Bieżące odcinki cz. 1

Dział NIESPOILEROWY - nie wolno odwoływać się do wydarzeń nie pokazanych w Polsce.
Zablokowany
Awatar użytkownika
B@r

Post autor: B@r »

Kolejny odcinek daje wiele do myślenia....

Oczywiście nie mogło zabraknąć naszego wspaniałęgo trójkąta :mrgreen:
Scenarzyści chyba gdy pisali te odcinki chcieli przechrzcić ten serial na jakiś komediowy..... Szczególnie w ostatnich odcinkach można to zauważyć.
Akcja rodem z X files "szukamy zaginionego kosmyka włósów Thomasa" nie zostaje do końca rozwikłana przez naszą Doc. A może o to chodziło scenarzystom? Może chcieli zwiększyć sobie oglądalność, wkładając konwencję X files do B&B.
Niby Taylor uwierzyła Stephanie,że niemowlętom często wypadają włosy w jednym miejscu ( :lol: ), to jednak w jej głowie pozostały znaki zapytania... Jakbym widział X files! Zagadka niby rozwiązana, a jednak zostaje tyle pytań bez odpowiedzi...
A James? Jak Sheila wychodzi do lekarza, on dzwoni do Stephanie i mówi jej, żeby się nie martwić o Sheilę, bo poszła tylko z Mary..... On myśli,że jak Sheila wyszła razem z Mary, to nie odwiedzi Stephanie? Sheili z Mary wolno swobodnie wychodzić, a Sheili bez Mary nie wolno. Sheila z Mary jest baezpieczna, a bez Mary niebezpieczna :( I kto tu jest chory? :mrgreen:
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Nie jestem fanem pewnego polskiego sitcomu ale dało się wyczuć w tym odcinku że genialny James ma pomysła :wink: :mrgreen:
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Bartex

Post autor: Bartex »

Bardzo mnie drażni zachowanie jamesa. Nasz genialny pan psychiatra nie umie radzić sobie w własnym życciu.
Tayorka z kolei pewnie nie domyśliła się, że włosy zostały ucięte. Nietrudno domyślić się, że ktoś je obciął, chyba ze Sheila ma talent fryzjerski i zrobiła to perfekcyjnie.
Stephanie gada Taylorce bzdety o tym ,że włosy u niemowląt często wypadają nawet w jednym miejscu :shock: (mogła jeszcze powiedzieć: "Ridge jak był mały tez tak miał), a pani doktor oczywiście wierzy zapewniniom wzorowej i doświadczonej matki Stephanie, bo sama nie wie o tym nic. Ale jej "mądra" główka zadaje pewne pytania.
ach ta mns..............
i wkurzają mnie te byle jakie drzwi w domku Taylor i ridge, przeciez zaraz się rozlecą, cały czas są otawrte, alarm niby mają bo włączyć już nie łaska....
Kiedy zapadnie ciemność, każdy z nas potrzebuje jakiegoś światła... nawet tego najmniejszego.
Mary Alice Young.
Awatar użytkownika
Boldfanka

Post autor: Boldfanka »

Boże, ja już nie wytrzymuję tego steku bzdur :roll:
A największym idiotą jest znowu James. Dobrze, ze mu wreszcie zabrali prawa do praktyki lekarskiej, bo przestanie szkodzić ludziom.
Co on zrobił z tą Sheilą?
Przecież cały czas grał na jej emocjach i uczuciach i oszukiwał ją w perfidny sposób.
Najpierw z Maggie, teraz ze Stephanie. Pcha tę biedną wariatkę w szaleństwo i co.... nie zna się na psychiatrii? Co on ma w głowie :evil:
Ten scenariusz naprawdę obraża moją inteligencję. Dla kogo oni piszą te bzdury?
Jakieś stowarzyszenie psychiatrów amerykańskich powinno zaprotestować, że serial ich obraża i ośmiesza takimi postaciami jak debilny dr James, kretynka doc Taylor i popieprzony Pierce.
Wkurza mnie te wątek :mrgreen:
I trzymam stronę Sheilii - powinna ich wszystkich wymordować, byłby wreszcie spokój. Poza tym przerasta wszystkich inteligencją o 3 głowy.
A Taylor zachowuje się ostatnio jak postrzelona, rozkoszna pieszczoszka siląca się z trudem na czarującą doc. grrrrrr
:cry:
Awatar użytkownika
livy

Post autor: livy »

Sheila tylko chce szczęścia dla swojej rodziny. Było pokazane, że jednak mieli szansę na to szczęście ale Stephanie i debil James je zepsuli :evil: Mam nadzieję, że Sheila załatwi sprawę po swojemu i winnym da niezle popalić! Co do psychiatrów z mns to nigdy żadnego z nich nie chciałabym spotkać na swojej drodze! Oni mają wprawę w doprowadzeniu do szaleństwa a nie w leczeniu!!!
Ryan Lavery

Post autor: Ryan Lavery »

Podobał mi się dzisiejszy gest C.J.'a. Udzielił Macy wsparcia gdy dowiedział się, że wraz z Grantem nie mogę mieć dzieci... Natomiast w sprawie Granta, szkoda, że cierpi na raka.... W chwili kiedy już naprawdę on i Macy wyszli na prostą, byli szczęśliwi... musiało się coś zawalić :cry:
Awatar użytkownika
wiwi

Post autor: wiwi »

Za to Eric dzisiaj okropnie wyglądał w tej różowej koszuli :) I jak już jestem przy ubraniach, to CJ jak gadał z Macy był ubrany w jedną koszulę a jak po chwili pojawił się u Ricka to miał już na sobie inną:)
Awatar użytkownika
B@r

CJ się pewnie przebrał na przyjęcie tak bardziej na luzie :wink:
Awatar użytkownika
Boldfanka

Bardzo, bardzo szkoda mi Granta :cry:
Scenarzyści okrutnie się z nim obeszli.
Czy ktoś z naszych speców od informacji wie może dlaczego tę postać wykluczają, czy może były jakieś problemy z kontraktem dla aktora?

