Taylor juz mnie wkurza
A na Ridge jak zawsze ropacza jak to mu źle
Uczepili się skórzanych spodni, jakby to była najważniejsza rzecz.paulincia pisze:A poza tym, to co za różnica w jakich spodniach chodzi Bridget?!![]()
Mozliwe, chociaż ja nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją jak w filmach, że jak się koleżankom opowiada o facecie, który Nam się podoba, to żeby one piszczały z wrażeniaDawidek pisze:A Bridget szczęśliwa, a koleżanki bardziej się weseliły, niż były zazdrosne.
Aaaaaaa o tej dziewczynieSallyFan pisze:O tej drugiej koleżance BridgetMisia pisze:SallyFanie o czym Ty mówiszSallyFan pisze:Ahh!Patsy, Batsy czy tam Betsy
Znając "Mode" to ta Patsy wróci w przyszłości, uwiedzie połowe obsady, dostanie sie do czołowki i zniknie
![]()
![]()
O wężu?
To chyba ta co robiła zdjęcia ; > Ale nie jestem pewny
One piszczały chyba z podniecenia z okazji pierwszego pocałunku Bridget a nie przez Deacona.paulincia pisze:Mozliwe, chociaż ja nie spotkałam się nigdy z taką sytuacją jak w filmach, że jak się koleżankom opowiada o facecie, który Nam się podoba, to żeby one piszczały z wrażeniaDawidek pisze:A Bridget szczęśliwa, a koleżanki bardziej się weseliły, niż były zazdrosne.![]()
![]()
Cóż...może ja mam jakieś dziwne koleżanki
Hahaha i to nie pierwszy raz się jej to udaBrooke pisze:Muszę przyznać że z Morgan to cwana sztuka![]()
Najpierw spije Ridge'a a potem wykorzysta![]()
Bo to zdjęcie nie miało pokazywać jacy oni sa wszyscy Bold, tylko ma wyraźnie i bez niedomówień pokazywać kto się na nim ściska, żeby wszyscy którzy będą je znjadować po kolei w pokoju Bridget (albo nawet sama się będzie nim chwalić:P) wiedzieli od razu z kim ona się zadajeIrma pisze:Moim zdaniem brzydkie zdjęcie zrobiły koleżanki Bridget. Głupio na nich wyszli, do Bridget nic nie mam bo pokazano ją od tyłu ale Deacon wyszedł okropnie![]()