Programy rozrywkowe

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
Damians

Post autor: Damians »

http://film.onet.pl/seriale/0,1585432,wiadomosc.html

Czyli tą ostatnią osobą jest Kacper Kuszewski. Nawet się cieszę z jego występu :P
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Czyli wygląda na to , że znamy trzynastkę. Mam nadzieję, że Przebindowski i Polk też wystąpią . Bardzo podobają mi się uczestnicy podobnie jak w I edycji. Myślałem , że trzynasta osoba będzie Poniedziałek , ale w sumie wolę Kuszewskiego od niego

[ Dodano: 2007-08-09, 16:14 ]
Singiel Patrycji Kazadi z Ten Typ Mes
http://hip-hop.pl/albumy/projector.php?id=1177932676
Klikacie Posłuchaj i to jest ta pani, która śpiewa.
Podoba mi się jak śpiewa Kazadi , nawet bardzo . Będzie zacięta walka
Awatar użytkownika
Damians

Dzisiaj był finał Hiltonów na TVN Style. Wygrał Jaret, z czego się cieszę ::rad::

Program ten oglądałem od samego początku, najlepsze było to, jak przedstawiali w nim rodzinę Hiltonów ::rad:: A z Kate zrobili damę, niczym Jolanta Kwaśniewska.
Swoją drogą, mogliby w Polsce wymyślić coś podobnego, a Jola uczyłaby tego wszystkiego ( dobrych manier, gustu, stylu ) - na pewno wystartowałbym w castingu :serce: ::rad:: ::jezyk::
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Śmieszne trochę że mama Paris prowadzi taki program zamiast lepiej wychować córeczkę aby przynajmniej karana prawnie za wybryki nie była ::loll::
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Post autor: Marek Forrester »

Wczoraj oglądałem "Szanse na sukces" powtórkowy odcinek na TVP Polonia i śpiewała Joasia Liszowska, jest genialna ale jeszcze bardziej podobała mi się Kasia Zielińska... Oj czuje ,że mamy dobrze śpiewające gwiazdy w tej edycji!
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Dopiero teraz zajarzyłem, że ta Kasia Zielińska, to jest nasza Natalia z Klanu :shock: ::rad:: Od razu poczułem do niej jakąś nić sympatii mimo, iż za postacią Natalii nie przepadam...
Tkk_Bolly

Post autor: Tkk_Bolly »

Na Polsacie już są reklamy Jak Oni Śpiewają II :)
I tam jest powiedziane, że płyta Agnieszki stała się platynowa, może chodzi o tą w gazetach :roll:
Oglądam: Złotopolscy, Klan, Plebania, Barwy Szczęścia, Emmerdale, Samo Życie
Awatar użytkownika
Marek Forrester

W końcu Aga żadnej innej nie wydała, więc zapewne mowa o tej z gazety to i tak jestem w szoku...
Nobody does it better
Awatar użytkownika
Damians

Ludzie, czytajcie posty!
Przecież w temacie Muzyka pisałem o tym, że płyta Agi jest już platynowa, ale nie ta z gazety, tylko ta, która jeszcze się nie ukazała - to niezwykła rzadkość w polskim show biznesie :wink:

A wracając do tematu, jeszcze nie widziałem nowej reklamy, muszę sie na nią zaczaić. I niedługo trzeba będzie założyć osobny temat do JOŚ ::rad::
Abec

Post autor: Abec »

Im chyba chodzi o rozpracowanie mechanizmu, dzięki któremu płyta której nie ma jest platynowa ;) Tzn. jak, ludzie robią do niej jakieś zapisy, listy społeczne?
Awatar użytkownika
Damians

Przecież w tym samym temacie ktoś już rozpracował ten mechanizm - oj, coś nie uważnie czytacie posty...
Cały czas czaję się na reklamę JOŚ, ale jeszcze jej nie widziałem :P
Awatar użytkownika
Marek Forrester

Nadal nie wiem o co chodzi ::kwasny:: Nie będę szperał bo tu dużo stron jest...

A co sądzicie o piosence KANIKUŁY ::jezyk::
Z początku jak dla mnie straszne disco polo ale teraz przy piosence nie mogę wysiedzieć w miejscu hehe.

Mam od niedawna płytę Cerekwickiej "Feniks"... :serce: Jednym słowem... MNIAM
Nobody does it better
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Alexander pisze:Wczoraj oglądałem "Szanse na sukces" powtórkowy odcinek na TVP Polonia i śpiewała Joasia Liszowska, jest genialna ale jeszcze bardziej podobała mi się Kasia Zielińska... Oj czuje ,że mamy dobrze śpiewające gwiazdy w tej edycji!
Mi też ten odcinek ,,Szansy..." bardzo się podobał :mrgreen: :serce: Taki sportowy :zeby: Pięknie zaśpiewała , Lisza , ale jeszcze piękniej Monika : )
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Ja dopiero z tydzień temu odkryłam Kanikuły ::jezyk:: A ponoć to jest hit.Bardziej mi się podoba polska wersja.Fakt to disco polo ale potańczyć przy tym można :P Nie da się usiedzieć :)
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Damians

Uczestnicy TnL :wink:
Babiarz wygląda młodziej ode mnie ::ke:: :zeby: http://film.wp.pl/idGallery,2232,idPhoto,104843,galeria.html
ODPOWIEDZ