jestem nowy na forum więc żeby być konsekwentnym zaczynam swoje "postowanie" od napisania jak to się u mnie zaczeło z B&B
, a więc serial ogląam od bardzo dawna , od odcinków z 1988 roku (u nas 1995)
, to możę sie wydawac dziwne ale jako mały chłopiec
zamiast bajek w telewizji oglądałem B&B
,nawet rodzice sie dziwili , ogólnie ten serial bardzo mi sie podoba bo jest dużo ciekawych wątków i niegdy nie wiadomo kto z kim sie przespi 
Swoją historię już opisywałem. Teraz postanowiłem sobie odkryć, od jakiego odcinka zacząłem oglądać serial. Miałem wtedy 5 latek (oglądałem go z mamą), więc nie wiele pamiętam z tego okresu, aczkolwiek mam nadzieję, że streszczenia odcinków przywrócą mi trochę pamięć. Doskonale pamiętam wątek z postrzeleniem Ridge'a, z Angelą - ale co było wcześniej, nie mogę sobie przypomnieć. Zna ktoś może stronkę ze streszczeniami starych odcinków i najlepiej z fotkami ? Byłbym bardzo wdzięczny
A może ktoś pamięta, od którego odcinka zaczęła się akcja z postrzeleniem Thorne'a ? Przypominam też sobie watek ze zdjęciami Bill'a, ktory ostatnio był opisywany. No i Sally, jaka dawniej była zadziorna 
Zapraszam do czytania:
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
http://www.forummns.pl/viewtopic.php?t=1195
Haha kiedy to było miałem chyba 3 latka zawsze chodziliśmy do takiej straszej pani u niej zawsze leciała moda na sukces i wszyscy ogldalismy nic nie pamietam oprocz czolowki. Potem mialem zastoj przez 8 lat ale teraz oglądam odcinek po odcinku czasami nie moge ale za to czytam spoilery moda na sukces jest najlepszym serialem na swiecie i niech zyje caly czas 
Jednak dobrze ,że są te babcie 
Ostatnio zmieniony 2009-06-23, 22:26 przez Robi, łącznie zmieniany 1 raz.
[scroll][you] Zapraszam na Forum Katherine Kelly Lang, serialowej Brooke Logan Forrester[/scroll]
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
Forum Brooke www.katherinekellylang.fora.pl
ja ogladam mode wlasciwie pol mojego zycia z mama i babcia najwczesniejsze wspomnienie chociaz nie musi to byc wcale B&B
to jak jakas babka w zielonej sukience stoji na schodach naturalnie mam wrazenie ze to Stefa byla.... no ale takie juz prawdziwsze to moment w ktorym Thorne postrzelil brata....
pozatym utkwil mi w pamieci motyw jak Clarke rowodzil sie Kristen i rozwalili lozko na pol
wybaczcie ale obecnie mieszkam w niemczech i nie posiadam polskich liter...
w Polsce zatrzymalam sie na momencie Wenecji takze teoretycznie ucieklo mi pare lat bo w tej chwili ogladam mode na ZDF (mam nadzieje ze tyle wystarczy)
pozatym utkwil mi w pamieci motyw jak Clarke rowodzil sie Kristen i rozwalili lozko na pol
w Polsce zatrzymalam sie na momencie Wenecji takze teoretycznie ucieklo mi pare lat bo w tej chwili ogladam mode na ZDF (mam nadzieje ze tyle wystarczy)
Ostatnio zmieniony 2007-02-18, 20:46 przez martynia, łącznie zmieniany 1 raz.
"jestem nowy na forum więc żeby być konsekwentnym zaczynam swoje "postowanie" od napisania jak to się u mnie zaczeło z B&B , a więc serial ogląam od bardzo dawna , od odcinków z 1988 roku (u nas 1995) , to możę sie wydawac dziwne ale jako mały chłopiec zamiast bajek w telewizji oglądałem B&B ,nawet rodzice sie dziwili , ogólnie ten serial bardzo mi sie podoba bo jest dużo ciekawych wątków i niegdy nie wiadomo kto z kim sie przespi"
Piotrku 11! Jak to nie wiadomo? Wiadomo, wiadomo! To będzie Brook i ktoś!:)
Piotrku 11! Jak to nie wiadomo? Wiadomo, wiadomo! To będzie Brook i ktoś!:)
Martyniu, na youtube są zamieszczane całe obecne odcinki z TVP1 więc Ci polecam!martynia pisze:ja ogladam mode wlasciwie pol mojego zycia z mama i babcia najwczesniejsze wspomnienie chociaz nie musi to byc wcale B&Bto jak jakas babka w zielonej sukience stoji na schodach naturalnie mam wrazenie ze to Stefa byla.... no ale takie juz prawdziwsze to moment w ktorym Thorne postrzelil brata....
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".