Wszystko jest dla ludzi ,tylko trzeba mieć umiar , bo nawet owoce mogą zaszkodzić w nadmiarze.
Kuba Wojewódzki
A nawet jak bierze to co
Każdy sam decyduję o swoim życiu . Narkotyki to taki sam grzech jak tytoń i alkohol .
Wszystko jest dla ludzi ,tylko trzeba mieć umiar , bo nawet owoce mogą zaszkodzić w nadmiarze.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
- Mów mi Kasia =D
- Adex-fan Brooke
OglądamyAdex-fan Brooke pisze:Patrycja dziś fajna, Cejrowskiego nie lubie. Oglądacie?
Patrycja Markowska świętna. Cejrowski
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
- Dragon_Scale
Ten Cejrowski to niezły...palant lekko mówiąc
.Te jego programy to da się zdzierżyć ,ale u Wojewódzkiego mnie strasznie wkurzał
Patrycja pięknie wyglądała,te włosy i uroda dają wspaniały efekt
.Ciekawiej było niż z bosym podróżnikiem.Poza tym widać było ,że MArkowska nie lubi Cejrowskiego i na odwrót,i pewnie z Wojewódzkim jest to samo.
Patrycja pięknie wyglądała,te włosy i uroda dają wspaniały efekt
Mnie pierwszy raz od dawna znowu wkurzył Wojewódzki!
Zachowywał się wobec Patrycji jak ostatni palant! Lekceważył ją, nie rozwijał tematu jej muzyki, na dodatek wysuwał jakieś głupie mniemania i hipotezy
Żałosny był. Całe szczęście, że mu się nie dała!
Zachowywał się wobec Patrycji jak ostatni palant! Lekceważył ją, nie rozwijał tematu jej muzyki, na dodatek wysuwał jakieś głupie mniemania i hipotezy
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Dzisiejszy odcinek jest rewelacyjny
W sumie, to za Kubą i jego głupim programem nie przepadam, ale jak są fajni goście to ogląda się fajnie
Wyrafinowana i zimna Mołek
Ta kobieta jest taka odpychająca, a ja tak ją lubię
Kammel jak zwykle fajny, mam nadzieję, ze jednak zostanie w Jedynce i dalej będzie zapowiadał naszą Modę
Już niedługo zaczną się nowe Desperatki, także tego nie będą oglądał. Chociaż jak będą ( bardzo ) fajni goście to zerknę
W sumie, to za Kubą i jego głupim programem nie przepadam, ale jak są fajni goście to ogląda się fajnie
Wyrafinowana i zimna Mołek
Kammel jak zwykle fajny, mam nadzieję, ze jednak zostanie w Jedynce i dalej będzie zapowiadał naszą Modę
Już niedługo zaczną się nowe Desperatki, także tego nie będą oglądał. Chociaż jak będą ( bardzo ) fajni goście to zerknę
Gdzie mogę obejrzeć w internecie ostatni odcinek Kuby przed wakacjami , u którego był Piotr Gadzinowski
[ Dodano: 2008-09-03, 00:00 ]
A u Kuby była jego eks
Pasują do siebie , szkoda ,że już nie są razem. Oboje są lekko świrnięci , pozytywnie oczywiście.
[ Dodano: 2008-09-03, 00:00 ]
A u Kuby była jego eks
- Adex-fan Brooke
Też nie oglądałem programu, ale tutaj jest jej występ: http://film.wp.pl/idGallery,3619,idPhot ... leria.html
Ale oni chyba dalej są razem...
Ale oni chyba dalej są razem...