Magda M.
- Mów mi Kasia =D
- Mów mi Kasia =D
- Mów mi Kasia =D
- kimberly1990
Agata i Bartek ślicznie do siebie pasują. Szkoda, że nie są razem. Ale Bartek jest okropny. Odwraca kota ogonem. Taki łąskawy pan pozwala jej do siebie wrócić 
Karolina - straszna. Zamiast powiedzieć Waligórze wprost o co kaman, to nie, bedzie sie potajemnie spotykać z tym szczurem-terapeutą Andrzejem.
Magda i Piotr dziwni. Niby zerwali, ale kurde wydzwaniają do siebie
Karolina - straszna. Zamiast powiedzieć Waligórze wprost o co kaman, to nie, bedzie sie potajemnie spotykać z tym szczurem-terapeutą Andrzejem.
Magda i Piotr dziwni. Niby zerwali, ale kurde wydzwaniają do siebie
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
- katarzynka
Pan Terapeuta, który kiedyś tam miał pomóc Waligórom, podrywa Karolinę
Co za tupet
A ona zamiast wytłumaczyć wszystko z mężem wystaje pod drzwiami juz-prawie-kochanka, disgusting
Bartek był chyba z leksza zaskoczony, że Agata wycofała na trawnik, tego się nie spodziewał
Za to kretyński jest fakt, że w domu to prawie płacze patrząc na jej wielki portret po czym wyskakuje z tekstem, że to jest ostatnia szansa, żeby Agata mogła do niego wrócić
Pan Niepoważny się znalazł...
Rafał i jego kochana mamunia są okropni
On taki paskudnie rozlazły jest, że aż ściska, ona za to namolna i wścibska. Jeśli Agata miałaby się z NIMI (transakcja wiązana
) związać, to by znaczyło, że spadła z piłki do pilatesu
Magda zaczyna mnie coraz bardziej drażnić
Bartek był chyba z leksza zaskoczony, że Agata wycofała na trawnik, tego się nie spodziewał
Rafał i jego kochana mamunia są okropni
Magda zaczyna mnie coraz bardziej drażnić
Zgadzam się z Kimberly, że atmosferę w serialu podtrzymują Karolina i Agata. Bez nich wpatrwanie się w zdjęcia tytułowej bohatrerki byłyby nie do zniesienia. Jestem zwolenniczką poglądu, że trzeba hodować w sobie dziecko, ale Magda jest zbyt infantylna jak dla mnie 
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...