Bieżące odcinki cz. 1
- Liason-fanka
Ona nie jest zwykłą ani jakąś tam kobietą - ona jest groźną wariatką która już raz próbowała go zabić, i prawie jej się udało, i jestem pewna, że odbiło to wielkie piętno na psychice Clarka.ana pisze: Żeby aż tak się bać kobiety??
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
-
Dawidek
- Administrator
Tak łatwo jest nam z perspektywy obserwatora krytykować niekumatość Ridge'a. Gdyby ktoś znalazł się na jego miejscu, to cięzko byłoby się domyśleć, że te psy na wysunku moga mieć coś wspólnego z psami morgan. Nie ktytykowałbym go tutaj aż tak. A samochód to on ma pancerny, stąd niewiele uszkodzeń, ale z tą bramą rzeczywiście trochę podejrzane.
Amber wybrała Ricka. Kibicuję tej parze, jak na razie.
Clarke wyraźnie bał się Morgan, dlatego nic nie mówił. Dopiero teraz, gdy sytuacja wymyka się spod kontroli, to sie odzywa. Może Stephanie zacznie działać.
Morgan wpadła na szatański i krótkowzroczny plan. I tak to morderstwo prędzej czy później by się wydało. Tim początkowo broniąc Taylor potem pspotulniał. Dla niego życie jest cenne, dla Morgan już nie...
W sumiw odcinki trzymały mocno w fotelu. Mam nadzieję, że mi nic nie przeszkodzi w obejrzeniu jutrzejszych odcinków.
Amber wybrała Ricka. Kibicuję tej parze, jak na razie.
Clarke wyraźnie bał się Morgan, dlatego nic nie mówił. Dopiero teraz, gdy sytuacja wymyka się spod kontroli, to sie odzywa. Może Stephanie zacznie działać.
Morgan wpadła na szatański i krótkowzroczny plan. I tak to morderstwo prędzej czy później by się wydało. Tim początkowo broniąc Taylor potem pspotulniał. Dla niego życie jest cenne, dla Morgan już nie...
W sumiw odcinki trzymały mocno w fotelu. Mam nadzieję, że mi nic nie przeszkodzi w obejrzeniu jutrzejszych odcinków.
No to tym bardziej Clarke powinien zacząc działac i to dużo wcześniej, w szpitalu kiedy był bezbronny próbował ostrzec Taylor, wiec po wyjściu tym bardziej powienien ostrzec Ridgea czy właśnie Taylor..............Policja miałaby ją przynajmniej na okuTiril pisze:Ona nie jest zwykłą ani jakąś tam kobietą - ona jest groźną wariatką która już raz próbowała go zabić, i prawie jej się udało, i jestem pewna, że odbiło to wielkie piętno na psychice Clarka.ana pisze: Żeby aż tak się bać kobiety??
-
Gośka
-
Gabra-Sheila
-
GL Forever