Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Ridge'owi z psami zapewne uda sie tak jak samochodowi z brama, czyli wyjdzie z tego bez szwanku :D
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

ana pisze: Żeby aż tak się bać kobiety?? ::ysz::
Ona nie jest zwykłą ani jakąś tam kobietą - ona jest groźną wariatką która już raz próbowała go zabić, i prawie jej się udało, i jestem pewna, że odbiło to wielkie piętno na psychice Clarka.
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Dawidek
Administrator

Post autor: Dawidek »

Tak łatwo jest nam z perspektywy obserwatora krytykować niekumatość Ridge'a. Gdyby ktoś znalazł się na jego miejscu, to cięzko byłoby się domyśleć, że te psy na wysunku moga mieć coś wspólnego z psami morgan. Nie ktytykowałbym go tutaj aż tak. A samochód to on ma pancerny, stąd niewiele uszkodzeń, ale z tą bramą rzeczywiście trochę podejrzane.
Amber wybrała Ricka. Kibicuję tej parze, jak na razie.
Clarke wyraźnie bał się Morgan, dlatego nic nie mówił. Dopiero teraz, gdy sytuacja wymyka się spod kontroli, to sie odzywa. Może Stephanie zacznie działać.
Morgan wpadła na szatański i krótkowzroczny plan. I tak to morderstwo prędzej czy później by się wydało. Tim początkowo broniąc Taylor potem pspotulniał. Dla niego życie jest cenne, dla Morgan już nie...
W sumiw odcinki trzymały mocno w fotelu. Mam nadzieję, że mi nic nie przeszkodzi w obejrzeniu jutrzejszych odcinków.
Awatar użytkownika
ana

Post autor: ana »

Tiril pisze:
ana pisze: Żeby aż tak się bać kobiety?? ::ysz::
Ona nie jest zwykłą ani jakąś tam kobietą - ona jest groźną wariatką która już raz próbowała go zabić, i prawie jej się udało, i jestem pewna, że odbiło to wielkie piętno na psychice Clarka.
No to tym bardziej Clarke powinien zacząc działac i to dużo wcześniej, w szpitalu kiedy był bezbronny próbował ostrzec Taylor, wiec po wyjściu tym bardziej powienien ostrzec Ridgea czy właśnie Taylor..............Policja miałaby ją przynajmniej na oku ::krzyw::
Awatar użytkownika
Cosmo

Post autor: Cosmo »

Własnie sobie przypomnaiłem że jutro nie zobaczę odcinków. :cry: Ale kapa. :( Może załapię się na youtube.
Gośka

Post autor: Gośka »

Kurcze, muszę dziś powórki oglądać :D Zwłaszcza motywy z Ridżem, Tejlor, Morgan i Timem :D

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Tiril

Post autor: Tiril »

Ja nie obejrzę dziś Mody buuuuuuu. i ominą mnie takie akcje!
I’m your dream, make you real
I’m your eyes when you must steal
I’m your pain when you can’t feel
Sad but true
Gabra-Sheila

Post autor: Gabra-Sheila »

Świetny był ten wcozrajszy odcinek!! Tyle akcji, jak Ridge wjechał ... Super! 8) Mam nadzieję, że Ridge zdąży i, że ta wariatka się opamięta xD Tim mógł posłuchać rad Taylor, ale tego nie zorbił i teraz taki przerażony ::jezyk:: Fajnie, że wreszcie Sally się pojawiła :wink:
Awatar użytkownika
Misia

Post autor: Misia »

Cosmo pisze:Własnie sobie przypomnaiłem że jutro nie zobaczę odcinków. :cry: Ale kapa. :( Może załapię się na youtube.
Ja też nie obejrze dziś Mody :evil: A takie akcje się zapowiadają...Jak się coś dzieje to ja oczywiście nie moge ogladać :evil:
Team Hunter:)A jak!
Awatar użytkownika
Szogunka

Post autor: Szogunka »

Co to, jakaś epidemia? Ja też jutro niobecna. Może mąż na video mi nagra?
Chwila która trwa, może być najlepszą z wszystkich chwil...
Cathin

Post autor: Cathin »

A jak to wyszło z tym rysunkiem w torebce Morgan?
Żadna inna rodzina nie zaznała tylu nieszczęść, co Forrester'owie.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Ale atmosferkę zrobili, jak Ridge wparował do domu Morgan :D To podświetlenie twarzy i te zylaste łapy Morgan :mrgreen: ::plask wczolo:

Ale miał minę Deacon,jak zobaczył na kartce nazwisko Bridget :serce: Już mu zaświtał plan ::cojest:: ::chytry:: ::rad::
GL Forever

Post autor: GL Forever »

Taylor wróciła do domu. Powinna wziąć kąpiel ! Morgan znowu coś kombinuje. Wszystkiemu winna jest Stefa.... to ona doprowadziła do wszystkich wydarzeń w przysłości.
bastet78

Post autor: bastet78 »

Taylor zapewne nieźle capi :D:D:D A Morgan jest świrnięta.
Awatar użytkownika
Irma

Post autor: Irma »

Chyba ta ściana do domu Morgan była drewniana skoro Ridge od razu ją rozwalił i nic mu się nie stało
Zablokowany