Herosi (Heroes)
- Liason-fanka
No coz, watek romantyczny z Claire moglby byc calkiem ciekawy
Ja swego czasu liczylam na pare Claire/Peter, ale kurcze zrobili z niego jej wujka!! Wrrr!!!
Ostatnio zmieniony 2007-05-13, 21:18 przez Liason-fanka, łącznie zmieniany 1 raz.
- Marek Forrester
- Liason-fanka
- Liason-fanka
- Marek Forrester
- Liason-fanka
Wlasnie miedzy innymi dlatego przestalam ogladac cokolwiek w polskiej TV. To, ze sa spoznieni w stosunku do odcinkow w USA jest logiczne i nieuniknione, ale mnie wkurza ze zaczynaja cos emitowac, przerywaja emisje bez zadnych wyjasnien, potem czlowiek nie wie czy bedzie dalej czy nie... Dlatego wypielam sie na polska TV i tylko z netu sciagamAlexander pisze:No co Ty nie będzie LOSTa?
A ja słyszałem plotkę ,że POLSAT wyemituje 3 serię i jeśli ona będzie miała słabą oglądalność jak do tej pory to nie będzie kolejnych serii...
Zdejmują, bo spadła ogladalność. Amerykani przedłużają w nieskończoność swe produkcje - jak Lost właśnie - Polacy nie zawsze muszą nadążać. Ja, jak już tu piszłem, jestem zwolennikiem kończenia seriali, zanim o widzach zacznie się mówić w liczbie pojedyńczej. Skoro więc i tak wymiętam zawsze dość szybko, gdy poziom opada, więc nie robi mi to różnicy.
Trochę odeszliśmy od tematu
Trochę odeszliśmy od tematu
- Liason-fanka
Ale Amerykanie tez zdejmuja seriale z anteny jak spadnie ogladalnosc, w przeciwnym razie wszystkie trwalyby wiecznie
A mnie nic bardziej nie denerwuje niz jak zaczne cos ogladac i z jakiegos powodu nie moge obejrzec ciagu dalszego! No chyba, ze ciagu dalszego nie ma, hehe
A zeby wrocic do tematu to powiem tylko, ze moja ukochana postacia w Heroes jest Hiro!!! On jest totalnie zabojczy i strasznie mnie zawsze rozczula i rozsmiesza
A zeby wrocic do tematu to powiem tylko, ze moja ukochana postacia w Heroes jest Hiro!!! On jest totalnie zabojczy i strasznie mnie zawsze rozczula i rozsmiesza
Ja go nie znoszę
Już nawet w tym wątku pisałem, że jak mróży oczy i nabiera powietrza, by wykorzystać swoje moce, to daje to efekt, na miarę Świata według Kiepskich (Kiepskich, nie Bundych!). [shadow=black]Pod tym względem sceny w kasynie z bodaj 1x05 rządzą...
[/shadow] Ale łączy nas to, że jesteśmy trekerami
i nie lubimy metra 
- Liason-fanka
No może nie być... Sallyfan mi mówił, że czytał, o tym, że od września na TVP1 trzecia seria 4400Alexander pisze:No co Ty nie będzie LOSTa?
Kurde muszę zobaczyć ten serial
- PetroPython