Pogoda na miłość (One Tree Hill)

Dział poświęcony filmom i innym programom telewizyjnym.
ODPOWIEDZ
Tomala

Post autor: Tomala »

Mam prośbę:
Mógłby mi ktoś przypomnieć jak się skończył 2. sezon "One Tree Hill" bo oglądałem go w wakacje 2007 i już niewiele pamiętam? W sobotę zabieram się za oglądanie 3. sezonu, a potem 4. :D
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

Hmmm... Nie jestem pewny, ale chyba momentem wyjazdu Brooke na wakacje, po tym, jak Lucas wyznaje jej miłość ;)

Tomala, 3 sezon jest zdecydowanie najlepszy :D
Teraz w USA jest 6 i oglądam, ale to już nie to samo One Tree Hill...
Goku

Post autor: Goku »

Na końcu drugiego sezonu Haley wróciła do domu i ktoś podpalił gabinet Dan'a. No i to co napisał mucha. Więcej nie pamiętam.

Tak! 3 sezon jest najlepszy! :) Łii tam. Mi 6 sezon się podoba. Początek był słaby, ale teraz jest już dobrze :). I nie jest tak nudno jak w 5 sezonie.

W wakacje mam zamiar obejrzeć jeszcze raz 1 i 2 sezon, bo naprawdę mało z nich pamiętam ;).
Awatar użytkownika
kimberly1990

Post autor: kimberly1990 »

Goku pisze:[shadow=black]Ta aktorka co miała grać Peyton co się przespała z reżyserem była z wyglądu dużo bardziej do Peyton podobna niż ta co została wybrana xP.[/shadow]
A weź przestań! ::jezyk:: Nie obrażaj Hilarie Burton! xD Ta, co miała ją grać była strasznie brzydka ::ysz:: Co jak co, ale Peyton jest naprawdę ładną kobietą ::ok:: ::jezyk:: :wink:
Goku pisze:[shadow=black]Czemu mam wrażenie, że w ostatnim odcinku sezonu będzie ślub Peyton i Lucasa? ;)[/shadow]
No ja mam nadzieję ::krzyw:: Jeśli oni się nie pobiorą to przestane oglądać ten serial! ::jezyk::

Szkoda, że na kolejne odcinki musimy czekać aż do 9 marca 2009 :?
Goku

Słyszałaś o tym, że w 7. sezonie nie będzie Lucas'a i Peyton? Co o tym sądzisz? Jak dla mnie to niezły pomysł ;). Może dzięki temu serial przestanie być taki nudny. Sceny z nimi są ewidentnie wpychane na siłę. Niech sobie Peyton urodzi to dziecko i przeżyje, potem niech wyjadą i wrócą dopiero w ostatnim odcinku 7. sezonu by powiadomić jacy to są szczęśliwi i w ogóle. Nie muszą zapychać czasu antenowego ;).

[ Dodano: 2009-03-27, 15:14 ]
btw. Właśnie obejrzałem 06x18 :). Genialny odcinek!
Awatar użytkownika
kimberly1990

Nie obejrzałam jeszcze ani 6x17 ani 6x18, bo niestey nie mam na to czasu :( Pewnie dopiero po maturze obejrze do końca cały sezon xD ::jezyk::

Słyszałam o tym, że Peyton i Lucasa ma nie być (Hilarie Burton nawet nakręciła filmik, w którym tak jakby pożegnała się z fanami OTH) i jestem tym (w przeciwieństwie do Ciebie) niepocieszona :? Po pierwsze Peyton to moja ukochana postać i nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej, a po drugie toserial straci cały sens, bo w sumie przez 5 sezonów jednym z głównych wątków był wątek Peyton i Lucasa (czy będą razem, czy będą szczęśliwie etc.). Moim zdaniem to właśnie bez nich OTH zrobi się prawdziwym zapychaczem czasu antenowego ::ok:: :? Słyszałam też, że dalszy udział Sophii Bush też nie jest pewny :? Jeśli OTH ma być bez głównych bohaterów to dziekuję za coś takiego. Niech lepiej zakończą z klasą całą historię na 6.sezonie i dadzą się na spokój. W przeciwnym razie będzie tak samo jak z O.C. (uśmiercili Marissę i drastycznie spadła oglądalność) ::jezyk:: ::plask wczolo:
Tomala

