Magda M.

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Cathin

Post autor: Cathin »

Rafał też mnie wkurza troche. Niezbyt go polubiłam odkąd zaczął rwać do Magdy. Ale Barbara świetnie gra :D
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

Post autor: Mów mi Kasia =D »

dziś magda ! :zeby: ciekawe co bedzie z piotrusiem ! przeciez oni musza byc razem jak nie beda to sie normalnie powiesze :P niech ta kinga na dzrzewo spieprza... gupia jedna :D
Goku

Post autor: Goku »

Nom Kinga jest straszna ::bojesie:: ::bojesie:: ::bojesie:: a raczej strasznie upierdliwa :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Chce ktoś kiełbaskę?? :P
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

też tak myśle... :D biedny piotruś :zeby:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Magda jest taka infantylna. Piotr taki uparty. A w Agacie, to się po ostatnim odcinku prawie zakochałam. Wiedzieliście jak się uśmiechała, jak dzwonił Bartek i rzuciła telefon na tylne siedzenie?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Mów mi Kasia =D

No widziałam... :D ale się teraz porobiło... :zeby: ale według mnie to nudne z deka
się to robi ... mogli by się już pogodzic
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Agata jest super,a Bartek jeszcze lepszy :zeby: ...jak sie położył na jezdni to myśłałam, że padnę ze śmiechu :lol: Niepotrzebnie Magda zaprosiła tego maklera na ślub :evil:
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Ostatnio ogólnie wątek Agaty i Bartka jest najciekawszy :wink: No i jeszcze wątek Karoliny i Wiktora ::jezyk:: Za to Magda i Piotr mogliby się już pogodzić, bo zapłakana Magda i Piotr patrzący w ekran monitora na ich wspólne zdjęcie...to sie robi nudne ::jezyk:: :ziewam:
Cathin

Post autor: Cathin »

Agata i Bartek ślicznie do siebie pasują. Szkoda, że nie są razem. Ale Bartek jest okropny. Odwraca kota ogonem. Taki łąskawy pan pozwala jej do siebie wrócić :/

Karolina - straszna. Zamiast powiedzieć Waligórze wprost o co kaman, to nie, bedzie sie potajemnie spotykać z tym szczurem-terapeutą Andrzejem.

Magda i Piotr dziwni. Niby zerwali, ale kurde wydzwaniają do siebie
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
katarzynka

Post autor: katarzynka »

Pan Terapeuta, który kiedyś tam miał pomóc Waligórom, podrywa Karolinę :evil: Co za tupet :!: A ona zamiast wytłumaczyć wszystko z mężem wystaje pod drzwiami juz-prawie-kochanka, disgusting ::kwasny::

Bartek był chyba z leksza zaskoczony, że Agata wycofała na trawnik, tego się nie spodziewał ::jezyk:: ::loll:: Za to kretyński jest fakt, że w domu to prawie płacze patrząc na jej wielki portret po czym wyskakuje z tekstem, że to jest ostatnia szansa, żeby Agata mogła do niego wrócić ::ysz:: Pan Niepoważny się znalazł...

Rafał i jego kochana mamunia są okropni :evil: On taki paskudnie rozlazły jest, że aż ściska, ona za to namolna i wścibska. Jeśli Agata miałaby się z NIMI (transakcja wiązana ::ok:: ) związać, to by znaczyło, że spadła z piłki do pilatesu :zeby: ::jezyk::

Magda zaczyna mnie coraz bardziej drażnić :!:
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Zgadzam się z Kimberly, że atmosferę w serialu podtrzymują Karolina i Agata. Bez nich wpatrwanie się w zdjęcia tytułowej bohatrerki byłyby nie do zniesienia. Jestem zwolenniczką poglądu, że trzeba hodować w sobie dziecko, ale Magda jest zbyt infantylna jak dla mnie ::jezyk::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Netri

Post autor: Netri »

JEśli Magda i Piotr pogodzą sie w ostatnim odcinku to będzie schemat standardowej telenoweli=>czyli z super serialu zejdzie na kąpletną klape!!!
Każda chwila to szansa by się zmienić
Goku

Post autor: Goku »

Netri - Chcesz żeby Magda z Piotrem się nie pogodzili?? :x :x :x I żeby Piotr był z koniezębem a.k.a Kingą?? :evil: :evil: :evil:
Netri

Post autor: Netri »

chce ale ile można Magda jest taka uparta jak osioł jeśli go kocha to mogłaby mu przebaczyć. wolałabym zeby sie pogodzili i było pokazane jak żyją razem.
Każda chwila to szansa by się zmienić
Awatar użytkownika
Caroline

Post autor: Caroline »

Ostatnio odcinki Magdy M. mnie bardzo nudziły ... :ziewam: :ziewam: . Cały czas w kółko to samo ::plask wczolo: . A Piotrka również tak jak Wam, jest mi żal :( .
ODPOWIEDZ