Mi też nie pasuje że Brooke wyjechała do Francji. Skoro i tak sceny są kręcone w studio i ekipa nie wyjechała, a chcieli kraj, który będzie religijny, to mogli powiedzieć że Brooke wyjechała do Polski
Architektura jak najbardziej ,ale gdy myślmy o religijoności zwykłego Francuza odrazu przychodzi nam do głowy ,że jest to najbardziej zlaicyzowany kraj w Europie
Brakuje mi Bridget.... Brakuje mi Jennifer Finnigan... Chyba do koleżanki wyjechała...
"Stephanie is not for here you anymore. She's gone now. Things are going to be very different around you right now. I'm going to find a way to stop you".
Mi też brauje Bridget. Ale już chyba lepiej że jej nie ma niż by ją miała grać ta beznadziejna "aktorka". Serial bez Jennifer Finnigan stał się taki pusty. Czegoś brakuje.
Też zauważyłem, że odkąd nie ma Jennifer Finnigan to serial podupadł aktorsko strasznie.... teraz tam fajnie grają chyba tylko aktorzy, którzy grają Stephe, Amber i Jackie. No i jak zawsze Sally, ale ostatnio nie ma nic fajnego do grania.... Szkoda, że to tak, wydaje mi się, marnieje (szczególnie jak pojawił się Nick, którego ten aktor gra beznadziejnie)
Bridget nic takiego nie wnosiła wielkiego , jej wątki zawsze mnie nudziły i były jakieś smętne
Jezioro ma Twój zapach i Twój smak - nawet nie wiesz jak bardzo mi Cię brak - wspomnienia palą mnie jak słońce - wspomnienia jak lawa gorące - uciekam przed nimi tak co noc.
Omar, on gasi innego typu "pożary". Chodzi o zamieszanie spowodowane kolekcją wypuszczoną przez Spectra Couture. Niektórzy myślą w Paryżu i Londynie (gdzie Ridge rozmawia z kontrahentami), że SC to filia FC.