kimberly1990 pisze:Słyszałam o tym, że Peyton i Lucasa ma nie być (Hilarie Burton nawet nakręciła filmik, w którym tak jakby pożegnała się z fanami OTH) i jestem tym (w przeciwieństwie do Ciebie) niepocieszona Po pierwsze Peyton to moja ukochana postać i nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej, a po drugie toserial straci cały sens, bo w sumie przez 5 sezonów jednym z głównych wątków był wątek Peyton i Lucasa (czy będą razem, czy będą szczęśliwie etc.). Moim zdaniem to właśnie bez nich OTH zrobi się prawdziwym zapychaczem czasu antenowego Słyszałam też, że dalszy udział Sophii Bush też nie jest pewny Jeśli OTH ma być bez głównych bohaterów to dziekuję za coś takiego. Niech lepiej zakończą z klasą całą historię na 6.sezonie i dadzą się na spokój. W przeciwnym razie będzie tak samo jak z O.C. (uśmiercili Marissę i drastycznie spadła oglądalność)
Nie no, gdyby miałoby nie być i Peyton i Brooke to serial już wogóle nie ma sensu. Bez jednej z bohaterek jeszcze by się obyło, ale bez obu to katastrofa. Zgadzam się, że już lepiej byłoby gdyby zakończyli serial, niż gdyby miałoby się stać to co z "The O.C".
Awatar użytkownika
Liason-fanka

Post autor: Liason-fanka »

Na razie tak naprawde zadne informacje dotyczace 7 sezonu nie sa jeszcze potwierdzone, lacznie z tym czy ten sezon w ogole bedzie. The CW twierdzi ze tak, ale wszystko zalezy miedzy innymi od tego jak stacja dogada sie z obsada. Na razie jest jeden wielki burdel.
Goku

To już potwierdzone - nie będzie Chad'a i Hillarie: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... z_One.html

I będą nowi bohaterowie: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... ucasa.html

Nie wiem jak wy, ale ja bardzo się cieszę z tego powodu :mrgreen: Peyton nie znosiłem w sezonach 1-4, w 5 i 6 już trochę lepiej, była mi obojętna, a Lucasa lubiłem tylko i wyłącznie w sezonie 3. P&L(przy pomocy Lindsay) skutecznie zepsuli 5. sezon robiąc z niego nudną telenowelę i bardzo dobrze, że w 6. sezonie było ich mniej. Mam nadzieję, że w sezonie 7. będzie więcej Brooke i Julian'a i że nareszcie wróci Rachel!!!
Awatar użytkownika
Tęczowy

Post autor: Tęczowy »

A moim zdaniem to oznacza koniec prawdziwego One Tree Hill. Równi dobrze mogliby zakończyć serial i zacząć emitować spin-off, bo właśnie 7 sezon będzie chyba bardziej przypominał spin-off... :/

Tak samo było z The O.C. Odeszła Mischa Barton i serial nie przetrwał. Tu odchodzi aż 2 głównych bohaterów - zgon serialu jest już pewny. A szkoda... Całe szczęście, że jest jeszcze Gossip Girl (który z każdym odcinkiem jest coraz lepszy) oraz 90210...

