kokoszka pisze:
Misia pisze:Ona potrafi wcieliś się w każdą postać.
Szkoda, że nie potrafi stworzyć czegoś swojego tylko robi puste szoł.
Przecież często sami jurorzy w tym kochana Edzia i różni artyści przyznawali,że Natasza nie kopiuje piosenki i przekazuje własne emocje.No dobra wczoraj może bardzo chciala aby piosenka przypominala oryginał ale fakt jest taki,że nikt inny z tego programu nie potrafil by tak skutecznie naśladować Dżeksona :P Weźmy np jej wykonanie piosenki Rubika.Czy było takie samo jak oryginał?Nie.A może niedawno śpiewane "oczy szeroko zamknięte" sama wokalistka Łez mówiła,ze Natka przedstawila utwór po swojemu.Odniosłam wczoraj wrażenie ,że Edyta Górniak bardzo się wywyższała nad uczestnikami :zmiesz:: No i dajcie spokój,żeby Moswa miał lepszą średnią od Nataszy ::cojest:: Parodia jakaś :? Aga również świetnie śpiewa i myśle,że ona czy wygra czy nie to i tak nagra płytę.Ma świetny głos ::ok::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Tak samo Natasza. Pomimo tego, ze przegra, to i tak nagra płytę :wink:
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Ja zgadzam się z Edytą Górniak i dobrze że dała dla Nataszy dwa. Bardzo ładnie zaśpiewała Agnieszka Włodarzczyk drugą piosenkę pierwszej niestety nie widziałam ale zobaczę dziś w powtórce. Co do zagrożonych wydaje mi się że odpadnie Marzena ale ja wolałabym żeby odpadł Robert
Debora

Post autor: Debora »

Natasza dostała 2 punkty??!!! i to od Edzi?!!!!szok,ale dobrze jej tak,niech nie będzie taka pewna siebie,ja całego nie oglądałam ale ile punktów dostały:
Edyta Herbuś i Natasza(głównie chodzi mi o Elę Z.)i ile dostała Edzia od Edzi??
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

No jaki szok? Przecież napisałem na poprzedniej stronie dlaczego prawdopodobnie Edzia tak robi.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Debora

Szok dlatego,że Natasza dostawała zawsze najwyższe noty,ale pytałam się już jakie dostała oceny od reszty jury i jakie oceny dostała E.Herbuś.
Plis napiszcie bo nie oglądałam całego a jestem bardzo ciekawa.

Goku

Post autor: Goku »

A wg. mnie to Aga jest zbyt pewna siebie :evil: Zaśpiewała tragicznie i zaczęła się kłócić "Ja ładnie zaśpiewałam!!!" jeśli ona zaśpiewała to ładnie to w takim razie Edyta Herbuś śpiewa wspaniale a Natasza Urbańska... Tak dobrze że nie ma określenia :)... Aga się po prostu czuje zbyt pewnie i już widzę jak jej szczena opadnie jak dostanie od kogoś 1 i jeszcze odpadnie :twisted: :twisted: :twisted:... Była moją faworytką, a okazała się być głupią, pewną wygranej(chociaż wcale nie wygra!!!) hipokrytką... Niech już odpadnie z tego programu i się nie wymądrza bo jest nudnaaa...

Proponuję kategorię do następnego programu "Piosenki wrzucające na Edzię G." ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Do tego to chyba Ela bardziej zna się od jakiejś Edyty, która sama nie umie śpiewać a ocenia innych więc sorki, ale skoro Ela dała Natce 6 to nie mogło być źle...

Zaskoczeniem odcinka było dla mnie to że Edytka Herbuś miała wyższą ocenę od Eli niż od Górniakowej ::ke:: ::ke:: ::ke:: :zeby: :zeby: :zeby:

Kilka słów do Edyty Herbuś: Złotko nie umiesz śpiewać więc weź swój tyłek z tego programu i biegnij do "Tańca z Żulami" bo chociaż tam się na coś przydajesz... A trzecie miejsce zostaw dla Marzenki Sztuki. Aha! I nie musisz ubierać się jak prostytutka by dostać wyższą ocenę!!!

