Ja jestem dziwna.
Lubię Kingę.
Uwielbiam Przemka, Artur mnie czasem denerwuje, a mimo to sądze, że Artur powinien być z Kingą...jakoś tak pasują do siebie.
Choć jak będzie z Przemkiem to nie będę specjalnie rozpaczać. ;]
Jeśli nie rozumiesz woni, esencja Cię nie zadowoli...
Amberanna pisze:
Odnoszę zupełnie inne wrażenie. Moim zdaniem jego gra jest bardzo sztuczna. Szczególnie żałosne są sceny, w których gra pijanego. Masakra!
Dla mnie właśne bardzo dobrze zagrał scenę, jak był pijany Lepiej niż Artur i Bartek pod akademikami Nie każdy tak potrafi
Świetny był odc. jak Mariusz kupił sobie ciężarki, a matka się pyta po co to Albo jak Karolina dowaliła braciszkowi celnym stwierdzeniem, że jeśli chce, żeby to lustro powiększało mu mięśnie,musi je najpierw mieć
Ciekawa jestem jaki odc. będzie dziś, ciekawy czy nieciekawy?
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Uwaga spoiler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
(Oleg nie podkreśliłam bo u mnie się nie da)
Powróci....Zosia!Urodzi dziecko,poród odbierze Bartek a wsparciem będzie Artur.Dziewczyna będzie sama bez rodziny,więc o pomoc poprosi Artura.Przy porodzie będzie tak zdenerwowany jak by sam był ojcem.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....
Debora - [shadow=black]Jest też napisane, że możliwe jest to iż Artur jest ojcem ponieważ był z Zosią, a ona bardzo chciała mieć z nim dziecko ... Fajnie będzie jak to się okaże dziecko Artura Może Zosia wróci na stałe [/shadow]
Paweł sobie grzebie... Mógłby dać sobie spokój z mieszaniem się w gangsterskie sprawy. Ani on ani policja nic nie mogą zrobić, rozumie ,że bezczynne czekanie nie jest dobrym wyjściem ale kupowanie broni i marnowanie swojego życia jest jeszcze gorsze. Wiadomo Paweł nie myśli racjonalnie ale nie jest dobrze, nie ma się kto nim opiekować... Brak mu bliskich, gdzie jest jego matka?!
Piękne sceny były dzisiaj z Przemkiem i Kingą. Szczególnie jak Przemek dotykał twarz Kingi żeby ją "zobaczyć"... Bardzo iskrzyło!
Czekam z niecierpliwością na ciąg dalszy!
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".