Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Kotqa

Post autor: Kotqa »

No no .. Morgan dziś dokładnie, profesjonalnie wszystko przygotowała :) A myślałam że w 2 odcinku już mnie nic nie zaskoczy :: bow ::
Taylor juz mnie wkurza ::ke:: Jakoś wolę kibicować Morgan - jest weselej :mrgreen:
A na Ridge jak zawsze ropacza jak to mu źle :ziewam:
:serce: Deacon + Amber :serce:
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Widać,że w serialu jedno drugiego jest tyle warte co....
A poza tym, to co za różnica w jakich spodniach chodzi Bridget :?: :roll:
Szkoda mi Taylor i wydaje mi się, że Tim coraz bardziej ją lubi ::ok::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

SallyFan pisze:Ahh! :serce: Patsy, Batsy czy tam Betsy :serce: Znając "Mode" to ta Patsy wróci w przyszłości, uwiedzie połowe obsady, dostanie sie do czołowki i zniknie ::cojest:: ::plask wczolo:
SallyFanie o czym Ty mówisz ::cojest:: O wężu?
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Już myślałam że wszystko sie wydało po tym jak Taylor krzyknęła do telefonu że Morgan ją więzi ale jednak Morgan była szybsza. To nawet lepiej bo tak to by zaraz Ridge przyjechał
i by się akcja z Morgan skończyła. :(
Moim zdaniem brzydkie zdjęcie zrobiły koleżanki Bridget. Głupio na nich wyszli, do Bridget nic nie mam bo pokazano ją od tyłu ale Deacon wyszedł okropnie ::kwasny::
Sceny z Brooke i Thornem jak zwykle nudne.
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Nie podoba mi się zachowanie Brooke i smutno mi z tego powodu :nie: .
Deacon pocałował Bridget, twierdząc wcześniej, że kocha Amber. Tu syptomatyczne dla postaci z tego serialu. Thorne, Brooke, Rick, Amber... wszyscy tak robią... z wielkiej miłości do kogoś innego ::loll:: :zeby: ::rad::
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Awatar użytkownika
Robi

Post autor: Robi »

Sceny Brooke i Thorne mają to do siebie ,że można ich oglądać max 1odcinek , jeżeli są dłużej ukazani to to robi się tak nudne jak pieszczoty Taylor i Ridge ,które można oglądać max 1scenę.
Czyżby Morgan i Ridge ( :serce: ) ciekawe co na to Stephani ::loll::
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Brooke powinna bardziej zrozumieć swoją córkę, a tymczasem dziwi ją zachowanie Bridget. W końcu skąd ona czerpie wzorce? To samo Rick. ::krzyw::
Brooke powiedziała, że martwi się o Bridget żeby nie popełniła błędów Ricka.
Czy ona nie pomyślała, że kiedyś Rick, a teraz Bridget czerpią z niej wzorce? ::kwasny::
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

paulincia pisze:A poza tym, to co za różnica w jakich spodniach chodzi Bridget?! :roll:
Uczepili się skórzanych spodni, jakby to była najważniejsza rzecz. :roll: ::loll:: ::plask wczolo:

Wiedziałam, że jak dziewczynki będą się za głośno podniecały, to w końcu mamusia je przyłapie. ::jezyk::

Fajnie, że Bridget się zakochała. :wink: Mam nadzieję że teraz będzie więcej scen z nią i z Deaconem. :serce: Forresterówna ma taką fajną minkę, kiedy myśli o "nieznajomym". :D ::rad:: :zeby:
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Brooke ze spodniami troszkę przesadziła. Bridget jest w takim wieku, że lubi pokazać, że jest ładna. Dobrze jednak, że Brooke zwróciła jej uwagę na zadrożenia z tym związane. Nie każdy facet jest klejnotem. :D I nie każdy ma szczytne zamiary.
Morgan każdą strategię dobrze obmyśla, nawet rozebranie się do rosołu, u Ridge'a. Taylor nie ma wyjścia, jak wykonywać jej polecenia. Ti jest jednak troszkę ludzki, pozwolił jej odsłuchać wiadomości.
Deacon nie przepuścił dziś okazji, by być blisko z jakąś dziewczyną. A Brodget szczęśliwa, a koleżanki bardziej się weseliły, niż były zazdrosne. ::loll::
Cathin

