Czarne charaktery w "Modzie..."
-
GL Forever
- PetroPython
Tak, to w pewnym sensie jest czarny charakter. Jeszcze nikogo nie zabiła, ale to co robi jest rzeczywiście obrzydliwe.GL forever pisze:A ja do czarnych charakterów zaliczyłbym Brooke. Ta baba knuje tylko intrygi, żeby odzyskac Ridge'a, a nawet jak nie knuje na boku, to jawnie niszczy małżeństwa z uśmiechem na ustach
"Moda na sukces" - serial, który nigdy nie będzie miał swojego końca.
-
Dawidek
- Administrator
Damians, zgadzam się z tobą, gdybyśmy analizowali każą postać z osobna, to okazałoby się, że zdecydowana większość bohaterów ma coś na sumieniu. Wyjątkami mogą być tylko Darla, Saul, Bridget, Caroline i może jeszcze ktoś.
Brroke nie zaliczam do grona czarnych charakterów. Dla mnie niekwestionowanymi czarnymi charakterami w MnS są Morgan, Sheila, i na dzień dzisiejszy Massimo. Zastanawiam się jeszcze nad Mike.em Gutchrie i Sly'em donowanem, ale oni raczej nie dorównują tej pierwszej wspomnianej przeze mnie dwójce.
Brroke nie zaliczam do grona czarnych charakterów. Dla mnie niekwestionowanymi czarnymi charakterami w MnS są Morgan, Sheila, i na dzień dzisiejszy Massimo. Zastanawiam się jeszcze nad Mike.em Gutchrie i Sly'em donowanem, ale oni raczej nie dorównują tej pierwszej wspomnianej przeze mnie dwójce.
Z początku serialu takowym czarnym charakterem wydawał się być Clarke, ale powrócił po latach jako zdecydowanie pozytywny bohaterDawidek pisze:Brroke nie zaliczam do grona czarnych charakterów. Dla mnie niekwestionowanymi czarnymi charakterami w MnS są Morgan, Sheila, i na dzień dzisiejszy Massimo. Zastanawiam się jeszcze nad Mike.em Gutchrie i Sly'em donowanem, ale oni raczej nie dorównują tej pierwszej wspomnianej przeze mnie dwójce.
-
GL Forever
Massimo to czarny charakter ? Ależ on uknuł tylko jak na razie małą, skromną intrygęi
A Brooke, tak jak pisał "Forrester", robi rzeczywiście obrzydliwe rzeczy. Uknuła więcej intryg, niż ta jedna, którą wymyślił teraz Massimo
Ja go nie widzę jako czarnego charaktera
Ma niby powiązania z mafią, ale jeszcze nie pokazał, że jest niebezpieczny. (Mój 800 post
)
A co takiego złego zrobiła Brooke, jaką intrygę uknuła?? Tylko nie pisz, że rozbijała szczęśliwe małżeństwa, bo to jest żałosne...GL forever pisze:A Brooke, tak jak pisał "Forrester", robi rzeczywiście obrzydliwe rzeczy. Uknuła więcej intryg, niż ta jedna, którą wymyślił teraz Massimo![]()
Wracając do Bridget, to uciekała z domu narażając zdrowie Brooke ( przecież Brooke mogła dostać np. zawału
I wyszła za mąż za największego wroga Forresterów...
Nie jest typowym czarnym charakterem, dla mnie po prostu Brooke nie jest pozytywną postacią. Chciałem tylko podkreślić, że wielokrotnie intrygowała, a list Caroline był jej pierwszym "wyczynem".Damians pisze:I czy to Twoim zdaniem świadczy o tym, że jest czarnym charakterem??
Stephanie usiłowała zabić Brooke, Taylor doprowadziła do załamania nerwowego kobietę - to są złe czyny...
A co do czarnych charakterów byli nimi też fałszywa Angela i jej doktorek.