Natomiast ostatnio najbardziej ubawiła mnie Sally. Ona jest słodka!
Te jej mowy trzymają mnie przy życiu gdy zabraniała Thorne'owi wychylać się z tarasu i gdy spytała czy nie zasłania go za bardzo (w domyśle przed Macy) gdy ćwiczy i prezentuje swoje zgrabne ciało. :wink:
Awatar użytkownika
HarryAngel

Post autor: HarryAngel »

Ponad rok temu po raz pierwszy czytałam spoilery Adexa na starym forum, z wypiekami na twarzy oczywiście :oops: Nie mogłam się doczekać aktualnych wydarzeń, a teraz żałuję, że się doczekałam, bo to oznacza bliskie odejście Granta :( Takie wzruszające wątki nie są częste, ostatnio było mi tak smutno jak umierała Caroline. Jestem bardzo ciekawa, kiedy Macy się dowie o chorobie męża i czy Grant będzie ciężko chorował, ale o tym sza...
Awatar użytkownika
Roxi

Post autor: Roxi »

Boldfanka napisała:

Ricka rozumiem, krew nie woda, szczególnie w tym wieku
Ale ta wariatka mogła wziąć trochę na wstrzymanie, tymbardziej, że niedawno nieźle się zabawiała ze swoim śpiewającym Kochasiem.

----------------------------------------------------------------------------

No, nie mogę się zgodzić, to Rick wyraźnie uwiódł Amber . Zwykle w takich sytuacjach częściej mówi się negatywnie o dziewczynach, to jest niesprawiedliwe moim skromnym zdaniem
Awatar użytkownika
Boldfanka

Eeeee, Roxi, przecież Amber była starsza i doświadczona.
Pisząc, że mogła wziąć na wstrzymanie myślałam o tym, że powinna wziąć bardziej na rozum i nie jechać na noc do Big Bear zaraz bezpośrednio po tym jak Eric nakrył ich w restauracji.
Mogli spędzić "upojną noc" kiedy indziej i odpowiednio się zabezpieczyć.
Naraziła na poważne kłopoty nie tylko siebie, ale głównie nieletniego chłopaka kochającego się pierwszy raz.
Nie była jego koleżanką, lecz opiekunką, do której mieli zaufanie Rodzice Ricka.
Jeżeli zadawała się z nieletnim i niedoświadczonym chłopakiem powinna trochę myśleć i nie narażać go na ojcostwo w wieku 16 lat.
Tak zwariowana dziewczyna powinna mieć zawsze w torebce paczkę odpowiednich środków, żeby nie ściągać nieszczęścia na wszystkich.
Nie widzę dla niej usprawiedliwienia. No, gdyby to był jej pierwszy raz to może...
A dodatkowo gdyby złapała aids od Raymonda (lub wcześniej od kogoś innego) i przekazała to w prezencie Rickowi?
W tych czasach młodzież już chyba nie jest tak beznadziejnie głupia jak w zeszłym wieku?
No, ale takie akcje potrzebne są faktycznie , żeby rozkręcić serial.
Tylko nie rozumiem za co Amber można lubić, bo ten jej głos też mnie nie zachwyca.
Adex pisze, że ona ma dobre serce. Gdzie, kiedy, w jakiej sytuacji? Przecież ona cały czas tylko coś kombinuje.
A to, że oddała nerkę to było pozytywne, ale nie należy zapominać, że wcześniej Rick stracił przez NIĄ obie nerki i cudem tylko nie stracił życia.
Pozdrawiam :wink:
Awatar użytkownika
B@r

Oddanie nerki było jej obowiązkiem. Gdyby nie ona, to nie doszłoby do wypadku.
Awatar użytkownika
Adex-fan Brooke

Post autor: Adex-fan Brooke »

Obowiązkiem nie było, nie ma takich obowiązków. Gdyby temat był w dziale spoilerowym dodałbym co jeszcze zrobi Amber.
Polecam:DYNASTIA,Sunset Beach,B&B,Melrose Place,Desperate Housewives,Świat wg Bundych,Allo Allo,Pokolenia,Moonlighting,Baywatch,Alf,Nanny,Co ludzie powiedzą,Ally Mcbeal,QAF,Prison Break,Dexter,Dr Quinn,Y&R,Devious Maids, Sex and the city
Awatar użytkownika
Boldfanka

Dobrze Adex, wierzę w Twój dobry gust i może kiedyś przekonam się do Amber.
Pożyjemy, zobaczymy. Ja ją oceniam na podstawie tego co do tej pory (do dzisiaj) było na TVP. :wink:
Zablokowany