Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Debora

Post autor: Debora »

Nie w ich wykonaniu,mogli nie brać Kaśki Cichopek bo się do tego nie nadaje.Kasia Skrzynecka jest 100 razy lepsza,choć też jej nie lubię.
Śpieszmy się kochać ludzi,bo tak szybko wyjeżdżają za granicę....

...;:::Lordi,Nirvana,Mettalica:::;....
Goku

Post autor: Goku »

Debora pisze:Nie w ich wykonaniu,mogli nie brać Kaśki Cichopek bo się do tego nie nadaje.Kasia Skrzynecka jest 100 razy lepsza,choć też jej nie lubię.
Cieszmy się, że nie wzięli Magdy Kołek(Mołek :P)... Lubię krzesło, lubię stołek nienawidzę Magdy Mołek!!! :evil: :evil: :evil: ::jezyk:: ::jezyk:: ::jezyk::

Ostatnio Cichopkowa jest znośna - Ibisz mnie bardziej wkurza...
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ibisza lubie ale Kasia ::ysz:: Za słodka. I to ciągłe pytanie How many points?Przesadzili z tym nawiązaniem do eurowizji ::kwasny:: Moim zdaniem..

PS.Coś ostatnio nie widać mamy Agi Włodarczyk.Chyba nie chcieli by dalej wychwalal swoją córkę ::cojest::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
dominik

Post autor: dominik »

Zgadzam się mnie też to wkurzało i było mało ambitne ze strony JOŚ.
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

Pamiętacie, jak kiedyś mówiliśmy o tajemniczym zachowaniu Płoszajskiego jak zasiadł w jury :?: Mówił, że ma pewne plany itd.
Okazało się, że za tydzień w czwartek jest specjalne wydanie JOŚ, w którym wystąpią największe gwiazdy polskiej sceny a prowadzić będzie właśnie on :!: :wink:
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Misia pisze:Ibisza lubie ale Kasia ::ysz:: Za słodka.
Ibisz jest już tak oklepany, prowadził już chyba każdy możliwy teleturniej w Polsacie, niech mi się już nie pokazuje na oczy. A Cichopek jest tam tylko po ty by uatrakcyjnić program. ::plask wczolo:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

W II edycji podobno ma nie zmienić się duet prowadzących.Ibisz wyznał , że razem z Kasią dostali propozycję prowadzenia II edycji i się zgodzili.

Damians , a jakie gwiazdy będą w odcinku specjalnym :?:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Tkk_Bolly pamiętam, że będzie Beata, Klich, Steczkowska, Wydra, Rubik, Cygan, Foremniakowa, Lubaszenko i jeszcze ktoś tam :D :wink:
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Kaśka Klich :serce: Super , że bedzie , moja ulubiona piosenkarka (druga Tatiana)
A Foremniakowa to będzie śpiewała. ::chytry:: Jak tak to pewnie już ma II edycje gwarantowaną
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Damians

Natomiast ja, najbardziej ciesze się z występu Beaty ::rad:: To jedna z moich ulubionych polskich piosenkarek ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

A w czwartek za tydzień ma być jakiś specjalny odcinek JOŚ.O 20.30 ciekawe co nam przez te pół godziny pokażą ::chytry::
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
PetroPython

Post autor: PetroPython »

Damians pisze:Natomiast ja, najbardziej ciesze się z występu Beaty ::rad:: To jedna z moich ulubionych polskich piosenkarek ::rad:: ::jezyk::
Ona jest jedną z lepszych polskich piosenkarek :) . Słyszałem, że podobno miała jakieś problemy z głosem, ale skoro ma wystąpić, to znaczy, że chyba wszystko wróciło do normy 8)
Awatar użytkownika
Damians

Misia pisze:A w czwartek za tydzień ma być jakiś specjalny odcinek JOŚ.O 20.30 ciekawe co nam przez te pół godziny pokażą ::chytry::
A o czym ja się rozpisuję od kilku postów :?: :twisted:
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

W najbliższą (chyba) sobotę gościem w JOŚ będzie MEL C! :D
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Damians

A kto to jest :?: ::chytry::
ODPOWIEDZ