A co do ostatnich odcinków OTH - naprawdę dobre :) Genialne sceny z Brooke i Sam oraz przede wszystkim z Peyton. Przede mną 6x23 ;)
Tomala

Beznadziejnie, że Peyton i Lucas odchodzą :x Co prawda zawsze bardziej lubiłem Nathan'a niż Lucas'a, a także Brooke i Haley bardziej niż Peyton, ale i tak ich lubiłem i nie wyobrażam sobie tego serialu bez nich. Ale ja i tak jestem dopiero na końcówce 4. sezonu OTH, więc jeszcze sobie popatrzę na Peyton i Lucasa. Na pewno z OTH stanie się to co z "The O.C" :( Do dzisiaj nie przebolałem zakończenia tego serialu po zaledwie 4 sezonach.
Awatar użytkownika
kimberly1990

A ja nie mogę przeboleć odejścia Hiolarie Burton z obsady i tym smaym znieknięcia Peyton :( Peyton to moja ulubiona bohaterka od samego początku, więc teraz bez niej nie będę już z taką przyjemnością oglądać OTH :( Lucasa nigdy jakoś specjalnie nie lubiłam (zawsze wolałam postać Nathana), ale gdyby tylko on odszedł a została sama Peyton, to też by dla mnie sensu nie miało, bo oni muszą być razem ::jezyk::
Już wcześniej pisałam, że z OTH stanie się zapewne to samo co z OC. A szkoda ::kwasny:: Nie wiem, jak można tak zepsuć 2 świetne seriale ::plask wczolo: ::jezyk:: ::kwasny::
Goku

OTH i tak i tak się skończy po siedmiu sezonach. Moim zdaniem to całkowicie wystarczająca liczba i ósmy sezon byłby już przesadą.

Dobra wiadomość - Możliwe, że Peyton pojawi się gościnnie w 7. sezonie: http://www.popcorner.pl/popcorner/1,815 ... Hill_.html :)
Goku

Już po 06x23. Genialny odcinek! :) Zdecydowanie najlepszy w tym sezonie!

Haley jako pastor xDD. W ogóle cały ślub był śmiechowy. Najpierw ten tekst piosenki, a potem scena, gdzie Haley mówi "Wierzę w miłość od pierwszego wejrzenia", a Junk i Fergie patrzą na siebie ::loll::.

Rozbroiła mnie też ta scena na weselu o "Laguna Beach" a Chase(aktor który go gra, grał w LB) na to "Nie, to był ktoś inny" xDD

Nathan i Haley w toalecie xDD.

Skills i Lauren są razem świetni! :) Jamie na smyczy xDD

Nie było Sam :(.

"Mała Brooke" i Nick Lachey xDD

Julian świetnie dogadał Victorii ;>

Końcówka trochę przerażająca O_o.
Goku

Sorry, za 3 posty z rzędu, ale ten na 99% jest ostatni, liczę, że jednak pod nim ktoś coś napisze ;).

Oglądaliście już finał sezonu? :)

GENIALNY ODCINEK!!! Taki jeden wieli Happy End, zakończenie chyba nawet lepsze od 4. sezonu. :) Brooke i Julian są razem, Peyton i Lucas są razem, Millie i Mouth są razem, Mia i Chase są razem, Nathan jest w NBA, Dan jest dobry, Victoria jest dobra(brakowało mi tylko Psychodereka oznajmiajacego, że od dzisiaj zakłada jakąś fundację albo Carrie serdecznie uśmiechającej się z nieba xDDDD), pojawiła się Karen, Whitey, grób Keith'a, grób Quentin'a... W tym całym idealnym zakończeniu brakowało mi tylko Rachel i Sam :(.

Trochę wkurzają mnie te imiona dzieci w OTH. Dziecko Haley ma na imię James, dziecko Peyton ma Sawyer, czyli dziecko Brooke będzie miało na imię Davis, a dziecko Mii będzie nazywało się Catalano? Bez sensu...

Nie mam pojęcia co twórcy mogą wymyśleć na 7. sezon, skoro już pozamykali wszystkie wątki. Chyba, że skupią się głównie na tych nowych postaciach.
ODPOWIEDZ