Post autor: Cathin »

Ej, sorry, mamy XXI wiek i, na Boga, to córka projektantki ubrań... Cała afera ze spodniami jest więc dla mnie co najmniej dziwna.
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
Awatar użytkownika
paulincia

Post autor: paulincia »

Dawidek pisze:A Bridget szczęśliwa, a koleżanki bardziej się weseliły, niż były zazdrosne. ::loll::
Mozliwe, chociaż ja nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją jak w filmach, że jak się koleżankom opowiada o facecie, który Nam się podoba, to żeby one piszczały z wrażenia :zeby: :zeby: :zeby: Cóż...może ja mam jakieś dziwne koleżanki ::jezyk::
SallyFan

Post autor: SallyFan »

Misia pisze:
SallyFan pisze:Ahh! :serce: Patsy, Batsy czy tam Betsy :serce: Znając "Mode" to ta Patsy wróci w przyszłości, uwiedzie połowe obsady, dostanie sie do czołowki i zniknie ::cojest:: ::plask wczolo:
O tej drugiej koleżance Bridget :mrgreen: To chyba ta co robiła zdjęcia ; > Ale nie jestem pewny ::jezyk::
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

SallyFan pisze:
Misia pisze:
O tej drugiej koleżance Bridget :mrgreen: To chyba ta co robiła zdjęcia ; > Ale nie jestem pewny ::jezyk::
Aaaaaaa o tej dziewczynie :mrgreen: A mi sie przypomniał wąż ,ktory miał na imie Patsy :lol:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

paulincia pisze:
Dawidek pisze:A Bridget szczęśliwa, a koleżanki bardziej się weseliły, niż były zazdrosne. ::loll::
Mozliwe, chociaż ja nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją jak w filmach, że jak się koleżankom opowiada o facecie, który Nam się podoba, to żeby one piszczały z wrażenia :zeby: :zeby: :zeby: Cóż...może ja mam jakieś dziwne koleżanki ::jezyk::
One piszczały chyba z podniecenia z okazji pierwszego pocałunku Bridget a nie przez Deacona.
Brooke pisze:Muszę przyznać że z Morgan to cwana sztuka :twisted:
Najpierw spije Ridge'a a potem wykorzysta :wink:
Hahaha i to nie pierwszy raz się jej to uda :wink:
Irma pisze:Moim zdaniem brzydkie zdjęcie zrobiły koleżanki Bridget. Głupio na nich wyszli, do Bridget nic nie mam bo pokazano ją od tyłu ale Deacon wyszedł okropnie ::kwasny::
Bo to zdjęcie nie miało pokazywać jacy oni sa wszyscy Bold, tylko ma wyraźnie i bez niedomówień pokazywać kto się na nim ściska, żeby wszyscy którzy będą je znjadować po kolei w pokoju Bridget (albo nawet sama się będzie nim chwalić:P) wiedzieli od razu z kim ona się zadaje :wink:
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Awatar użytkownika
Kaska

Post autor: Kaska »

A mi się wydawało, że zrobiono im zdjęcie podczas pocałunku, a na zdjęciu było, jak się przytulali.
W ogóle te zdjęcia brzydko wychodzą. ::kwasny:: Mało co widać. Światło pada na pierwszy plan, a za nim ciemność... ::bojesie::
No i wszystkie moje ulubione postacie się wykończyły: Sheila w więzieniu, Morgan w psychiatryku, a Tayor nie żyje...
Zablokowany