P.S. Mam nadzieję że Moskwa odpadnie :twisted: :twisted: :twisted:
Debora

Goku nie przesadzaj,Edzia G ma talent bardzo ładnie śpiewa,ale często źle ocenia.
Chciałabym wiedzieć ile dostała Edyta Herbuś punktów od Eli i Edzi.

Jeżeli Edzia dała Herbusiowej więcej punktów niż Nataszy to jest niesprawiedliwa.

Goku

Debora pisze:Goku nie przesadzaj,Edzia G ma talent bardzo ładnie śpiewa,ale często źle ocenia.
Chciałabym wiedzieć ile dostała Edyta Herbuś punktów od Eli i Edzi.

Jeżeli Edzia dała Herbusiowej więcej punktów niż Nataszy to jest niesprawiedliwa.
Dała więcej... Chyba 3 czy 4 ::plask wczolo:

Edzia G. nie ma talentu!!! Ten jej głosik strasznie mnie wkurza!!! Tego nie da się słuchać!!!

Ona chyba chce by wszyscy śpiewali tak jak ona zaśpiewała hymn!!!

Do tego kiedyś była taka bajka "Mulan" i tam była piosenka Lustro, która w bajce była świetna, bo była śpiewana przez kogoś tam(nie wiem kogo), a osobno była też tragiczna wersja zaśpiewana przez Edytę Górniak ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo: Zrobiła sobie z tej piosenki popowy kawałek ::plask wczolo: ::plask wczolo: ::plask wczolo:
Debora

Dała więcej Herbusiowej??!!!!
Ona chyba się nie zna na muzyce,nie spodziewałam się tego po niej,przecież Edyta Herbuś nie dorasta Nataszy do pięt ::plask wczolo:

Widać,że lubi bardziej Edytę od Nataszy i tym się kieruje ::plask wczolo:

Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Debora pisze: Widać,że lubi bardziej Edytę od Nataszy i tym się kieruje ::plask wczolo:
No przeciez to mówie cały czas ::loll:: i zgrywa damulkę jaka to ona super, to widać nawet jak tylko na chwile zerknie się na ten denny program.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Goku

May pisze:Może i Edyta Górniak nie zna się na muzyce, ale wykonanie przez Nataszę piosenki Jacksona było fatalne ::kwasny:: :nie: .
EE tam :) Mi się bardzo podobało i było bardzo podobne do oryginału, a jak już kiedys mówiłem nienawidzę(!!!) zmienionych wersji... Już wolę fałsz...

Wykonanie "Deszczy niespokojnych" przez Agę było straszne... Już Edzia lepiej "Na dobre i na złe" zaśpiewała...
Debora

May Herbuś nie umie śpiewać,nie lubię Nataszy,ale ona 100 razy lepiej śpiewa niż Herbuś.

Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Goku... Zaraz zaraz teraz to Ty tutaj pokazujesz zazdrość ::jezyk::
Edyta nie powinna dać Nataszy - 2 punktów, to był cios którego nie rozumiem, przecież Natasza zaśpiewała pięknie... Agnieszka również, należały jej się te oceny, a to ,że Aga powiedziała "Ładnie zaśpiewałam" to nie oznacza ,że jest pewna siebie, to oznacza ,że wie jaką ma siłę, wie ,że ma głos i jej podobało się jak zaśpiewała, jest bezpośrednia ale to źle? Natasza też nie zgadza się ,że źle zaśpiewała a w myślach sobie mówi "ładnie zaśpiewałam" z tą różnicą ,że Agnieszka powiedziała to co myśli na głos a Natasza trzyma w sobie.
Nobody does it better
ODPOWIEDZ